- Emoji Skoru
- -7
- Puanlar
- 1
Benim de düşük yapmam gerek ayni durumdayım ilaç falan bulamadım nasil yaptın ne kullandın yardım et nolur kafayı yiyeceğim kendimi öldürmeyi düşünüyorumMerhaba ablalar ben 20 yaşındayım ve 6 haftalık hamileydim ailem memlekette ve kürtaj param olmadığı için evde kendi yöntemleriyle düşük yaptım 5 gün oldu iki kere büyük parça geldi ve çok fazla kanamam oldu 5 gün olmasına rağmen kanamam devam ediyor ve adet sancisi şeklinde sancım gelip gidiyor bu normalmi lütfen hastaneye git demeyin ailem bilmiyor
E nabizda kürtaj gorunmuyo kadın hastalıkları yaziyo sadece kalbi durduğu için bebeğimin daha önce kürtaj oldum sadece kadın doğum muayne yaziyo korkma gitE nabızdan görünür saklayabilirsin. İlerde çocuk istediğinde eşinden saklayamazsın doktorlar dile getirir daha önce bir kürtaj geçmişiniz varmış diye. Yine de hala sorguluyor musun cidden ?
Görünüyor kuzum bende yazmış 17 martta oldumE nabizda kürtaj gorunmuyo kadın hastalıkları yaziyo sadece kalbi durduğu için bebeğimin daha önce kürtaj oldum sadece kadın doğum muayne yaziyo korkma git
Ben şimdi yine hastanedeyim 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ilaç veriyolar düşmesi için ama dusmuyo kanama bile başlamadı halaGörünüyor kuzum bende yazmış 17 martta oldum
Seni biliyorum cnm betan düzensizdi demiBen şimdi yine hastanedeyim 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ilaç veriyolar düşmesi için ama dusmuyo kanama bile başlamadı hala
Evet başta yavaş arttı sonra bı anda yükseldi kalp atışı 7 haftada duyuldu herşey normal dendi ama dün kontrolde kalbinin durduğu söylendi 10 gündür ölü bı şekilde karnimdaymisSeni biliyorum cnm betan düzensizdi demi
Basın sağ olsun cnm benimEvet başta yavaş arttı sonra bı anda yükseldi kalp atışı 7 haftada duyuldu herşey normal dendi ama dün kontrolde kalbinin durduğu söylendi 10 gündür ölü bı şekilde karnimdaymis
Tşk ederim bı düşük olsa sonra kürtajla temizleme işlemi yapacak doktor evime sağ saglim gitseydimBasın sağ olsun cnm benim
İlk gebeligim boyleydi ilaçla düşmedi kanama başladı 2.gun o da dusurmedi kürtaj olmustumTşk ederim bı düşük olsa sonra kürtajla temizleme işlemi yapacak doktor evime sağ saglim gitseydim
Ya bende hiç ağrı yok gayet iyiyim kalbimde ritim bozukluğu olduğu için ilaç dozunu az veriyoruz dediler ilaç az olduğu için mi dünden beri bişey yok bende acabaİlk gebeligim boyleydi ilaçla düşmedi kanama başladı 2.gun o da dusurmedi kürtaj olmustum
Ve kaç gün sürer bu düşük olayı dün oglenden beri hastanedeyimİlk gebeligim boyleydi ilaçla düşmedi kanama başladı 2.gun o da dusurmedi kürtaj olmustum
Benim 5 gün falan sürdü kanamam sonra bebek hala düşmeyince kürtaj oldum cnmVe kaç gün sürer bu düşük olayı dün oglenden beri hastanedeyim