Seviyorsanız yetişkinler için boyama kitapları var çok rahatlatıcı.Herkese merhaba genelde zamanımın çoğu evde geçiyor. Kitap okuyorum, film izliyorum ama bir yere kadar. Evde farklı ne yapabilirim ? Önerileriniz var mı ?
Ne güzel çocuk olunca koşuşturmacayla zaman geçer zaten :) teşekkür ederim puzzle olabilirBenim kızlardan vaktim yetmiyor bile ama örgü ya da el işi yapabilirsiniz puzzle yaptm bi ara ben cam boyama da....
Keşkeeee ama bekarım malesef :)Evliyseniz bir çocuk yapın. Bütün zamanınızı parsellesin :))
Evliyseniz bir çocuk yapın. Bütün zamanınızı parsellesin :))
Takı işini düşündüm bende ama yapabilir miyim emin olamadımBende bos vaktimde evde iken birseyler yapsamda para kazansam diyorum ama ne.
Aklımda o da örgü örmeyi bilmiyorum öğrenciyim yazın annemden öğreneceğimÖrgü tarzi birseyler yapabilirsiniz...sevdiklerinize hediye edersiniz...
Keşkeeee ama bekarım malesef :)
Öğrenciyim malesef daha evlenemem :) çok küçük bi yerde okuyorum pek imkan yok buradaO zaman hemen evlen şekerim.Hiç boş vakti olmuyor insanın bulduğu boş vakitlerde de bir köşede sızıp kalıyorsun. Şaka bir yana evden ziyade bence kurslara katıl. Neden evde takılmak istiyorsun. Dışarı çık bak ufkun açılır yoksa bir kısmetin kismetinde açılır
hahaha onun disinda muhtemelen
hobiniz neler mesela ben yeni tarifler denemeyi seviorum internetten ilginc seyler bulup yapmaya calisiorum yada ebru cam boyama bu tarz seylerde olabilir
Dun bi konu vardi ogretmen bi bayan evinin bir odasini atolye yapmis sus esyalari vs yapiyorlarmis esiyle ek is olarakTakı işini düşündüm bende ama yapabilir miyim emin olamadım
Öğrenciyim malesef daha evlenemem :) çok küçük bi yerde okuyorum pek imkan yok burada
Evlilik daha çok erken banaaaa :) :) açıköğretimde sosyolojiye kayıt olacağım kayıtları başlasında kitap falan okuyorum bol bol işte :)Zorla evlendireceğim geldi seniahh öğrencilik günlerim pek güzeldi. Kiymetini bil o günler geri gelmiyor. Bence okuduğun bölümle ilgili yandal falan varsa onlara basvurabilirsin. Yada açık öğretimden ikinci bir bölüm okuyabilirsin. Geleceğe yatırım yap Ben o vakitler boş zamanlarında deneme yazıyordum. Edebiyata ilgin varsa çok zevkli bir uğraş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?