Evde kalanlar buraya

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
Şu ana kadar açılan konulara bakıyorum da çoğunun ya sevgili var ya da eşi.Peki benim gibi evde kalanlar yok mu aranızda.ben 23 yaşındayım ve evde kaldım .bu yaşta evde kalınır mı diyeceksiniz haklı olarak evet evde kaldım çünkü istememe rağmen ve bulunduğum ortamda bi sürü erkek olmasına rağmen hiç erkek arkadaşım olmadı şimdiye kadar.kimse beni beğenmedi açıkçası.bu yaşa kadar olmadıysa bu yaştan sonra hiç olmaz diyorum. evet arkadaşlar burası benim gibi evde kalanların hikayelerini paylaşım köşesi olsun. beraber dertleşelim.gerçek hayatta bi sürü kız arkadaşım var ama onların çoğunun ya sevgili var yada geçmişte bi sürü olmuş. muhabbetleri hep bu yönde dönüo. haklı olarak sıkılıyorum yanlarında. sizde yaşadıklarınızı burda paylaşın.

evlilik açısından sanırım kaldım evde,sevgililerim oldu yaşım 30 ama daha evlenmek için aday adayı bile yokk bu açıdan evde kalmış sayılırım heraldee :nazar:kaydirigubbakcemile3

Sevgilisi olup cevresi bilmeden evde kaldı moduna sokulan kızlar nedecekkaydirigubbakcemile:1closedeyes:

bende 28 yaşındayım teklifler aldığım oluyor ama evlenmek için bir aday ya da aday adayı yok şuan benim gözümde ve de gönlümde gamyoncuiremsu
bu durumda ben de mi evde kaldım diyen gruba dahilim bilmiyorum şakkıdı
hiç böyle düşünmedim kendime evde kalmış gözüyle de hiç bakmadım aklıma bile gelmez
sen daha 23 yaşında böyle düşünme bence yarının neler getireceğini bilemezsin kaydirigubbakcemile5

Sevgilisi olup cevresi bilmeden evde kaldı moduna sokulan kızlar nedecekkaydirigubbakcemile:1closedeyes:

yok yok sen toplumda evde kalmış omoduna sokulduysan sevgülün bizi heeç baalamaz balamkaydirigubbakcemile
sende bizdensinŞeniz

ben de 23 yaşındayım ama evde kaldığımı düşünmüyorum...
ne düşünürsen O'sun...

Ben 27 yaşındayım ama kendimi evde kalmış hissetmiyorum

konu başlığı hissedenler zaten.
hissetmeyenler değilkiCADIARZU

Ben de 30...sanrım bu saatten sonra benden turşu olur. kaydirigubbakcemile3

aynennnnndelikafaduldendelikafadulden
oldu yaşım yerrmiyedi
bide belki benden cacık olabilir:roflol:

:dance::dance:

yok yok sen toplumda evde kalmış omoduna sokulduysan sevgülün bizi heeç baalamaz balamkaydirigubbakcemile
sende bizdensinŞeniz

konu başlığı hissedenler zaten.
hissetmeyenler değilkiCADIARZU

aynennnnndelikafaduldendelikafadulden
oldu yaşım yerrmiyedi
bide belki benden cacık olabilir:roflol:

:dance::dance:

ben den de 3 yıl önce cacık oluyordu ama şimdi turşuuuuuu.kaydirigubbakcemile2hem de lahana:eek:

X