• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde ek is yapmak istiyorum yardim

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
Kızlar evde ek iş yapmak istiyorum ama bulunduğum çevrede tanıdığım bildiğim kimse yok netden araştırdım biraz ama bi şey bulamadım yapanlar bilir napabilirim nasıl bulabilirim lütfen bilgisi olan varsa yazsın

Benim komşum sigara sarıyor anlaşmış bir tütüncü ile emeği çok parası az.

Evde boncuk yapan var elbise arkasıadki baskilari söken var. Bizim burda dükkanlarin üzerinde yaziyir evlere is verilir diye. Ama çok az oluyor getirisi

Pazarlamak icin önce pazara ihtiyacın var.
Kokulu tas, keten çuvalından davetiye, nikah şekeri, kolay olan ne varsa elinin yatkın olduğu evde dene, örneklerini göster.
Ya da mutfak.
Eve yardıma git, yaptıklarını göster, sosyal medyadan tanıt kendini.
Ay ben bunu kendime yedirmem deme sakın.
Ticaret budur!

Bugun bende dukkanlari gezdim bizzat kinacilari dogum gunu susleme dykkanlarini falan hic biri eve gondermiyoruz dedi ..cok uzgunum:(

elinden gelirse patik falan ör süslü bir iki günde örülen kolay modeller var,sosyal medyadan pazarla.bir arkadaşım bu şekilde bayağa sipariş alıyordu

Bence kosgeb in kurslarına katıl..
Öyle patikle falan olmuyo.. Nikah şekerlerini bir "çuvalı" 5 tl ye yapan teyzeler tanıyorum ...... Çok yorulursun ve Zana'nın gider... Resmiyetten gir işe

Back
X