ıstanbul da olan arkadaşlar! ıst. iş imkânı çok var. Kapalıçarşıya gidin boncukçulara eğer takı yapmayı biliyorsanız yurt dışına yapılmak üzere Romanya vb.yerlere boncukları verip size yaptırıyorlar. Paranızı ödüyorlar. Ayrıca Fatih Gelinlikler Çarşısını gezin. Gelinlik satan yerlere sorun. Gelinliklerin parçaları veriliyor. Boncuklarla süslemesi yapılıyor. Benim kuzenim bu işi senelerdir yapıyor. Gelinlik satan mağazalardan alıp çevresindeki insanlara iş dağıtıyor. Parça başı para ödeniyor. Evinizde bu işleri yapabilirsiniz. Ayrıca yeni bir firma var. Yıldız holding'in. Adı Dore. Ben 4 aydır temsilciliğini yapıyorum. Getirisi çok iyi. Firma 1 yaşını yeni doldurdu. Bu tip firmalarda ilk 3 sene içerisinde üye olup ekiplerini kuranlar çok daha fazla kazanır. Tıpkı avon, oriflame, amway gibi. Ama bu firma %100 Türk. Arkasında koskoca Yıldız Holding var. Ülker, Cafe crown, Cola Turka gibi bir çok firmayı bünyesinde barındırıyor. Avon, orifalme ın türkiyede fabrikaları ya da holdingleri yok ama bunun var. Üstelik sadece kozmetik, kişisel bakım malzemeleri değil, mutfak gereçleri, fonksiyonel ürünler ve temizlik bezleri satışı da yapıyor. Ayrıca üründen memnun kalmayan müşterilere 3 ay içerisinde aynı ürünle değiştirme ya da iade garantisi var. Bu da bu firmanın güvenirliği.. Bunu düşünen arkadaşlar da değerlendirebilirler. Ben Mersin Tarsus'ta oturuyorum. Mersin ve ilçelerinden başvuracak arkadaşları da ekibime alabilir. Eğitimlere çağırabilirim. ısteyenler bana cicimin hobi dünyası ndan da buradan da ulaşabilir. msn verilmesi sakıncalı mı bilmiyorum. bu yüzden yazmadım. Aaa aklıma gelmişken ıstanbuldayken bir ara ben de yapmıştm. Merter de tekstilcileri gezin. Firmaar iş yoğunluğu olduğu zamanlar yaptıkları ürünleri sizlere gönderiyorlar. ıpliklerini temizleyip katlama ve paketeleme işi veriyorlar. Parçabaşı ücret alıyorsunuz. Ne kadar çok paket gönderirlerse yaparsanız o kadar çok kazanırsınız. Eve kaar getirip, evden alıyorlar. Genelde bu işi veren firmalar yurt dışına gönderenlerdir. Onlar daha sağlamdır. Maalesef yurt içi iş yapan tekstilcilerin çoğu ödemelerini yapmıyor. Buna dikkat edin..