• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Evde geleneksel gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dildem67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
244
363
103
32
Zonguldak
Arkadaşlar iyi günler bir kaç aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. Bu ay da sanki biraz belirtisi var gibi adetime 4 gün falan var ama kasıklarım da batma ve ağrı sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor. Ellerim de ve ayaklarım da beneklenmeler oluştu Dr a gittim ama bu benekler için bir fikir yürütmemişti. Neyse bütün bunlar ve şu yorgunluk halsizlik üst üste gelince test yapayım evdeki imkanlarla dedim. Sabah uyanır uyanmaz 1 yemek kaşığı şeker le idrar testi yaptım. Şeker koyduğum gibi kaldı. Erimedi İnternet de yazana göre bu pozitif demekmiş. Daha önce deneyen duyan kullanan oldu mu?

Denedim sirf merakimdan sekere gore pozitifdi ama malesef oyle deildi yani hic ugrasma o evde yapilanlar dogru cikmiyo

İnternette toplu olarak uygun fiyata testler var 10lu 20li olarak.Madem gebelik düşünüyorsunuz böyle şeylerle uğraşmadan onlardan alın istediğiniz zaman yapın derim çünkü bunlar yanıltıcı oluyor çoğu zaman.

Karbonatla denemiştim bende.
Köpürdü hemde öyle böyle değil. Sonuç negatifti.
Böyle şeyler uydurma hep. işte denk gelmiş bu yöntem denmiş

A101
Karbonatla denemiştim bende.
Köpürdü hemde öyle böyle değil. Sonuç negatifti.
Böyle şeyler uydurma hep. işte denk gelmiş bu yöntem denmiş
Evet aynen öyle bir gün şekerle bir gün durmayıp kabartma tozu ile yaptım ikiside pozitif bugün test aldım akşam yaptım negatif. Belki test yanlıştır diye umutlanmak istiyorum 😢

Back