Abla babası beni bıraktı tek kuruş bile vermedi aramadı bile ne yaptın diye güvendiğim 2 yıllık erkek arkadaşımdıBirileri yürek yemiş belli. Evde kendi canına kast edeceğine babası kimse onunla birlikte parayı denkleştirip hastaneye gitsenize ??!? Reşit mi değilsin yoksa mevzu ne ? Canından kıymetli mi gerçekten bu nasıl bir aymazlık te allam yaaa. İyi halt etmişsin tebrikler.
İlaç buldum yasal olmayan bir ilaç onunla yaptimMerak ediyorum kendi yönteminiz nedir.
Aferin sana. Boyle böyle sağlığını yitir işte. Buda sana ders olsun artık. Dikkatli olİlaç buldum yasal olmayan bir ilaç onunla yaptim
Abla ben doguluyum böyle olmesem ailem yine öldürür duysa bı cahillik ettim farkındayımAferin sana. Boyle böyle sağlığını yitir işte. Buda sana ders olsun artık. Dikkatli ol
Hamileyim evine gelirim ailene duyururum bu çocuğu tek yapmadım kürtaj için yardım edeceksin gerekirse aileme söylerim dava açarlar dna testine kadar yaptırırım deyip korkutsaydın yaa.Abla babası beni bıraktı tek kuruş bile vermedi aramadı bile ne yaptın diye güvendiğim 2 yıllık erkek arkadaşımdı
Buda sana ders olur o zamn.Abla ben doguluyum böyle olmesem ailem yine öldürür duysa bı cahillik ettim farkındayım
Afferim ne diyelim ki. Ne yap et acile git 5 gündür kanamam var de baksınlar. Sen reşitsin ailen nereden duyacak ?Abla ben doguluyum böyle olmesem ailem yine öldürür duysa bı cahillik ettim farkındayım
Abla sicilimde gözükmez mi eğer dediğin gibi olacaksa giderim zatenAfferim ne diyelim ki. Ne yap et acile git 5 gündür kanamam var de baksınlar. Sen reşitsin ailen nereden duyacak ?
Abla annesi biliyor ve annesi beni aradı diyo ki doğur bana ver diyor maddi olarak destek saglayamam diyor bende bu yönteme mecbur kaldımHamileyim evine gelirim ailene duyururum bu çocuğu tek yapmadım kürtaj için yardım edeceksin gerekirse aileme söylerim dava açarlar dna testine kadar yaptırırım deyip korkutsaydın yaa.
E nabızdan görünür saklayabilirsin. İlerde çocuk istediğinde eşinden saklayamazsın doktorlar dile getirir daha önce bir kürtaj geçmişiniz varmış diye. Yine de hala sorguluyor musun cidden ?Abla sicilimde gözükmez mi eğer dediğin gibi olacaksa giderim zaten
Canım yasal olmayan birşey kendin de diyorsun hani nasıl yaparsın ki 20 yaş gayet iyi bir yaş nasıl bu hataya düsersin yazık degilmi sana erkeklerin umrunda mı bak bide belki tam düsmemis olabilir içinde parça kalmış olabilir ahhh nasıl cesaret ettin ya sana birşey olsaydi ailen duymucakmiydi bir özele gidecek paran yokmu en azından muayene ol tam temizlenmiş miMerhaba ablalar ben 20 yaşındayım ve 6 haftalık hamileydim ailem memlekette ve kürtaj param olmadığı için evde kendi yöntemleriyle düşük yaptım 5 gün oldu iki kere büyük parça geldi ve çok fazla kanamam oldu 5 gün olmasına rağmen kanamam devam ediyor ve adet sancisi şeklinde sancım gelip gidiyor bu normalmi lütfen hastaneye git demeyin ailem bilmiyor
Bende öyle yapacağım abla biraz araştırdım ilk 1 hafta kanama normalmiş eğer devam ederse muayene olmaya gideceğimCanım yasal olmayan birşey kendin de diyorsun hani nasıl yaparsın ki 20 yaş gayet iyi bir yaş nasıl bu hataya düsersin yazık degilmi sana erkeklerin umrunda mı bak bide belki tam düsmemis olabilir içinde parça kalmış olabilir ahhh nasıl cesaret ettin ya sana birşey olsaydi ailen duymucakmiydi bir özele gidecek paran yokmu en azından muayene ol tam temizlenmiş mi
Ayyy doğur ver ne demek bu nasıl bir rahatlık demekki bu çok kez yapmış anne de hep bu yöntemi kullanmış olsa gerek doğur ver ne ya bu kadının kızı yokmu nasıl vicdansız sende birdaha bu hataya düsme insan ancak eşiyle birlikte olabilir ya burda daha neler duycaz nasıl bir zamana gelmişiz yazıkAbla annesi biliyor ve annesi beni aradı diyo ki doğur bana ver diyor maddi olarak destek saglayamam diyor bende bu yönteme mecbur kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?