Merhaba arkadaşlar..Yani malum Coronadan dolayı evden çıkmıyoruz ve marketler dışında her yer kapalı..Aksilik o ki iki gündür evde cam balkon taraflarında hamam böceği görüyorum..Ve üstelik kocamanlar..Daha önce bir kere de akrep görmüştüm ve bulunduğum site de ilaçlanıyor..Daha önce hiç evinde hiç karşılaşan oldu mu bu şartlarda ne yapmalıyım!?Ve sanırım biraz da korkuyorum büyük ve baya hareketliler..İnternet kafa karıştırıcı bilgilerle dolu bu konuda!
Haşere konusu yakalayıp bu mesajı mı giriyorsunuz sadece.Merhabalar bende geçenlerde evimde sadece iki tane böcek gördüm çok da anladığım birşey olmadığından internetten baktım hamam böceğimiş komşumun tavsiyesi üzerine ilaçlama yaptırdık ilaçlamadan iki gün sonra rutin temizliğimi yaptım. Bir süre sonra ikinci uygulama yaptırdım daha da böcek görmedim. ... diye bir firma idi. Komşum ile birlikte kedileri olan ve pire sorunu yaşayan iki akrabama daha önerdik gayet olumlu sonuç aldılar. Referans ile daha rahat güvenip işlem yaptırabiliyor insan ben ve yakınlarım çok memnun kaldık bu corona sürecinde daha dikkatli olunması gerektiğinden referens oluyorum çalışan kişi tulumlu maskeli ilgili ve çözüm odaklı idi
Kazen farketmiş ilk sayfada banlamış direk saolsun
Merhaba ben de geçen ay sadece iki tane böcek gördüm çok da anladığım birşey olmadığından internet den baktım hamam böceğiymiş komşumun tavsiyesi üzerine İlaçlama yaptırdık kokusuz ve basit oldu.ilaçlamadan iki gün sonra rutin temizlik yapabildim.Bir süre sonra ikinci kez ilaçlama yaptırdım daha da böcek görmedim.... diye bir firma idi.komşum ile birlikte kedileri olan ve pire sorunu da yaşayan 2 akrabama daha önerdik gayet olumlu sonuç aldılar.referans ile daha rahat güvenip işlem yaptırabiliyor insan ben memnun kaldım
Merhabalar bende geçenlerde evimde sadece iki tane böcek gördüm çok da anladığım birşey olmadığından internetten baktım hamam böceğimiş komşumun tavsiyesi üzerine ilaçlama yaptırdık ilaçlamadan iki gün sonra rutin temizliğimi yaptım. Bir süre sonra ikinci uygulama yaptırdım daha da böcek görmedim. .... diye bir firma idi. Komşum ile birlikte kedileri olan ve pire sorunu yaşayan iki akrabama daha önerdik gayet olumlu sonuç aldılar. Referans ile daha rahat güvenip işlem yaptırabiliyor insan ben ve yakınlarım çok memnun kaldık bu corona sürecinde daha dikkatli olunması gerektiğinden referens oluyorum çalışan kişi tulumlu maskeli ilgili ve çözüm odaklı idi