• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde iş arıyorum

ewet o iş nedırr???..bende bı ara duymustum..ewde kıbrıt dızme..yarabandı paketleme gıbı ama sadece duydumm ya kımse solemekıstemıo yayılır dıe yada yokmu ...bıde burda kadınlar mantı acıo haftada 2 gunn 50 tl alıolar :) ama ben beceremedıgım ıcın gıdemıorum

konuyu birazdaha acarmısınız bende iş arıyorum evde yapabileceyim çocuğum var yokken calışıyordum zaten :emir_bebek:

ıstanbul da olan arkadaşlar! ıst. iş imkânı çok var. Kapalıçarşıya gidin boncukçulara eğer takı yapmayı biliyorsanız yurt dışına yapılmak üzere Romanya vb.yerlere boncukları verip size yaptırıyorlar. Paranızı ödüyorlar. Ayrıca Fatih Gelinlikler Çarşısını gezin. Gelinlik satan yerlere sorun. Gelinliklerin parçaları veriliyor. Boncuklarla süslemesi yapılıyor. Benim kuzenim bu işi senelerdir yapıyor. Gelinlik satan mağazalardan alıp çevresindeki insanlara iş dağıtıyor. Parça başı para ödeniyor. Evinizde bu işleri yapabilirsiniz. Ayrıca yeni bir firma var. Yıldız holding'in. Adı Dore. Ben 4 aydır temsilciliğini yapıyorum. Getirisi çok iyi. Firma 1 yaşını yeni doldurdu. Bu tip firmalarda ilk 3 sene içerisinde üye olup ekiplerini kuranlar çok daha fazla kazanır. Tıpkı avon, oriflame, amway gibi. Ama bu firma %100 Türk. Arkasında koskoca Yıldız Holding var. Ülker, Cafe crown, Cola Turka gibi bir çok firmayı bünyesinde barındırıyor. Avon, orifalme ın türkiyede fabrikaları ya da holdingleri yok ama bunun var. Üstelik sadece kozmetik, kişisel bakım malzemeleri değil, mutfak gereçleri, fonksiyonel ürünler ve temizlik bezleri satışı da yapıyor. Ayrıca üründen memnun kalmayan müşterilere 3 ay içerisinde aynı ürünle değiştirme ya da iade garantisi var. Bu da bu firmanın güvenirliği.. Bunu düşünen arkadaşlar da değerlendirebilirler. Ben Mersin Tarsus'ta oturuyorum. Mersin ve ilçelerinden başvuracak arkadaşları da ekibime alabilir. Eğitimlere çağırabilirim. ısteyenler bana cicimin hobi dünyası ndan da buradan da ulaşabilir. msn verilmesi sakıncalı mı bilmiyorum. bu yüzden yazmadım. Aaa aklıma gelmişken ıstanbuldayken bir ara ben de yapmıştm. Merter de tekstilcileri gezin. Firmaar iş yoğunluğu olduğu zamanlar yaptıkları ürünleri sizlere gönderiyorlar. ıpliklerini temizleyip katlama ve paketeleme işi veriyorlar. Parçabaşı ücret alıyorsunuz. Ne kadar çok paket gönderirlerse yaparsanız o kadar çok kazanırsınız. Eve kaar getirip, evden alıyorlar. Genelde bu işi veren firmalar yurt dışına gönderenlerdir. Onlar daha sağlamdır. Maalesef yurt içi iş yapan tekstilcilerin çoğu ödemelerini yapmıyor. Buna dikkat edin..

Son düzenleme:
bende uzun zamandır evde ek iş aradım küçük çocuğum olduğu için çalışma imkanımda yoktu. ben internet üzerinden iş ararken bir akrabam sayesinde iş buldum. gayet güzel kazandıran bir iş ev hanımları için ve biraz da çerresi olanlar için ideal bir iş

http://www.kadinlarkulubu.com/is-ka...riflamenetwork-marketing-turevleri-uyari.html

http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/19176-bolum-icin-onemli.html

Verdiğim linkler İş Kariyer başlığında ki uyarı linkleridir..Okumadan mesajlaşmayalım lütfen..Ayrıca forumda yasak olduğunu bilen bazı arkadaşlar,özel mesajlara yönlendirme yaparak bu isteklerini ordan devam ettirme çabasındalar..Özel mesajlar da bu forumun bir parçası olup,denetimimiz altındadır..

Lütfen ne konu içlerinde ne de özellerden, üye yapayım sen de kazan,referansımı al,yardımcı olurum gibi mesajlar yazılmasın..
Teşekkürler

Kadınlar Kulübü

bende meraklandım ne işi bu acaba izmirde varmıdır acaba evde iş imkanı bilenler lütfen yazabilirlermi tşk.

Hanımlar, öyle çok değil ama eğer evde veya işte sürekli bilgisayar bağlantınız varsa, reklamlara tıklayarak küçük bir birikim yapabilirsiniz.

Aşağıda verdiğim linke tıklıyorsunuz, ve açılan clixsense sitesine üye oluyorsunuz. sonra viev ads e tıklayarak hesabınıza gelen reklamlara tıklıyorsunuz. karşınıza click the cat çıkarsa kedi resmine tıklayıp , bekliyorsunuz, üstte bir çubuk var. o çubuk ilerliyor, ve tamamlandığında kazandığınız ücret görünüyor. sonra diğer reklama tıklıyorsunuz ve devam ediyorsunuz. belli bir miktara ulaşınca kazandığınız paranızı paypal a aktarıyosunuz. yine de öyle çok büyük rakamlar değil hanımlar ama elinizin altında internet varsa bir ek gelirdir.
http://www.******************************************/?4682643

Selam kızlar...Daha önceden çalışıyordum özel bir hastanede muhasebeci olarak ama kızım okul hayatına başlayınca ayrılmak zorunda kaldım bende sizn gibi evde iş arayışına geçmiştim patronu olmayan bir iş istiyordum allah dualarımı kabul etti ve bir seneden beri bir iş ile uğraşıyorum ve çok güzel gidiyor..hem iş hem ev hemde çocuk ile uğraşıyorum...

iş hakkında bilgi verir misiniz özelden mesaj atamıyorum bende evde ek bir iş arıyorum .

kızlar bulan var mı aranızda ? sır bunun için topik açtım ben de. okul kitaplarım için çalışmam lazım :( lütfrn bilgidi olan özelden mesaj atsın

Back