- 2 Eylül 2022
- 658
- 629
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönüp dolaşıp ışığa konuyordu. Allah rahmet eylesin korkmasam havluyu atip salardim da. Iki harekete gözlerimi kapatiyorum otomatikPencereyi açıp odada Türk kahvesi yak. Hala uçabiliyorsa kaçar.
Bunu okuyunca delirdim. Gittim çöpünn üstünde bacaklari oynuyordu çöpü direk apartmana koydum iş benden çıktı artık. Kalpten gidiyordum. Sen olmasan ikinci vakayı atlatamazdım. Çok teşekkürler~Sen yine de dışarı at, sadece sersemlemiş olabilir.
bayılmamıştır ölmüştür oOhh hallettim. Hamamböceği spreyini koklayınca saniyede bayıldı. kimse yazmayınca giriş gelişme sonuç gibi açıklamalı konu oldu
Loş ışığa geliyor arılar, çekiyor onları. Bir sabah camı açtım dışarı tam aydınlanmadığı için ışığında açtım, eve bir anda dört tane arı girdi düşünebiliyor musunuz? Aklımı kaybedecektim, ben de çok korkarım. Işık açmayın camla birlikte.Dönüp dolaşıp ışığa konuyordu. Allah rahmet eylesin korkmasam havluyu atip salardim da. Iki harekete gözlerimi kapatiyorum otomatik
ben evi eşyalı meşyalı haliyle arıya bırakıp kaçarımBen evde arı görcem hemen çıkarım o evden