• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde çok bunaldım işte bulamıyorum benim sonum ne olacak böyle:((

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Mrb kızlar geçen sene bilgisayar proğramcılığı bölümünden mezun oldum.1 senedir iş arıyorum bulduklarımda ya ortam kötü oluyor yada işi öğretecez diye alıp öğretmiyorlar iki işe girdim birinde 2 birinde 3 ay çalıştım çıkma sebeplerimde biri satıştı yapamadım ikna kabiliyetim yüksek değildir pek.İkincisindede sigortamı yapmadılar.Bi kaç kere günlük olarak girip çıktığımda oldu daha demin anlattığım gibi.Girip çıkmayı geçtim işe başlamak için belgelere verdiğim paralarda cabası .Kpss de olmadı.4-5 aydır evdeyim maddi durumumuzda hiç iyi değil şu sıralar özellikle.İki yıllık sağlık bölümüne sınava giriyim diyorum ama hem canım sınava çalışmak istemiyor hemde kazansam okula para yok vede iş mi okul mu hangisi olacak biz bu durumdayken okuluda kafamdan sildim o yüzden.Zaten açıktan da üzerine tamamlamak için kamu yönetimi okuyorum biliyorum bugünlerimiz de gelir geçer ama evlenecek yaşa geldik yavaş yavaş para yok onuda bulduk diyelim ilerde ne olcağı bellimi eşinle Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var öyle bişeyde ortada kalmak var kendimi geliştirmek istiyorum bi alanda ilerdede devam edebileceğim bi işte kızlar sizce ne yapmalıyım çok bunaldım iş arıyorum yok sevgilimde öğretmen olacak bi kariyerimin olmamasıda çok ağrma gidiyo boşuna mı okudum ben:(

işkura internet üzerinden iş arayan olarak kayıt olabilirsin. iş bulmak daha kolay oluyormuş sigorta sorununda olmaz hem danışmanlıkta yapıyorlar. bi araştır istersen

işkura internet üzerinden iş arayan olarak kayıt olabilirsin. iş bulmak daha kolay oluyormuş sigorta sorununda olmaz hem danışmanlıkta yapıyorlar. bi araştır istersen
İşkura kayıt oldum canım hatta danışmanımlada görüştüm ama ordanda bişey çıkmıyor malesef

Is aramaya devam derim sekerim. Bence yilma, eninde sonunda guzel bir is bulacaksin. (tecrubeyle sabit) :KK66:
Canım iş arıyorum ama konya gibi bi yerde köle gibi kullanıyorlar tecrübe olmadanda almıyorlar 1 senedir arıyorum düzgün bi iş olmaz mı kafayı yemek üzereyim durumumuzda kötü iyice bunalıyorum

Her mezunun yasadigi sikintilari yasiyorsun.
Pes etme İa aramaya devam et. 5. De bulamadiysan 10. Da bulursun aradigin isi
Herşey gönlünce olur insallah

Her mezunun yasadigi sikintilari yasiyorsun.
Pes etme İa aramaya devam et. 5. De bulamadiysan 10. Da bulursun aradigin isi
Herşey gönlünce olur insallah
Valla canım kaç 5 kaç 10 oldu iş aradığım girip çıktığım o yüzden çok ağrıma gidiyor hem maddi açıdan hemde kariyer olarak

Canım iş arıyorum ama konya gibi bi yerde köle gibi kullanıyorlar tecrübe olmadanda almıyorlar 1 senedir arıyorum düzgün bi iş olmaz mı kafayı yemek üzereyim durumumuzda kötü iyice bunalıyorum

Canim benim o zaman sen de 1 yillik cilen dolana kadar dayansan ? Biliyorum herkes deneyimli ariyor, deneyim edinen kadar biraz disini siksan , sonra istedigin gibi bir is bulursun gibime geliyor.

