Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesela kulakligimi takip muzik dinliyorum yada telefonumda sevdigim bi diziyi aciyorum ve onu izliyorum ozellikle dizi izledigimde 1 saat cabucak geciyo tavsiye ederim :)kızlar nasıl keyfili hale getirebiliriz bu bantta yürüme işini çok sıkıcı gelliyor bana benimki balkonda tvde yok telefondan açncada sıkıcı oluyor
Ben mesela kulakligimi takip muzik dinliyorum yada telefonumda sevdigim bi diziyi aciyorum ve onu izliyorum ozellikle dizi izledigimde 1 saat cabucak geciyo tavsiye ederim :)
Benim sevdigim bi dizi oldugu icin keyifli oluyo hatta sanada tavsiye ediyim dizinin adi SUPERNATURAL :)bend eöyle yapayım bari ama minicik ekranda keyfli oluyormu tv izleme
Ben varim devam ediyorum :)Konu sahibi de bırakmış sanırım bende sevinmiştim birileri var diye ama sanırım kimse yok yok mu yol arkadaşı
Ben konu açtım canım olmadı sende oraya gel ordan devam edelim ben kararliyim çünkü ki daha önce azimle kilo verdim sıra sikilasmaktaKonu sahibi de bırakmış sanırım bende sevinmiştim birileri var diye ama sanırım kimse yok yok mu yol arkadaşı
Ben konu açtım canım olmadı sende oraya gel ordan devam edelim ben kararliyim çünkü ki daha önce azimle kilo verdim sıra sikilasmakta
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eliptik-bisikletle-sikilasma.963438günaydın nasıl gelicez konuna