evde iş ilanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

noktaajans

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
27
-2
28
merhaba hanımlar.
Beniö bir platformda ajansım mevcut. Çalışma saatlerinizi kendiniz belirleyerek para kazanmak istermisiniz.
Bir uygulama üzerinden mesajlasarak para kazanıyorsunuz.
Kişisel bilgilerinizi paylasmadan, kapora ve sözlesme olmadan :)

karsınızdakiler gercek insanlar normal sohbet ediyorsunuz.
Tamam ne sohbeti ediyoruz? Kahvaltıda ne yediğimi sormuyor herhalde karşımdaki insan :)) 18 yaş altı bi ton genç kız var sitede, bi iş yapıyosanız altını doldurun da hukuki sorunlarla uğraşmayın sonra yazık olur nokta ajansınıza.

Tamam ne sohbeti ediyoruz? Kahvaltıda ne yediğimi sormuyor herhalde karşımdaki insan :)) 18 yaş altı bi ton genç kız var sitede, bi iş yapıyosanız altını doldurun da hukuki sorunlarla uğraşmayın sonra yazık olur nokta ajansınıza.
Uygulamaya kayıt olurken 18 yas altını zaten kabul etmiyor. Belki sizin paraya ihtiyacınız yok. Ama zor durumda olan bir sürü kadın arkadasımız var. Ben cocuguyla yalnız yasayan bir anneyim. Burası sayesinde kimseye minnet etmiyorum. Siz insanlarla sohbet etmeyi bilmiyorsunuz diye herseyi bel altına baglıyorsunuz sizin tercihiniz. Ama insanların ekmelerine mani olmayın. Saygılı olun

Uygulamaya kayıt olurken 18 yas altını zaten kabul etmiyor. Belki sizin paraya ihtiyacınız yok. Ama zor durumda olan bir sürü kadın arkadasımız var. Ben cocuguyla yalnız yasayan bir anneyim. Burası sayesinde kimseye minnet etmiyorum. Siz insanlarla sohbet etmeyi bilmiyorsunuz diye herseyi bel altına baglıyorsunuz sizin tercihiniz. Ama insanların ekmelerine mani olmayın. Saygılı olun
Açıklama yapamamanızdan belli, aynen. Zibilyon sosyal medyanın aktif olduğu 2024 yılında sohbet etmek için size para veriyor bi grup ama ne sohbeti etmek istedikleri meçhul. Bayıldım

Açıklama yapamamanızdan belli, aynen. Zibilyon sosyal medyanın aktif olduğu 2024 yılında sohbet etmek için size para veriyor bi grup ama ne sohbeti etmek istedikleri meçhul. Bayıldım
Sohbet içeriği size kalmıs hanımefendi. Tiyatro yapmıyoruz ki size sufle verelim. İster fal bakın ister hobilerden bahsedin.

Ne tür bir sohbet edilecek ben ilgineniyorum

Ne tür bir sohbet edilecek ben ilgineniyor
Ben normal arkadas oluyorum. Nereli oldugunu felan soruyorum hobilerinden tut yemek yedinmi yemedinmi diye. Amacım sohbeti uzatmak. İllaki kirli düsüncelere sahip insanlarrda cıkıyor engelleyip yoluma bakıyyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X