• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş yapan var mı??

Meloss41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
3
2
1
27
arkadaşlar kocaelide oturuyorum ve küçük çocuğum var evden iş yapmak istiyorum ama iş bulamıyorum var mı evden iş yapan

Bende kocaelindeyim küçük kızım var kredi de ödüyoruz. Çok istiyorum bende ama bulamıyorum. Internette çok ilan var ama güvenmiyorum.

Yemin olsun bugun bende aynen böyle konu açacaktım. Allah aşkına cidden evden para kazanabilen hanimlar bize yol gösterin ya. Internette dolandırıcı kaynıyor. Güven sıfır.

Peki Nasıl satıyorsunuz yani müşteriyi Nasıl buluyorsunuz

Ya da sarma börek çörek demişler

Bu tarz iş yapan dükkanlar var oradan alıyorum da komşu yapsa bile haberim olmaz Nasıl duyuruyorsunuz
İnstgram saolsun önce oraya koydum.sonra ilgi arttı ısimlik yaparken yanına ufak hediyeler koydum ve sevdiler :)
O işi bilmiyorum satmadım ama ama şeyi biliyorum mesela yardıma çok ihtiyacı olan birisi açmış sayfa pastane simidi 1 TL ye satıyorlar da kadın 1,5 diyo çevre öyle yardımda bulunuyor

Yemin olsun bugun bende aynen böyle konu açacaktım. Allah aşkına cidden evden para kazanabilen hanimlar bize yol gösterin ya. Internette dolandırıcı kaynıyor. Güven sıfır.
Katılıyorum ben mesela yaşadığım.yerde elden teslim ediyorum.dissriya yok çoğu insan parasını vermiyor ben emek verdiğimle kalıyorum

Back
X