Evde hamam böceği!!

asya_nil_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
36
56
34
Merhaba arkadaşlar..Yani malum Coronadan dolayı evden çıkmıyoruz ve marketler dışında her yer kapalı..Aksilik o ki iki gündür evde cam balkon taraflarında hamam böceği görüyorum..Ve üstelik kocamanlar..Daha önce bir kere de akrep görmüştüm ve bulunduğum site de ilaçlanıyor..Daha önce hiç evinde hiç karşılaşan oldu mu bu şartlarda ne yapmalıyım!?Ve sanırım biraz da korkuyorum büyük ve baya hareketliler..İnternet kafa karıştırıcı bilgilerle dolu bu konuda!

Son düzenleyen: Moderatör:

Sende nasıl bir özür var ki farklı üyelikler ile aynı konuları açıp duruyorsun.

Giderden falan geliyor olabilirler. Nerde goruyorsaniz orayi islak birakmamaya calisin. Ve cop vs bulunmasin. Yiyecek ve su bulurlarsa orda yasarlar :))

Merhabalar bende geçenlerde evimde sadece iki tane böcek gördüm çok da anladığım birşey olmadığından internetten baktım hamam böceğimiş komşumun tavsiyesi üzerine ilaçlama yaptırdık ilaçlamadan iki gün sonra rutin temizliğimi yaptım. Bir süre sonra ikinci uygulama yaptırdım daha da böcek görmedim. .... diye bir firma idi. Komşum ile birlikte kedileri olan ve pire sorunu yaşayan iki akrabama daha önerdik gayet olumlu sonuç aldılar. Referans ile daha rahat güvenip işlem yaptırabiliyor insan ben ve yakınlarım çok memnun kaldık bu corona sürecinde daha dikkatli olunması gerektiğinden referens oluyorum çalışan kişi tulumlu maskeli ilgili ve çözüm odaklı idi

Haşere konusu yakalayıp bu mesajı mı giriyorsunuz sadece.

Şu kızın durumunda sahte profil ibaresini gördükten sonra bir kez daha insanlara olan inancım kalmadı..
Oysağğ ki bir önceki konusunda çok yardımcı olmuştum meğer hepsi yalanmış..
Ama asıl yorum yazmam da ki sebep neden yalan konuları hayvan üzerine seçiyor anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…