• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Ek İş

All-izz-well

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
988
1.460
63
Selam arkadaşlar. İzmir'de yaşıyorum ayrıca hamileyim, masraf çok gelir kısıtlı yani :) Evde paketleme işi gibi işler yapmak istiyorum. Şu an için ilgilenen veya nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgi sahibi olanınız var mı?

merhdba :) pketleme işini bilmiyorum ama orifkame ile kazanabilirsin üstelik hiç yorulmadan evden yapabilecegin bir iş bu ister satış yaparak katalogtan %30 kar elde edersin istersende altına üye açarak ekip kurarak yükselip maaş alırsın maaş 200 tlden başlıyor seviyeye göre degişiyor benim direktörüm şuanda 5 bin tl maaş aluyorum çocugu bile var ama yayapıyor düşünmek istersen eger mesaj atabilirsin :)

Burda çalıştığım yeri söylemek reklam olabilir bende 3 çocuk var evde 200liraylabasladim ayda 3 bin liraya yükseldim. Hedefim 1 yılda 10 bine çıkmak sizde istermisiniz

Selam arkadaşlar. İzmir'de yaşıyorum ayrıca hamileyim, masraf çok gelir kısıtlı yani :) Evde paketleme işi gibi işler yapmak istiyorum. Şu an için ilgilenen veya nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgi sahibi olanınız var mı?

merhaba adresinden bana ulaşırsan yardımcı olabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar İş arayan,ekmeğimi taştan çıkarırım diyen herkese seslenmek istiyorum buradan. Sizlere harika bir is teklifim var.. Çalışma saatlerinizi kendiniz ayarlayabileceginiz,istediğiniz kadar para kazanabileceğiniz bir iş, çünkü ne kadar çalışırsanız o kadar çok kazanırsınız. Merak edenler bana .... adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz

bayanlar ek iş yapmak isteyen evde boş oturmayın öğrenciler ek gelir kazanmak isteyenler ayda 200-3000 tl arası kazanmak istiyorsanız mesaj ay atabilirsiniz
Reklam/satış, referans numarası, telefon vb iletişim bilgisi vermek, satış sitesi linki vermek, alt kadro oluşturmak için üye toplamak yasaktır.

meraba yaptığınız iş biobelinda ürünlerimiz kozmetik ve temizlik ürüleri 20 yıllık bir firmadır bu firmaya uye bularak para kazanabilirsiniz

hayır yok ürünleri ister satın ister sizde kalsın ürünler uye buldukça bedava geliyor size

sadece bayanlar grubumuz var siz uye takviyesi de yapılıyor ztn

Back