Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhh
yarama tuz bastınız...
gezmeden eve gelinceyi bırak normal evde bile rahat gezemiyorum...
çünkü kaynanamla oturuyorum...
bende rahat rahat evimde dolaştıgım günleri görür müyüm acaba?
yatak pijamalarım....
eve girer girmez yatak pijamalarımı giyerim hani şu kalpli ve kedili olsnlardan....
allahtan eşim onlara gıcık olmuyo hoşuna gidiyo tontişim diye seviyo....
Evde esofmanlarımla olmayı severim. Dışardan içeri girdiğimde hemen ev kıyafetlerimi giymeliyim.Hele şimdi bide kış mevsimi pofuduk pofuduk terlikler süper oluyor.:dance::teytey:
koçişimde bende eve gelir gelmez ilk işimiz eşofmanları giymek olur , kışın ohh sıcacık polarlarımızı giyeriz yazında rahat edeceğimiz ne varsa onu giyeriz. evde kotla hayatta duramam , rahat edemem
girer girmez eşofmanlarımı giyerim.
hiç gezmelik kıyafetle rahat edemem.
birde sürekli domestosla haşır neşir olunca, gider canım kıyafetler değişmezsem.
2 kızım beni deli ediyor ama bu konuda.
kızım hadi değişin üzerinizi diye 10 kez söyletirler beni.
inşallah onlara da kazandırabilirim bu alışkanlığı.
tabikide insan en çok pijama eşofmanla rahat ediyo yazın ise şort askılı vs.ama şimdşi işten dönünce o kıyafetleri soycan pijamanı giyceennn.ama ben bu sene evdeyim ücretsşiz izndeyim evde pijama ile dolaşmak pskolojimi bozuyor valla.bende kot kazak falan giyiyorum rahat edemezsemde kendimi daha iyi hissediyorum
yazın eve gelir gelmez duş alır şort ve askılı giyerim.
kışın elimi yüzümü ve ayaklarımı mutlaka sabunlar ve eşofmanlarımı giyerim.
ve evin içinde dolaştığım şeylerle asla yatağa girmem.
pijamalarımla hiç bi yere oturamam takıntı var biraz da bakalım evlenince nolcek kaydirigubbakcemile3