- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
-
- Konu Sahibi kimliksizkedi
Hangi uygulamayı indirdiniz acabaBen şuan çalışıyorum, youtubedan ders var onu takip ediyorum. Ayrıca telefona uygulama indirdim onlarla geliştiriyorum. Evde su gibi ingilizce konuşan eşim var ama kendi başına öğrenmeye çalışıyorumara sira kafama takılan yerlerde destek aliyorum.
İngilizce bilen bir akrabam bile yokBen şuan çalışıyorum, youtubedan ders var onu takip ediyorum. Ayrıca telefona uygulama indirdim onlarla geliştiriyorum. Evde su gibi ingilizce konuşan eşim var ama kendi başına öğrenmeye çalışıyorumara sira kafama takılan yerlerde destek aliyorum.
Buradan yazıyorum diye ban yemem insallahHangi uygulamayı indirdiniz acaba
Tamam bir bakayım teşekkür ederimBuradan yazıyorum diye ban yemem insallahbende busuu var tam sürümü, ayrıca duolingo ve memrise kullaniyorum.
Konuşarak öğren diye bi youtube kanalı var orada bir hocaya ders anlatımı yaptırmışlar 72 dersti sanirim kisa kisa anlatıyor. Ona bakıyorum. Gramer bilgim biraz var zaten tekrar gibi oluyor. Eğer daha profesyonel isterseniz udemy var orada baya ingilizce dersler oluyor. Çok uygun fiyata satın alabilirsinzi veya ücretsizce dersler olabiliyor.İngilizce bilen bir akrabam bile yokÇok teşekkürler hangi hocayı izliyorsunuz acaba
çok teşekkürlerr, bakacağım cv istiyorlar yazacak bir şey bulamıyorumKonuşarak öğren diye bi youtube kanalı var orada bir hocaya ders anlatımı yaptırmışlar 72 dersti sanirim kisa kisa anlatıyor. Ona bakıyorum. Gramer bilgim biraz var zaten tekrar gibi oluyor. Eğer daha profesyonel isterseniz udemy var orada baya ingilizce dersler oluyor. Çok uygun fiyata satın alabilirsinzi veya ücretsizce dersler olabiliyor.
Uygulamanın birini şuan seviyeme bakıp yapıyorum başlangıç çok güzel inşallah devamı da güzeldirBuradan yazıyorum diye ban yemem insallahbende busuu var tam sürümü, ayrıca duolingo ve memrise kullaniyorum.
Cok temelden basliyorlar hergun 10 dk yapınca alışkanlık oluyor farkındalığın artiyor.Uygulamanın birini şuan seviyeme bakıp yapıyorum başlangıç çok güzel inşallah devamı da güzeldir
Mücevher de kazandım yaşasın valla çok sağol böyle bir program arıyordumCok temelden basliyorlar hergun 10 dk yapınca alışkanlık oluyor farkındalığın artiyor.