• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Evde en rahat ne giyersiniz ?

en rahat nasılsınız evinizde

• Ankete Katılan
    453

zZzlem

İNŞALLAH BİR GÜN........
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
14.731
10
206
Ankara
dışardan eve geldiğinizde üzerinizi hemen değiştirirmisiniz.ben şahsen hemen ev kostümlerimi giyerim yani kışsa polar ayıcıklı pijamamı,yazsada rahat bir eşofman yada pijama...
asla kot yada başka bir şeyle rahat edemem evde ya siz.............
umarım doğru yere açmışımdır.ve önceden yoktur bu konu....

hiiiç rahat edemem gezmekliklerimle evde...
kışın polar eşofmanlarım,patiklerim hatta içliklerim:) vazgeçilmezimdir..
yazın ise,nerde tiril tiril kısacık elbiseler,kısacık şortlar onları giyerim,kapının yanınada bişiler koyarım ki ,zil çalınca o cıbıldak halde görünmeyeyim diyee :))

aynen canım yaaa evimde mutlaka rahat olmam lazım...
o kadar alışmışımki ev kostümlerime bir yere gidince hemen evime gelip soyunmak istiyorum bu bakımdan zor oluyor iştee...

hemen sölıımm özloscum ben kısın askım warsa yanımda cok süslü olurum pumadan aldıgım cok sık esofman takımlarım war böle taşlı pırılpırıl falan yazılar war onlar gıyerım kokos kokos:))yazında mını sortlarım bıde yüzücü atletlerınden wazgecmem ama askım yoksa yanımdasenağlama öleee uyus uyus pijamalrımla dolasırımm:1closedeyes::1hug:

..dışarı çıkarken tam bi süslü kokana olan bendenizi evde görseler tanımazlar .-tatlicadiarzu-evde çok paspalımdır bulduğum eşofman tarzı ne varsa üzerime geçiririm ooooooooohhhhhhhhhh..hihoyyyt
yazında bi şort bi askılı ....tiril tiril

kapidan girdigim gibi soyunurum, valla,rahat edemem oyle ,rahat ve SIK giyinirim...pijamalarla asla rahat edemen ..yataktan kalkar kalkmaz cikaririm,kendimi cok pasakli hissediyorum pijama ile....şakkıdı

hemen iceriye girdigimde rahat kiyafetlerle ciktiysam kalir oyle degilse, hemen cikaririm rahat giysiler giyerim oyle rahat ediyorum

bende kışın eşofman yada polar don :roflol: yazında şort elbise askılı eve gelir gelmez kocişime diyorum ben üstüme rahat bişeyler giyeyim dieee kaydirigubbakcemile3

evde rahatlık gibisi var mı elbette eşofman elbise gibi bol şeyler :dance:

eşorfmanımı yada şortumu giyerim hemen. Hatta kaynak sıcaklarda boxerla gezerim evde:):utangac::jeyyar:

Evde rahat olmam lazim oyle kotla motla yahut pantolonla istedigim gibi oturup kalkamam, uzanamam, rahat edemem o yuzden evde benim icin en rahati pijama, esofman alti, t-shirt vs. dir...:icecream:

valla ben sıkıya gelemem
en rahat yer evim ordada kendimi sıkamam hemen eşofman giyerimsositososito

eve gelir gelmez hemen eşofmanlarımı giyerim.en rahatı bu(biraz rahatıma düşkünümde.....)

eve gelir gelmez olmasa da ilerleyen saatlerde eşofmanlarımı giyeriim yazında şort askılı bluz olarak takılırım ev içinde..

Yazın minik minik elbiseler giyerim..
Kışın yumuşacık pijama giyerim..
Dışarıdan gelince hemen önce duş sonra kıyafet değişikliği yaparım.. Yıllardır böyleyim..hihoyyyt

ben eve gelince hemen üzerime eşofmanlarımı giyerim.makyajımı çıkarırım.hatta o gün evden çıkmayacaksam bile makyajsız olmayı tercih ederim evde.bazen annem kızıyor biraz renk gelsin yüzüne diye ama en yine de evdeyken makyajlı olmayı sevmiyorum

Back
X