Evde Koşu Bandı İle Yürüyüş Günlüğüm

kızlar nasıl keyfili hale getirebiliriz bu bantta yürüme işini çok sıkıcı gelliyor bana benimki balkonda tvde yok telefondan açncada sıkıcı oluyor

kızlar nasıl keyfili hale getirebiliriz bu bantta yürüme işini çok sıkıcı gelliyor bana benimki balkonda tvde yok telefondan açncada sıkıcı oluyor
Ben mesela kulakligimi takip muzik dinliyorum yada telefonumda sevdigim bi diziyi aciyorum ve onu izliyorum ozellikle dizi izledigimde 1 saat cabucak geciyo tavsiye ederim :)

Ben mesela kulakligimi takip muzik dinliyorum yada telefonumda sevdigim bi diziyi aciyorum ve onu izliyorum ozellikle dizi izledigimde 1 saat cabucak geciyo tavsiye ederim :)

bend eöyle yapayım bari ama minicik ekranda keyfli oluyormu tv izleme

E arkadaslar nasilsiniz devam mi kosuya
bend eöyle yapayım bari ama minicik ekranda keyfli oluyormu tv izleme
Benim sevdigim bi dizi oldugu icin keyifli oluyo hatta sanada tavsiye ediyim dizinin adi SUPERNATURAL :)

selam kızlar bende 16 eylülde başladım 94,7 kilo ile 1/2 hafta yaptım mbandım bozuldu sonra regli oldum bekledim dün tekrar başladım 6,50 km yürüdüm koştum ama henüz kilo vermemişim herkes vermissin diyor ama tartı aynı gösteriyor bence bir liste yapalım haftalık yada aylık kilolarımızı yazalım belki o zaman daha hırslı oluruz. bandı kullanırken telefonda tv izliyorum canlı olarak yada müzik dinliyorum ve 1 lt su içiyorum

Konu sahibi de bırakmış sanırım bende sevinmiştim birileri var diye ama sanırım kimse yok yok mu yol arkadaşı

Ben basliycam ptesiden itibaren çalıştığım için bir kaç akşam işim var ama ptesiden itibaren buradayim

Kızlar ben de bugün eliptik bisiklet voit eco aldım sıkılamak ve kilo vermek istiyorum spor bol su ve saat 18.00 den sonra bi şey yememek ama istedigimi yiyebilirim kendimi o konuda kisitlayamacagim ..liste yaparsanız benide araniza alırmısınız

Konu sahibi de bırakmış sanırım bende sevinmiştim birileri var diye ama sanırım kimse yok yok mu yol arkadaşı
Ben konu açtım canım olmadı sende oraya gel ordan devam edelim ben kararliyim çünkü ki daha önce azimle kilo verdim sıra sikilasmakta

X