- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
- Konu Sahibi All-izz-well
-
Selam arkadaşlar. İzmir'de yaşıyorum ayrıca hamileyim, masraf çok gelir kısıtlı yani :) Evde paketleme işi gibi işler yapmak istiyorum. Şu an için ilgilenen veya nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgi sahibi olanınız var mı?
Reklam/satış, referans numarası, telefon vb iletişim bilgisi vermek, satış sitesi linki vermek, alt kadro oluşturmak için üye toplamak yasaktır.bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Slm benmde bi çocuğm var ve evden çalşmak istiyorum azimli ve sabırlı biriyim bilgi verirsenz sevnirmBurda çalıştığım yeri söylemek reklam olabilir bende 3 çocuk var evde 200liraylabasladim ayda 3 bin liraya yükseldim. Hedefim 1 yılda 10 bine çıkmak sizde istermisiniz
Bnde evde çalşmk istyorum istanbulda otruyum bilgilendirirsenz sevnrm şimdiden teşkürlerbayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Peki bulduğum üyelerin satış zorunluluğu var mımeraba yaptığınız iş biobelinda ürünlerimiz kozmetik ve temizlik ürüleri 20 yıllık bir firmadır bu firmaya uye bularak para kazanabilirsiniz
Sizihayır yok ürünleri ister satın ister sizde kalsın ürünler uye buldukça bedava geliyor size
Size nasl ulaşablrm üyelk içinanladım pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?