- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Miracelik16
Merhabalar evde idrar testi yaptım ilk 5 dk bişey cikmadi aradan 1.5. 2 saat geçti baktım diğer çizgide hafif belirlemiş sizce? Aranizda böyle olan varmı? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar evde idrar testi yaptım ilk 5 dk bişey cikmadi aradan 1.5. 2 saat geçti baktım diğer çizgide hafif belirlemiş sizce? Aranizda böyle olan varmı?![]()
Foto ekledim
Canim testi cok bekletmissin ve evet pozitif degil malesefFoto ekledim
Bu gün kan verdim yarına kadar çatlicamCanim testi cok bekletmissin ve evet pozitif degil malesef![]()
İnsallah hayirli bir haber alirsin canim haber ver yarinBu gün kan verdim yarına kadar çatlicam![]()
Bu gün kan verdim yarına kadar çatlicam![]()
İnsallah hayirli bir haber alirsin canim haber ver yarin![]()
Sonucu öğrenebilirsin nettenBu gün kan verdim yarına kadar çatlicam![]()
37. Gündeyim canım geçen ay adam akıllı adet olmadim 1. Gün tam 2. Gün yarım 3. Gün leke şeklinde gördümCanım inşallah vardır ama ilk 10 dk da çıkanı daha garanti
Adetin geçti mi
Nasıl netten canımSonucu öğrenebilirsin netten![]()
geçti canım 37. Gündeyim
Ben idrar testi yapınca belirtilen dakikadan sonra direk çöpe atardım. Ama insan yine de umutlanıyor işte. Adetin geçti mi?
Kanı sağlık ocagın dan mı hastaneden mi nereden verdin? Ona göre sonucumu netten öğrenebilirsin...Nasıl netten canım
Benimde son 2 aydır böyle çizgiler çıkıyor ama gebe değilim malesef![]()
sağlık ocağında kan verdim
Asm de mi verdin canım
İnşallah pızitif sonuç alırsın
Kanı sağlık ocagın dan mı hastaneden mi nereden verdin? Ona göre sonucumu netten öğrenebilirsin...
Saglık ocagı için size bir barkod veriyorlar netten bakıyorsun tüp üzerine yapıstırılan barkodun bir tanesi size veriliyor.
Diğer yerlerde ise direk hastanenin online sonuc kısmından öğrenebilirsin.