evde ek iş sabun paketleme.

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
merhaba arkadaşlar herkese günaydın.
ben internette gördüğüm reklam üzerine soru soracaktım sizlere.evde ek iş reklamları dönüyor sabun paketleme ,şekilendirme,mandal süsleme ,vesaire gibi bilginiz varmı arkadaşlar yada o işlerden para kazananlar ne kadar doğru yada paranı alabiliyomusun.yardımcı olursanız sevinirim ..eminim birçok bayanda faydalanacaktır bu bilgilerden .yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Bunu bilmiyorum ama ben öğrenciyken tekstili ünlü olan bir yerde bazı kadınlar evde ponpon, havlu kenarı dikme gibi şeyler yapıyordu. Ponpon dikimi paket başına para veriyordu sanırım fabrikalar. Onlar da fabrikada çalışan komşularının sayesinde öğrenmişlerdi. Aslında bu bir nevi fabrikaların ssksız işçi çalıştırması gibi hem de ucuza.
evde boş vaktin varsa yapabilirsin tabi ama güvenilir olmasına dikkat et.

annem kibrit kutusu katlama yapıyordu
bu işi veren bir dükkan vardı
malzemeleri oradan alıyordu topluca yine oraya teslim ediyordu

Benim arkadasim keceden oda süsü yapıyordu
Başta kalıplardan kestiği icin cok fazla para almiyordu. Ama sonra kendi tasarimlarini üretmeye başladı daha fazla kazanıyordu.
Bebek mağazalarıyla falan anlasiyordu en son bıraktığım da.

teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için arkadaşlar..
kusuru bakmayın mesajlara cep veremedim .sabun kursuna gidiyorum ancak eve attım kendimi..
kastamonudada varmı acaba böyle yerler bilenleriniz varmı..sabun kursuna ğittiğim için dikkatimi çekti çokta istiyorum.ama nasıl ulaşırım iş veren yerlere.

ayyy sabun kursu ne?

halk eğitimde falan mı var

kendimi çok cahil buldum

malzemeleri kim satıyor tuhafiye falan mı

ayyy sabun kursu ne?

halk eğitimde falan mı var

kendimi çok cahil buldum

malzemeleri kim satıyor tuhafiye falan mı
estafurullah arkadaşım ne cahilliği duymamış olabilirsin.sabundan süs eşyası yapıyorum meyveler çiçekler güller bebek sepetleri buzdolabı süsleri falan..hem kurslarında veriliyo eğitimi..merak ediyosan benim konum var yaptıklarımı resimleyip koydum profilden bak.

Ben evde sabun ve kokulutas yapıyorum.. İnstagram sayfası actım bi tane.. Ordan ulasiyolar bana.. Satis da yapiyorum cok sukur.. Getirisi guzel.. emek ve sabir isteyen bi is.. Eger toplu siparis alinirsa kazancida guzel oluyor.. Onemli olan sizin belli bir kesime ulasabilmeniz.. İnsanlar birbirine tavsiye ede ede yayiliyo zaten..

Ben evde sabun ve kokulutas yapıyorum.. İnstagram sayfası actım bi tane.. Ordan ulasiyolar bana.. Satis da yapiyorum cok sukur.. Getirisi guzel.. emek ve sabir isteyen bi is.. Eger toplu siparis alinirsa kazancida guzel oluyor.. Onemli olan sizin belli bir kesime ulasabilmeniz.. İnsanlar birbirine tavsiye ede ede yayiliyo zaten..
evet canım kokulu taşta yapıyorum.ama kendime ait nasıl site açacağım.kargo alıcıya aitmi oluyo.. bilgilendirirsen sevinirim.

evet canım kokulu taşta yapıyorum.ama kendime ait nasıl site açacağım.kargo alıcıya aitmi oluyo.. bilgilendirirsen sevinirim.
Site acmadim ben canim.. İnstagram ve face sayfasi actim,, oncelikle oraya tanidik es dost akraba ekle.. Sonra da sayfanin duyulmasi acisindan istersen bi yArisma yap.. Ben oyle yapmistim.. Ornegin sayfayi begen, resmi begen paylas cekilise hak kazan gibi.. Cekilis sonucunda da cikan kisiye isimlik gondermistim.. Sayfam yayilmis oldu boylece.. Hediye gonderdigim icin kargoyu ben odedim tabi.. Ama normal siparislerde kargo aliciya ait olacak tabiki.. Bu isi yapan herkes oyle yapiyo.. Karsi taraf oduyo kargoyu.. En uygun ptt kargo..

