• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde hamilelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Synmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Synmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
223
129
33
Hayırlı günler ben evde test yaptım ama akşam yaptım bilgim de yok tu sabah öneriyorlarmis akşam yanlış mı sonuç verir ki adetim beş gün gecikti bayadir sancılarım vardı test yapayım dedim birine inanmadım iki defa yaptım pozitif çıktı yarın da kan vercem netten araştırdım. Sabah olsa daha iyi olur diyorlar birde teste idrarı koyar koymaz çift çizgi anında çıktı net şekilde beklemeden aklıma takılanları cevaplaya bilirmisiniz

Net pozitifse yanılmaz.

Hayırlı günler ben evde test yaptım ama akşam yaptım bilgim de yok tu sabah öneriyorlarmis akşam yanlış mı sonuç verir ki adetim beş gün gecikti bayadir sancılarım vardı test yapayım dedim birine inanmadım iki defa yaptım pozitif çıktı yarın da kan vercem netten araştırdım. Sabah olsa daha iyi olur diyorlar birde teste idrarı koyar koymaz çift çizgi anında çıktı net şekilde beklemeden aklıma takılanları cevaplaya bilirmisiniz
Ilk idrarla yapmak onemli o yuzden sabah diyorlar ama aksam da yapsan olur

Olmadı sabah ta deneyeyim aklımda soru işareti kalmasın

Zaten direk pozitif çıkmış siz kan verin en iyisi.

Dün akşam işten eve gider gitmez hemn yaptım idrarı döktüğüm anda ikinci çizgi oldu ikisindede

Eklentiler

• IMG-20220104-WA0030.webp
    IMG-20220104-WA0030.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 526
Dün akşam işten eve gider gitmez hemn yaptım idrarı döktüğüm anda ikinci çizgi oldu ikisindede
Hayırlı olsun 🌸 adet günü geçmiş miydi ve hangi belirtileriniz var acaba? Benim de bat günüm henüz test yapmadım heyecanla bekliyorum da :)

Bende pkos var ve kendiliğinden hamile kaldım bir kaç aydır hiç aklımda çocuk yoktu kafanıza takınca olmuyor hanımlar

Sabah yapin denilmesi hcg sabaha kadar beklemis idrarda en yüksek oranda cikacagi için. Aksam bile cift cizgi ciktiysa hayırlı olsun umarim kan değerleriniz de guzel cikar🥰

Back
X