• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Evde Gebelik Testi Doğruluğu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AyperiCicek

Kuşlar umudun elçileridir 🕊
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
339
439
53
Kızlar merhaba, şubat 17 ya da 18 tam kestirememekle beraber yumurtam çatladı. 10 gün boyunca gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Mart 10 dan sonrada regl olmazsam test yapmamı söyledi. Bugün dayanamayıp evde test yaptım sonuç negatif.. Ama 10 gün boyunca belimde tek bir nokta ağrıyor batma gibi ve kasıklarıma iniyor arada gün içinde mutlaka oluyor bariz hissediyorum. Akıntı oluyor ara ara. Şimdi hevesleniyorum ama yine hüsranla sonuçlanacak diyede korkuyorum.. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Evde ki testte çıkmama gibi bir durumu var mı? Burda paylasanlarda görüyorum herkesin testinde silikte olsa çizgi var anlayamıyorum bende o da yok..

Testi çok erken yapmışsınız şu durumda ancak kan testinde çıkabilir eğer hamilelik varsa.
Ben de 17 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18de çatladı büyük ihtimalle gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ama sabah kan verdim inşallah vardır gebelik ❤️

Ben de 17 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18de çatladı büyük ihtimalle gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ama sabah kan verdim inşallah vardır gebelik ❤

İnşallah yazın sonucu buraya mutlaka bende klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 💕

İnşallah yazın sonucu buraya mutlaka bende klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 💕
Ben de femara kullandım doktor 14 gün sonra kan verin demişti siz ne zaman öğrendiniz iğneden sonra kanda mı cıkıyor 14 gün sonra idrarda çıkmayınca moralim bozulmuştu

Ben de femara kullandım doktor 14 gün sonra kan verin demişti siz ne zaman öğrendiniz iğneden sonra kanda mı cıkıyor 14 gün sonra idrarda çıkmayınca moralim bozulmuştu

Benim iğneden sonra 13.gün erken gebelik testinde çıkmıştı tabi öncesinde de test yapıp iğnenin etkisinin geçmesini kontrol etmiştim.

Küçükse evde çıkmayabilir hatta acayip ama benim oğlumda hiç evde ki testte çıkmadı ilk diye eşim 10 tane getirdi eve çocuk 4 haftalık olmuş evde ki testte çıkmadı kanda anladim sonra kızımda 1 aylıkken çıktı evdeki testte şimdi de 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce yaptım çıktı yani bence senin daha çok erken

Eklentiler

• IMG-20200228-WA0005.jpg
    IMG-20200228-WA0005.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 30
Küçükse evde çıkmayabilir hatta acayip ama benim oğlumda hiç evde ki testte çıkmadı ilk diye eşim 10 tane getirdi eve çocuk 4 haftalık olmuş evde ki testte çıkmadı kanda anladim sonra kızımda 1 aylıkken çıktı evdeki testte şimdi de 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce yaptım çıktı yani bence senin daha çok erken

Yarın kan testi versem onada mı erken oluyor şimdi?

Bende femara ile hamile kaldım adetten 3 gün önce test yaptım varla yok arasıydı kan vermiştim hemen hcg kişiye göre değişir kan verin bence 😊

Benim iğneden sonra 13.gün erken gebelik testinde çıkmıştı tabi öncesinde de test yapıp iğnenin etkisinin geçmesini kontrol etmiştim.

Bende klomen + catlatma ıgnesı kullandım 2 yumurtam olusmustu kısmet olmadı..
Şubatta klomen kullandım, yumurta takıbı yaptırıyordum yıne dr gıttıgımde 1 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı ıcın kontrole gıttıgımde yumurtam catlamıs kendılıgınden 19 Şubatta gıtmıstım ya pazartesı ya da salı catlamıs olması lazım dr dedıgıne gore..

Şubatta klomen kullandım, yumurta takıbı yaptırıyordum yıne dr gıttıgımde 1 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı ıcın kontrole gıttıgımde yumurtam catlamıs kendılıgınden 19 Şubatta gıtmıstım ya pazartesı ya da salı catlamıs olması lazım dr dedıgıne gore..
Bol dua edin kana geçiyor ilk önce sonra idrara bir iki gün daha bekleyin olmazsanız kan verin içiniz rahatlasın insallah olmustur 😊

Bende femara ile hamile kaldım adetten 3 gün önce test yaptım varla yok arasıydı kan vermiştim hemen hcg kişiye göre değişir kan verin bence 😊

Ne güzel, hayırla kucagınıza alın ❤️🥰
Aslında heveslenmeyim diyorumda 🙈 belimin bir noktasında agrı var batma gıbı sırf ora agrıyo ve kasıklarıma ınıyo bazen gün içinde ne biliyim insan istiyor işte..

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ❤️ Benim de son adetim 6 şubat. Çatlatma iğnemden de bugün 14.gün sabah kan verdim yarın sabah alacağım kısmetse😇

O günleri değerlendirebildiysen inşallah güzel haber alırsın ben 3üncü klomen tedavimde 3 yumurta oluşmasıyla hamile kaldım ama tek gebelik buna şükür 🤲🏻 Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah

Back