Site acmadim ben canim.. İnstagram ve face sayfasi actim,, oncelikle oraya tanidik es dost akraba ekle.. Sonra da sayfanin duyulmasi acisindan istersen bi yArisma yap.. Ben oyle yapmistim.. Ornegin sayfayi begen, resmi begen paylas cekilise hak kazan gibi.. Cekilis sonucunda da cikan kisiye isimlik gondermistim.. Sayfam yayilmis oldu boylece.. Hediye gonderdigim icin kargoyu ben odedim tabi.. Ama normal siparislerde kargo aliciya ait olacak tabiki.. Bu isi yapan herkes oyle yapiyo.. Karsi taraf oduyo kargoyu.. En uygun ptt kargo..
pek öyle pc kullanamıyorum aslında ama zamanla yaparım heralde..bende her gelene gidene gösteriyorum .yakın bulduklarıma hediye veriyorum daha pek bişey kazanamadım ama inş bu sefer olur bişeyler ..sen ne keder kazanıyosun mesela sakıncasıyoksa tabi.

Aldigin siparise gore degisiyor canim kazancin.. Emeginin karsiligini aliyorsun oyle soyliyim ben sana.. Ama sana tavsiyem mutlaka internet ortaminda sergile urunlerini.. Diger turlu gelene gidene gostermekle pek satis yapamazsin.. Kolay gelsin sana, hayirli isler diliyorum

Aldigin siparise gore degisiyor canim kazancin.. Emeginin karsiligini aliyorsun oyle soyliyim ben sana.. Ama sana tavsiyem mutlaka internet ortaminda sergile urunlerini.. Diger turlu gelene gidene gostermekle pek satis yapamazsin.. Kolay gelsin sana, hayirli isler diliyorum
tşk ederim canım sana kolay gelsin allah bol kazançlar versin rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inş.

selamlar,
bende sabun yapmak istiyorum,kursa gitmeye gerek varmı,malzemeleri nelerdir,siz nerden temin ediyorsunuz

selamlar,
bende sabun yapmak istiyorum,kursa gitmeye gerek varmı,malzemeleri nelerdir,siz nerden temin ediyorsunuz
Kursa gitmenize gerek yok.. Ben evde kendim konuyla ilgili bi kac video buldum onlari izleyerek deneme yanilma yontemi ile ogrendim nasil yapildigini inceliklerini falan.. Sekilli kokulu Sabun yapmak istiyosaniz malzemeler sabun bazi, sabun boyasi, sprey kolonya, silikon kalip ve esans.. Ne kadar cok silikon kalip o kadar cok cesit demek.. İnternette bu isi yapanlar icin malzeme satisi yapan siteler var.. Ben o sitelerden getirtiyorum..

Kursa gitmenize gerek yok.. Ben evde kendim konuyla ilgili bi kac video buldum onlari izleyerek deneme yanilma yontemi ile ogrendim nasil yapildigini inceliklerini falan.. Sekilli kokulu Sabun yapmak istiyosaniz malzemeler sabun bazi, sabun boyasi, sprey kolonya, silikon kalip ve esans.. Ne kadar cok silikon kalip o kadar cok cesit demek.. İnternette bu isi yapanlar icin malzeme satisi yapan siteler var.. Ben o sitelerden getirtiyorum..
tsk ederim,ilk sabunda ne kadar sabun bazı konuyor

tsk ederim,ilk sabunda ne kadar sabun bazı konuyor
Zaten sabun bazlari kilo ile satiliyor.. Bi kilosu 15 lira.. Siz o bi kilo bazdan keserek kullaniyosunuz.. alacaginiz kalibin buyuklugune gore degisir ne kadar eriteceginiz.. Zaten bi iki denemeden sonra zamanla siz goz karari ayarliyosunuz.

Zaten sabun bazlari kilo ile satiliyor.. Bi kilosu 15 lira.. Siz o bi kilo bazdan keserek kullaniyosunuz.. alacaginiz kalibin buyuklugune gore degisir ne kadar eriteceginiz.. Zaten bi iki denemeden sonra zamanla siz goz karari ayarliyosunuz.
göz kararı eritmek lazım o zaman,mesela toplu siparişlerde diyelim 25 adet istediler,tek tek mi yapılıyor,çoklu kalopları yokmu,aklıma takıldı

X