Canim benim o zaman sen de 1 yillik cilen dolana kadar dayansan ? Biliyorum herkes deneyimli ariyor, deneyim edinen kadar biraz disini siksan , sonra istedigin gibi bir is bulursun gibime geliyor.
Haklısın aslında canm ama insanın inan bazen canına tak ediyor konya gibi bi yerde işin cılkını çıkarıyorlar keşke öğretip az para veren bi yer olsa onada razıyım ben.Ön muhasebe kursuna gitmiştim üni.ye giderken unuttum onuda hiç kullanmayınca adamlar işe alsalar sap gibi kalıcam yani o yüzden olmuyor işte

Bende meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.Eğer alanında kendini geliştirdiysen web site tasarım yada programlama vs yapabiliyorsan internet ortamındada az cok para kazanabılırsın.Webmaster sitelerinde böyle iş yapanlar var .Şuan calısmıyorum ama Bende kurdugum bir kac blog ve websitelerden aylık bir 300de olsa kazanıyorum .Hani bos durmaktan iyidir ondan soyledım ki bunları yaptıkca alanında kendinide geliştirmis oluyorsun zaten bilgisayar programcılıgı okulda ogrenılebılcek bısey degıl sadece okulda sana temel olarak öğretiyolar kendin kendini sürekli gelistirmelisin arastırmalısın. Ve internettendede iş ilanlarına başvurabilirsin.Bende ıyı puan yapamazsam bu sene sınavsız gecısle bılgısyar programclgna gıtcektm ama iş bulmakda zor gözüküyo ya.

Canim once ne is yapmak istedigine karar ver bence. Programcilik cok zor bi bolum. Donanimli olarak mezun olduysan, bilgi islem tam sana gore bi is.
Ve tecrube kazanmak icin once kucuk(buyumekte olan) bir sirketde ise gir. Sigorta elbetteki olmali ama yapmayan bi yere de denkgelsen, bence tecrube kazanmak icin, bir sureligine calis. Tamam artik ben vaska bir yerde rahatlikla ise girebilirim dedigin zaman cikarsin.

Rutin bir süreçten geçiyorsunuz.
Bu kadar bunalmayın, herkes yaşıyor.
Çok şanslı veya sağlam dayılara sahip biri değilseniz mutlaka yaşıyorsunuz bu süreci.

Mrb kızlar geçen sene bilgisayar proğramcılığı bölümünden mezun oldum.1 senedir iş arıyorum bulduklarımda ya ortam kötü oluyor yada işi öğretecez diye alıp öğretmiyorlar iki işe girdim birinde 2 birinde 3 ay çalıştım çıkma sebeplerimde biri satıştı yapamadım ikna kabiliyetim yüksek değildir pek.İkincisindede sigortamı yapmadılar.Bi kaç kere günlük olarak girip çıktığımda oldu daha demin anlattığım gibi.Girip çıkmayı geçtim işe başlamak için belgelere verdiğim paralarda cabası .Kpss de olmadı.4-5 aydır evdeyim maddi durumumuzda hiç iyi değil şu sıralar özellikle.İki yıllık sağlık bölümüne sınava giriyim diyorum ama hem canım sınava çalışmak istemiyor hemde kazansam okula para yok vede iş mi okul mu hangisi olacak biz bu durumdayken okuluda kafamdan sildim o yüzden.Zaten açıktan da üzerine tamamlamak için kamu yönetimi okuyorum biliyorum bugünlerimiz de gelir geçer ama evlenecek yaşa geldik yavaş yavaş para yok onuda bulduk diyelim ilerde ne olcağı bellimi eşinle Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var öyle bişeyde ortada kalmak var kendimi geliştirmek istiyorum bi alanda ilerdede devam edebileceğim bi işte kızlar sizce ne yapmalıyım çok bunaldım iş arıyorum yok sevgilimde öğretmen olacak bi kariyerimin olmamasıda çok ağrma gidiyo boşuna mı okudum ben:KK43:
kpss ya kaç kez girdiniz merak ettim ne kadar ciddi hazırlandınız

kpss ya kaç kez girdiniz merak ettim ne kadar ciddi hazırlandınız
bende 6 yıl önce aynı durumdaydım çaba gösterin ve asla vazgeçmeyin..şimdi sahip olmak istediğim herşeye sahibim bol şanslar. ha bi de tavsiye kendinizi eve kapatmayın çıkın dolaşın insanları doğayı dinleyin yürüyün bol bol tek olmadığınızı görün ve tabi ki çaba harcayın

