Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.5 tl 200 tane için ucuz değil mi.Kızlar Bugun biriyle konustuk evde tütün doldurcaz iki yüz tanesi yani bi kutusu 3.5 tl yapan var mı nasıl kızlar kolaylıgı
Yanlış anlamayın ama yaptıgınızla kalırsınız siz yorulursunuz tütünde uğraştırıcı olur.Onun yerine yemek yapıp satsanız.Biraz öyle ama sanırım piyasa buymş biraz sıkıntdayz akmasa da damlr die düşünüyorm yapan arkadaşlar vardır umarım
Yok cnm neden yanlış anlayayım komsumun teyzesi iki ayda iki milyar almış ben de uykumdan oturmamdan fedakarlık yapıp yaparım diyorum.burası ilçedeyim yemek işi cok zor cnm yaYanlış anlamayın ama yaptıgınızla kalırsınız siz yorulursunuz tütünde uğraştırıcı olur.Onun yerine yemek yapıp satsanız.
En başka bana da öyle geldi ama bi makinası var sanırım 20 30 saniyede bi tane sorarım buralarda cok ugrastım alan yok nikah seker kına paketleme vsHiç tütün sarmadım ama bana da 200 taneye 3.5 tl ucuz geldi o kadar uğraşacaksınız karşılığı daha fazla olmalı. O iş yerine evde nikah şekeri, kına paketleme gibi şeyler de yapabilirsiniz. Düğün sezonu şuan malum daha çok para geçer elinize böylece.
Makinesi varsa size daha kolay olur tütün işi o zaman şimdiden kolay gelsinEn başka bana da öyle geldi ama bi makinası var sanırım 20 30 saniyede bi tane sorarım buralarda cok ugrastım alan yok nikah seker kına paketleme vs
Ayda 1 milyar almanız için çok fazla sarmanız gerek.Yok cnm neden yanlış anlayayım komsumun teyzesi iki ayda iki milyar almış ben de uykumdan oturmamdan fedakarlık yapıp yaparım diyorum.burası ilçedeyim yemek işi cok zor cnm ya
Evet yaklaşık günde 2400 tane :)Ayda 1 milyar almanız için çok fazla sarmanız gerek.
Canım ben sariyorum kutusu 5 liraBen piyasa Neyse bende ona yaprm dedim adam 3.5 dedi az mı dedi o zmn
Adamla tekrar görüşecm cnm saol.sen ayda ne kadr yapıyosn yani iş devamlı mı misafr hızlı yapıyosan yada kalabalıkla sürekli ürün getiriyo mu sanaSanki adam seni kandırmış gibi yanlış anlama ama çok ucuz