kızlar merhaba. benim için cok hassas bi konu olduğu için detaylıca anlatmak istiyorum. birkaç aydır hamile kalmaya uğraşıyorum. en son gecen ay (ocak) eşimle birlikte olduk. bi süre mide bulantıları ve baş dönmesi gibi belirtiler olunca heycanlandım ama sonrasında beklediğim adet döngümde beklediğim şekilde adetimi gördüm. ben de mide bulantılarımı falan cok hevesli olduğumdan psikolojik olarak yorumladım. ardından eşim yurtdışında çalıştığı için gitti. dolayısıyla ocak ayından snr herhangi bi birlikteliğimiz de olmadı. ama bu ay(şubat) adetim 3 gün gecikti hemen eczaneden miratech gebelik testi aldım. sonuç tek çizgi. ama yine de içimde bir umut var. biliyorum cok mantıksız sonuçta ilişki sonrasında adet gördüm ve bir ay sonraki adet gecikmemi gebeliğe yorumlamaya çalışıyorum üstelik test de negatif çıkmışken. Ama yine de sizlerle paylaşmak istedim. çünkü eşim bir buçuk yıl kadar daha yurtdışında çalışacak ve en erken gelme ihtimali de haziranda. bu durum beni inanılmaz derece üzüyor. sizce ilişki sonrası ikinci ay adet gecikmesi gebelik habercisi olabir mi? şimdiden teşekkür ederim.