• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde isteme ve nişan :/

kedir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
204
64
98
arkadaşlar merhaba
evde isteme nişan bir arada olacak abiye giymek istemiyorum kısa dizlerde ve dekoltesi olmayan bir kıyafet istiyorum magazalara baktım ama hep diz üstü var :/ bana bir yol gösterebilecek olan var mı ??

adL'den aldım ben kısa kollu omuz kısımları kabarık dekoltesiz boyu çok kısa değil önden cepli çok şirin bi elbise söz için. oraya bakabilirsin canım o tarz elbiseler vardı. :16: hayırlı olsun.

canım benim sözde giydiğim elbise sanki senin istediğin gibi ama bilemedim yine de nişan için sade kalır dermisin.
$a.jpg

canım benim sözde giydiğim elbise sanki senin istediğin gibi ama bilemedim yine de nişan için sade kalır dermisin.
Eki Görüntüle 717747

Elbisen güzelmiş canım hayırlı olsun. Baya bir bakındım dizlerde modelleri mangoda buldum ama onlarda sade geldi ipekyol web sitesinden bir elbise begendm ama siyah o da gidip ona bakacam. elbiseler diz üstü ve abiye. olmadı uzun elbise bakıcam abiye olmayan.

Back