• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde hobi yada para kazanmak icin neler yapilabilir

zekkus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
95
48
18
36
Mrb kislar ... :)))) evde cok sklyrm edaha once calisiyrdm evlebme ve sehir degisikligo vs vs nedenlerle evdeyim fikirlernizi yardmlarnzi bekliyorum...

Mrb kislar ... :)))) evde cok sklyrm edaha once calisiyrdm evlebme ve sehir degisikligo vs vs nedenlerle evdeyim fikirlernizi yardmlarnzi bekliyorum...
Oya örebilirsin. Havlu kenarı dantel gibi mesela veya atkı patik şapka gibi..
satarsin para kazanirsin hemde vaktin degerlenir.
pasta Börek de yapıp satabilirsin
çocuk da bakabilirsin
aklima simdilik bunlar geldi

Kışın örgü şeyler biliyorsan örebilirsin kazak yelek bebek örgüleri satabilirsin mantı börek sarma ev yemekleri yapıp satabilirsin internetten ucuz alıp üstüne kar oranını koyup internet aracılığıyla satabilirsin eşim çok yapar mesala araba araba parçalarını acayip satıyo müşterimiz çok oluyo:KK19:

Örgü, şekilli kurabiyeler, takılar, vs....
Aslında instagramda buna yönelik bir sürü hesap var; bi bakın istersen.

Ya bi uzmanlik alanin yoksa kolay kolay urun satamazsin bi de vergi vs denetim cok sıkı hemen pesine duserler. Bence sen hobi kursuna git takil kendince eglen

Ya bi uzmanlik alanin yoksa kolay kolay urun satamazsin bi de vergi vs denetim cok sıkı hemen pesine duserler. Bence sen hobi kursuna git takil kendince eglen
Unv mezunuyum mali musavirlige hazrlanyrm ama daha once hep okul is hayatm oldgu icin smd bna bombos geliyo o yuzdn zamnimi degerlndrmk istyrm

Ben evde olsam yapacak çok şey bulurum.
-Yemekler yapar, mevcut yemek sitelerine koyardım.
-İnternet üzerinden butik satışları yapardım.
-Kitap okur, film izlerdim.
-Öğrenecek şeyler bulurdum.
-Teknolojiyi keşfetmeye çalışırım.
-Dil öğrenirim.
-Güzellik kurslarına gider, bakım ve makyaj öğrenirim.
-Dekorasyon ile ilgilenirim.
-Bir müzik aleti çalmayı öğrenirim.
-Psikoloji öğrenirdim.
-Fotoğrafçılık eğitimi alırdım.
-Kuş beslerdim.

Ve daha fazlası var aklımda.
Vakit olsa yapardım hepsini...

ben kızım olmadan önce işten çıkıp evde vakit bulursam yada izin günümde kasnakta örtü yapıyordum çok şık oluyor hemde kolay harcadığınız boncuğa göre fiyat biçersiniz ama ben pek kazanamadım çünkü herkez hediye istedi :)

üniversite mezunusunuz, mali müşavirliğe hazırlanıyorsunuz ama keşke şu bariz harf yutma olayını yapmasanız :KK14:

instagramda bir sürü fikir çıkabilir karşınıza ya da pinterest'te.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama şeker hamuruyla pasta,kurabiye yapın. Sosyal medyada inanılmaz yaygınlaşıyor, doğumgünü,mevlüt,diş partisi vs çok iş yaparsınız.Bebeği,çocuğu olan çevreniz de varsa yaşarsınız valla. Bu ay sonunda kızıma 2 yaş pastası yaptıracağım 150tl den başlıyor, kurabiyeler de tanesi 2buçuk tl idi en son.

pasta hamurundan kurabiyeler pastalar çok moda şu aralar..doğum günleri için yapılan tatlılar tuzlular yapabilirsiniz...

Ben evde olsam yapacak çok şey bulurum.
-Yemekler yapar, mevcut yemek sitelerine koyardım.
-İnternet üzerinden butik satışları yapardım.
-Kitap okur, film izlerdim.
-Öğrenecek şeyler bulurdum.
-Teknolojiyi keşfetmeye çalışırım.
-Dil öğrenirim.
-Güzellik kurslarına gider, bakım ve makyaj öğrenirim.
-Dekorasyon ile ilgilenirim.
-Bir müzik aleti çalmayı öğrenirim.
-Psikoloji öğrenirdim.
-Fotoğrafçılık eğitimi alırdım.
-Kuş beslerdim.

Ve daha fazlası var aklımda.
Vakit olsa yapardım hepsini...
ayyy evet ya.. ne güzel olurdu... bazen diyorum keşke parttime çalışma sansım olsa

üniversite mezunusunuz, mali müşavirliğe hazırlanıyorsunuz ama keşke şu bariz harf yutma olayını yapmasanız :KK14:

instagramda bir sürü fikir çıkabilir karşınıza ya da pinterest'te.
Haklisin belki arkadasim... telefondan hizla yazdgm icin oluyr arasira malesef ...

Back