Oya örebilirsin. Havlu kenarı dantel gibi mesela veya atkı patik şapka gibi..Mrb kislar ... :)))) evde cok sklyrm edaha once calisiyrdm evlebme ve sehir degisikligo vs vs nedenlerle evdeyim fikirlernizi yardmlarnzi bekliyorum...
Unv mezunuyum mali musavirlige hazrlanyrm ama daha once hep okul is hayatm oldgu icin smd bna bombos geliyo o yuzdn zamnimi degerlndrmk istyrmYa bi uzmanlik alanin yoksa kolay kolay urun satamazsin bi de vergi vs denetim cok sıkı hemen pesine duserler. Bence sen hobi kursuna git takil kendince eglen
Bol bol ders calis bosver al satla ugrasmayi, hobi olarak yap tabiUnv mezunuyum mali musavirlige hazrlanyrm ama daha once hep okul is hayatm oldgu icin smd bna bombos geliyo o yuzdn zamnimi degerlndrmk istyrm
Kafami dagtip hobi olarak bsyler uaparkn brazda aileye katkm.olr dye dusunmustm siz calisiyrsnz galibaBol bol ders calis bosver al satla ugrasmayi, hobi olarak yap tabi
Carpi isi nedir eceba hic duymadm.daha onceÇarpı işi yap çok eğlenceli oluyor
ben kızım olmadan önce işten çıkıp evde vakit bulursam yada izin günümde kasnakta örtü yapıyordum çok şık oluyor hemde kolay harcadığınız boncuğa göre fiyat biçersiniz ama ben pek kazanamadım çünkü herkez hediye istedi :)Mrb kislar ... :)))) evde cok sklyrm edaha once calisiyrdm evlebme ve sehir degisikligo vs vs nedenlerle evdeyim fikirlernizi yardmlarnzi bekliyorum...
Kanaviçe diye duymuşsunuzdur. :)Carpi isi nedir eceba hic duymadm.daha once
ayyy evet ya.. ne güzel olurdu... bazen diyorum keşke parttime çalışma sansım olsaBen evde olsam yapacak çok şey bulurum.
-Yemekler yapar, mevcut yemek sitelerine koyardım.
-İnternet üzerinden butik satışları yapardım.
-Kitap okur, film izlerdim.
-Öğrenecek şeyler bulurdum.
-Teknolojiyi keşfetmeye çalışırım.
-Dil öğrenirim.
-Güzellik kurslarına gider, bakım ve makyaj öğrenirim.
-Dekorasyon ile ilgilenirim.
-Bir müzik aleti çalmayı öğrenirim.
-Psikoloji öğrenirdim.
-Fotoğrafçılık eğitimi alırdım.
-Kuş beslerdim.
Ve daha fazlası var aklımda.
Vakit olsa yapardım hepsini...
Haklisin belki arkadasim... telefondan hizla yazdgm icin oluyr arasira malesef ...üniversite mezunusunuz, mali müşavirliğe hazırlanıyorsunuz ama keşke şu bariz harf yutma olayını yapmasanız
instagramda bir sürü fikir çıkabilir karşınıza ya da pinterest'te.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?