Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedim ama çevrem olmadığı için satamıyorumElisi yap ben lif yapiyorum
denedim ama çevrem olmadığı için satamıyorum
Bende kokulu taş yapıyorumarkadaşlar kocaelide oturuyorum ve küçük çocuğum var evden iş yapmak istiyorum ama iş bulamıyorum var mı evden iş yapan
Peki Nasıl satıyorsunuz yani müşteriyi Nasıl buluyorsunuzBende kokulu taş yapıyorum
İnstgram saolsun önce oraya koydum.sonra ilgi arttı ısimlik yaparken yanına ufak hediyeler koydum ve sevdiler :)Peki Nasıl satıyorsunuz yani müşteriyi Nasıl buluyorsunuz
Ya da sarma börek çörek demişler
Bu tarz iş yapan dükkanlar var oradan alıyorum da komşu yapsa bile haberim olmaz Nasıl duyuruyorsunuz
Katılıyorum ben mesela yaşadığım.yerde elden teslim ediyorum.dissriya yok çoğu insan parasını vermiyor ben emek verdiğimle kalıyorumYemin olsun bugun bende aynen böyle konu açacaktım. Allah aşkına cidden evden para kazanabilen hanimlar bize yol gösterin ya. Internette dolandırıcı kaynıyor. Güven sıfır.
Özenli çekimler yaparsan ilgi çeker öyle bulanık çıkarsa kimse bakmaz takipcinde çoksa onun faydası olurPeki instgramdan yap sat diyosunuz yani ben normalde iğne oyası yapıyorum ama gider mi bilmiyorum