• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Evde en rahat ne giyersiniz ?

en rahat nasılsınız evinizde

• Ankete Katılan
    453
en rahat ettiğim şey eve girer girmez eşofmanlarımı giyerim

kısın daha cok esofman polar tarzı seyler gıyerım..
ama yazın daha rahatım suslenıp puslenıp otururum :roflol:

ahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhh
yarama tuz bastınız...
gezmeden eve gelinceyi bırak normal evde bile rahat gezemiyorum...
çünkü kaynanamla oturuyorum...
bende rahat rahat evimde dolaştıgım günleri görür müyüm acaba?

mini elbiselerim var yaz kis onlarlayim, soguksa altina tayt yetiyor.. baskaturlu asla rahat edemiyorum bende

yatak pijamalarım....
eve girer girmez yatak pijamalarımı giyerim hani şu kalpli ve kedili olsnlardan....
allahtan eşim onlara gıcık olmuyo hoşuna gidiyo tontişim diye seviyo....

evbu yani ne giyersem rahat ederim yazin perdeleri kapatip birseyde giymem ic camasiri olabilir sadece

Evde esofmanlarımla olmayı severim. Dışardan içeri girdiğimde hemen ev kıyafetlerimi giymeliyim.Hele şimdi bide kış mevsimi pofuduk pofuduk terlikler süper oluyor.:dance::teytey:

zaten tüm gün üzerimizde iş gereği elbiseler , eve gelir gelmez ilk işim rahat pijamalarımı giymek oluyo ohh rahat rahat :):)

koçişimde bende eve gelir gelmez ilk işimiz eşofmanları giymek olur , kışın ohh sıcacık polarlarımızı giyeriz yazında rahat edeceğimiz ne varsa onu giyeriz. evde kotla hayatta duramam , rahat edemem

tabiki pijama ve eşofmanlarımhihoyyyt

girer girmez eşofmanlarımı giyerim.
hiç gezmelik kıyafetle rahat edemem.
birde sürekli domestosla haşır neşir olunca, gider canım kıyafetler değişmezsem.
2 kızım beni deli ediyor ama bu konuda.
kızım hadi değişin üzerinizi diye 10 kez söyletirler beni.
inşallah onlara da kazandırabilirim bu alışkanlığı.

eve gelir gelmez esofman giyerim saat gec ise pjama baska turlu asla oturamam evde

tabikide insan en çok pijama eşofmanla rahat ediyo yazın ise şort askılı vs.ama şimdşi işten dönünce o kıyafetleri soycan pijamanı giyceennn.ama ben bu sene evdeyim ücretsşiz izndeyim evde pijama ile dolaşmak pskolojimi bozuyor valla.bende kot kazak falan giyiyorum rahat edemezsemde kendimi daha iyi hissediyorum

yazın eve gelir gelmez duş alır şort ve askılı giyerim.
kışın elimi yüzümü ve ayaklarımı mutlaka sabunlar ve eşofmanlarımı giyerim.
ve evin içinde dolaştığım şeylerle asla yatağa girmem.
pijamalarımla hiç bi yere oturamam takıntı var biraz da bakalım evlenince nolcek kaydirigubbakcemile3

eşofman pijama çok seviyor rahat ediyorum
evde de sürekli misafr gelcek gbi gezenlerede hayret ediyopruum

Back
X