• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde is imkani yardim lutfen :(

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
Merhaba arkadaslar ben evde yapabilecegim is ariyorum kv lerle alt ust oturuyoruz ve gecinemiyoruz kendi evimizden kiraya cikcaz maddi sikintilarimiz olcak esime destek olmak istiyorum.izmirde yasiyorum varmi bi oneriniz evde neler yapabilirim guvendiginiz bi yer varmi yardimlarinizi bekliyorum

Kimse yok heralde kendı cevremde is imkanı yok belkı yapanlar vardır burdada dıye sıze sormak ıstemıstım :110:

Evden olmasa da kısa ve öz olan stand çalışmalarına gidelibirsin günlük 100 haftada bir kez yeter ayda 400 artıdan

hangi şehirdesin bilmiyorum cnm ama genelde büyükşehirler hariç diğer yerlerde biraz zor evden çalışmak.Ancak el emeği işler yapabilip satabilirsin belki

hangi şehirdesin bilmiyorum cnm ama genelde büyükşehirler hariç diğer yerlerde biraz zor evden çalışmak.Ancak el emeği işler yapabilip satabilirsin belki
İzmirde yasiyorum cnm el islerini seviyorum arkadaslarımada orup hediye ederim hep ama satmak icin cevrenin cok olması lazım olanlarda parayla almazlar cnm

Back