- 29 Nisan 2020
- 19
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi Solanahtarr
-
Rica ederim canım gönlünce olsun sonuçTeşekkür ederimtekrarlayacağım sabah mutlaka.
Canım eğer hamile isem 8 günlük adetim 3 gün gecikti. Ben adetime 1 hafta kla ilişkim oldu. Ondan adetin gecikince bende dün yaptım hatta bu sabah kuruma çizgisi mi diye su damlattım çizgi silik ama hala duruyorSonradan çoktan silik çizginin anlamı yok test negatif demektir. Ama şu var ki, siz çok erken dönem hamile iseniz test bunu ölçemediğinden negatif çakabilir. Yani test birkaç gün sonra tekrarlanmalı.
Teşekkür ederimtekrarlayacağım sabah mutlaka.
Doktora gidemez misinMerhaba kızlar. 11 gün oldu adet olmadım hala testi tekrarladım negatif çıkıyor. Gönderdiğim fotoğraftan sonra 2 kez test yaptım tek çizgi. Hala adet belirtim yok anlamadım
Sizin yaşınız nedir ilk deneme mi var mı bir sorun peki adetle ilgili 18 gün gecikmiş yada yumurtlamayla alakalı gittiniz mı Bi sorun var mıBenimde senin gbiydi cnm ve suan tam 18 gunum gecti hastneye gdemedigim icinde doktorumu internetten bulup yazdim gecenlerde oda her ihtimale karsi saglikocaginda btcg ver sonucu yolla dedi verdim sonuc negatifti gene adet sökücü önerdi onu yazdirdim aile hekimine dün ona basladim bnce birazda pskolojik biz cift cizgi gormek istedigimiz icinde sanki her testte varmis gbi ince cizgiler goruyorz bn bu ay 10 test yaptm evde 10 dada aa var ince cizgi dedim ama negatfti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?