Saç Rengi ve Saç Boyama evde kendim yapmak istiyorum

azra2424

..RüMeYSaM Pamuk Kizim..
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
7.701
0
106
Almanya
istedigim sac rengi de bu:

bana akil verin kizlar kuaföre gitmek istemiyorum evde kendim yapmak istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorum yardimci olun lütfen tskler simdiden...

Son düzenleme:
Bunu kendin elde edebilir misin bilemiyorumç Bu resim de ışık felan başka duruyor tabi.. Senin saçın bayağı koyu ve açmak istiyorsun ve bunu bir defada yapabilecğini sanmıyorum. Önce kendi saçını 2 ton açıını uygula sonra tam bu rengi al

Merhaba
Saçında sanki kızıllık var gibi canm ya da fotoğraf yanıltıyor. Bu renk için önce açman gerekiyor -ki eğer kızıl varsa saçında bu rengi bulman birkaç işlem gerektirecektir e dolayısı ile de saçın yıpranabilir :26:

canim en son ben sacimi loreal 8.3 ile boyadim 10 la baslayan boyalarla boyayim diyorsun yani demi simdi umarim yanlis anlamadim tsk ederim yorumun ve ilgin icin..

umarım sacını yıpratmadan ıstedıgın rengı elde edersın arkadasım,ben zamanında cok yıprattım,bana sorarsan suankı sacrengın cok hoş.

yenilerini ekliycem canim isikta cikiyor kizillik degisik bir sac rengi :))

umarım sacını yıpratmadan ıstedıgın rengı elde edersın arkadasım,ben zamanında cok yıprattım,bana sorarsan suankı sacrengın cok hoş.

tsk ederim evet acicilar derken su derken sac bayagi yipraniyor haklisiniz ama isde biz kadinlar böyle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…