Kaç kere hazırlandınız sınava ?
Kaç yaşındasınız ?
24 yaşına gireceğim,4 yıllık memur arkadaşlarım var ben hala atama bekliyorum.
Sanırım benim kadar kötü değildir durumunuz.

bende evdeyım aylardır yenı mezunum ben ama bulamıyorum ıste bende heryer tecrube tecrubeee...
benımde para bırıktırmem ve yaptırmam gereken bazı işlerim var ama elden gelen bişey yok dua etmekten baska..

üzülmeyin her yeni mezun ilk bir kaç yıl bu sıkıntıyı çekiyor bende dahil ama bir yerlerdede tecrübe edinmek lazım sosyal çevre çok önemli iş bulmadada psikolojik olarakta

Sigortasiz çalışmak tabi ki hoş değil ama adını duyurmak için, kendini geliştirmek için, işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek için ve de en önemlisi daha iyi bir iş için bağlantı kurabilmeni sağlar. Tabi insanın emeğinin karşılığını almaması kötü bir şey ama pes etmeyerek basarabilirsin. :) ayrıca da hem çalışıp hem ikinci ogretimde de okuyabilirsin ben öyle yapıyorum. Hayirlisi olsun üzülme sakin :)

Keşke bi süre evde dinlenebilmë imkanım olsa çok şanslı sin bence
İşe başlayınca insan öyle düşünüyor çok yoğun olunca ama çok boş oluncada insan bunalıyor gerçekteten tabi bazı işlerdeyken insan evde oturmayı tercih ediyor.

Bende meslek lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum.Eğer alanında kendini geliştirdiysen web site tasarım yada programlama vs yapabiliyorsan internet ortamındada az cok para kazanabılırsın.Webmaster sitelerinde böyle iş yapanlar var .Şuan calısmıyorum ama Bende kurdugum bir kac blog ve websitelerden aylık bir 300de olsa kazanıyorum .Hani bos durmaktan iyidir ondan soyledım ki bunları yaptıkca alanında kendinide geliştirmis oluyorsun zaten bilgisayar programcılıgı okulda ogrenılebılcek bısey degıl sadece okulda sana temel olarak öğretiyolar kendin kendini sürekli gelistirmelisin arastırmalısın. Ve internettendede iş ilanlarına başvurabilirsin.Bende ıyı puan yapamazsam bu sene sınavsız gecısle bılgısyar programclgna gıtcektm ama iş bulmakda zor gözüküyo ya.

Maalesef kendimi geliştiremedim okulda öğrendiğim kadarıyla biliyorum.Dediğiniz blog ve websitelerinden nasıl para kazanılıyor acaba hiç değilse iş bulana kadar böyle bi iş yapsam çok iyi olur.Ben tavsiye etmem bilg.proramcılığı okumanızı okuyan biri olarak.

Canim once ne is yapmak istedigine karar ver bence. Programcilik cok zor bi bolum. Donanimli olarak mezun olduysan, bilgi islem tam sana gore bi is.
Ve tecrube kazanmak icin once kucuk(buyumekte olan) bir sirketde ise gir. Sigorta elbetteki olmali ama yapmayan bi yere de denkgelsen, bence tecrube kazanmak icin, bir sureligine calis. Tamam artik ben vaska bir yerde rahatlikla ise girebilirim dedigin zaman cikarsin.

Canım maalesef donanımlı değiilim zaten konyadaki işlerde standart sekreter çağrı merkezi görevlisi satış ön muhasebe
bunların dışında değişik bişey yok maalesef ki bunlarda bile tecrübe istiyorlar o yüzden karar vermem gibi bişey sözkonusu olmuyor.Keşke dediğin gibi öğreten bi yer olsada öyle yapsam.

Back