• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çok bunaldım işte bulamıyorum benim sonum ne olacak böyle:((

canım yazdığın bi mesajında konyada olduğunu yazmışsın sanırım. umarım yanlış anlamamışımdır. ben gıda mühendisiyim ve aydından konyaya çalışmak için geçen ay geldim. inanınca her şey oluyor gerçekten. hayırlısı dile olmuyor deme olacak de. olumlu düşünceleri çağır kendine. maddi sıkıntın varmış bilgisayar ile ilgili kendine uygun bir iş bulana kadar geçici bir iş denesen. hem stresini azaltır hem de zamanın boşa geçmemiş olur. ben de bu işi 1 yıl sonra buldum. yılmadım aradım ama sonunda oldu. sen de kendine inanmalısın

canım yazdığın bi mesajında konyada olduğunu yazmışsın sanırım. umarım yanlış anlamamışımdır. ben gıda mühendisiyim ve aydından konyaya çalışmak için geçen ay geldim. inanınca her şey oluyor gerçekten. hayırlısı dile olmuyor deme olacak de. olumlu düşünceleri çağır kendine. maddi sıkıntın varmış bilgisayar ile ilgili kendine uygun bir iş bulana kadar geçici bir iş denesen. hem stresini azaltır hem de zamanın boşa geçmemiş olur. ben de bu işi 1 yıl sonra buldum. yılmadım aradım ama sonunda oldu. sen de kendine inanmalısın

Canım senin en azından mesleğin güzelmiş iş bulabileceğin bir meslek benimki öyle değil iki yıllık malesef.Geçiçi bi iş diyorsun ama bugün iş görüşmesine gittim mesela yaz kış sabah 8 akşam 7ymiş cumarteside dahil buna kullanacak insan arıyorlar resmen

Canım senin en azından mesleğin güzelmiş iş bulabileceğin bir meslek benimki öyle değil iki yıllık malesef.Geçiçi bi iş diyorsun ama bugün iş görüşmesine gittim mesela yaz kış sabah 8 akşam 7ymiş cumarteside dahil buna kullanacak insan arıyorlar resmen

benimki de iş bulunabilen bi iş gibi görünüyor öyle değil ama gerçekten. devlet bile almıyor özel niye alsın ki ? aydın izmir balıkesir antalya denizli manisa muğlada iş bulamadım. kalktım 10 saatlik uzaklıkta bi yerde buldum. benim için ne kadar zor bir durum anlatamam. düşünsene hiç bilmediğin bir yerde yapayalnızsın.

her iş öyle canım ben de 8 7 hatta bazen 8 8 çalışıyorum cumartesi dahil. ama ekmek parası. benim de hoşuma gitmiyor tabi kendime zaman ayıramıyorum. evli değilim evli olsam çocuğum oolsa daha zor bir durum. herkes için zor olur ama tecrübe edinene kadar kendimize uygununu bulana kadar idare etmeliyiz diye düşünüyorum. ülkemiz koşullarında işsizliğğin giderek arttığını düşünürsek bence iş buldun mu kaçırmamalısın :/
allah sana kolaylık versin biliyorum o aşamayı kafan hep işe odaklı ve üzülüyorsun. inşallah iyi bir yer bulursun :)

Back