Evde ek is yaparak para kazanma

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Kizlar aranizda evde is yaparak gelir elde eden var mi dusunuyorum ne yapabilirim diye. Cok sey var ama yapabilirmiyim bilmiyorum. Bi ara kokulu tas yapmaya basladim cevremde 2 3 kisi aldi bidaha elimde kaldi okadarda masraf yapmistim. Onerilerinizi bekliyorum

Bizim bi teyze var ben ondan mantı, dolma, sarma, turşu, kuru elma-dut, pekmez vs alıyorum (açıkça yazdım ki sana da fikir olsun). Ben arkadaşlarada hep tavsiye ediyorum. Teyzenin ünü aştı gidiyor hatta. Bence ev yemeği yapıp satmanın modası geçmiyor. Şimdi bir mantıyı ben 4 saatte yaparım onun yerine gidip evde yapan bir kadından almak mantıklı. Ama davetiyeymiş kokulu taşmış bunları herkes yapıyor. Kimsede pek almıyor.

Selam Hanımlar. Ben LR iş ortaklığı yapıyorum ve gerçekten çok kazançlı. Cilt sorunları üzerine tedavi edici olduğu için ürünleri gerçekten alan ve çözüm bulan çok insan var ve harika geri dönüşler alıyorum. Bu işe ilk başlarken çevrem yok diye pek aktif olamam diye düşündüm ama konu sağlık olunca gerçekten ihtiyacı olan çok insan var. Ve şirketin verdiği araba hediyeleri var ve her seviyede arabayı yeniliyor. İlk önce opel ile başlayıp, mercedes ve porsche veriyor. LR 2 yıldır Türkiye de var ve şuan Porsche binip aylık 100.000 tl pirim alanlar var. Hayal değil gerçekten ilgilenen arkadaşlar daha detaylı anlatırım. Beraber ekip olalım ve kazanalım hanımlar. VARIM diyenleri bekliyorum

Kizlar aranizda evde is yaparak gelir elde eden var mi dusunuyorum ne yapabilirim diye. Cok sey var ama yapabilirmiyim bilmiyorum. Bi ara kokulu tas yapmaya basladim cevremde 2 3 kisi aldi bidaha elimde kaldi okadarda masraf yapmistim. Onerilerinizi bekliyorum
Katolog isi doyorum dhsini ogrenmek istersen msj at super para var.birden memur oluyosun valla

Back
X