Evde iş imkanları...

fhrye

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
653
332
358
arkadaşlar doğru yeremi konu açtım bilmiyorum ama benim şöyle bir derdim var; eşim 4-5 aydır işsizdi çok yere başvurdu hiç haber gelmedi, bir kaç gün önce bir tanıdığın vasıtasıyla bir işe başladı çok şükür ,ama asgari ücretle. bizim evimiz kira ve çocuğumuz ana sınıfında yani baya zorlanıcaz.ben de çalışamıyorum çocuğa bakıcak kimse olmadığı için o yüzden evde bişeyler yapmak istiyorum kadınlar yapar ya hani nikah şekeri ,iplik temizleme vs.gibi ama bulamadım. izmir bayraklıda oturuyorum aranızda böyle iş yapan yada tanığı veren vardır yada nebileyim eşi bu şekilde iş veriyordur, hem belki bu sayede benim gibi çalışamayıp evde iş yapmak isteyen arkadaşlarda faydalanır yardımcı olursanız çooook sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

bende çok istedim evde böyle bir iş yapmak ama netten de baktım yaptıran bi yerler bulamadım

e çocuğunuz okuldaysa sizde çalışabilirsiniz aslında.. Mesela bazı yemek fabrikalarına saat 10 11 gibi gidip yemek dağıtıp en geç 4 gibi çıkabiliyorsun.. Evde yapılan değil ama normal bir iş istersen özelden bana ulaşabilirsin yardımcı olurum

aslında gerçekten saatleri iyiymiş gerçi karşı komşum çalışıyor yemek şirketinde dağıtım yapıyor ama o sabah erken gidip akşam 6 gibi geliyor benim oğlum bu sene sabahçı öğlen 12 de çıkıyor ondan sonra evde işte sorunda ona ben gelene kadar bakıcak kimse olmaması çok istiyorum çalışmak ama olmuyor işte inşallah evde yapıcak bişeyler bulurum çoook teşekkürler ilgin için canım

bende evden is yapmak istiyorum, internette biraz arastirma yaptim, anket doldurarak para kazandiran siteler varmis, onu denemeyi dusunuyorum .........

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…