- 1 Ağustos 2011
- 785
- 40
- 118
Mrb kızlar geçen sene bilgisayar proğramcılığı bölümünden mezun oldum.1 senedir iş arıyorum bulduklarımda ya ortam kötü oluyor yada işi öğretecez diye alıp öğretmiyorlar iki işe girdim birinde 2 birinde 3 ay çalıştım çıkma sebeplerimde biri satıştı yapamadım ikna kabiliyetim yüksek değildir pek.İkincisindede sigortamı yapmadılar.Bi kaç kere günlük olarak girip çıktığımda oldu daha demin anlattığım gibi.Girip çıkmayı geçtim işe başlamak için belgelere verdiğim paralarda cabası .Kpss de olmadı.4-5 aydır evdeyim maddi durumumuzda hiç iyi değil şu sıralar özellikle.İki yıllık sağlık bölümüne sınava giriyim diyorum ama hem canım sınava çalışmak istemiyor hemde kazansam okula para yok vede iş mi okul mu hangisi olacak biz bu durumdayken okuluda kafamdan sildim o yüzden.Zaten açıktan da üzerine tamamlamak için kamu yönetimi okuyorum biliyorum bugünlerimiz de gelir geçer ama evlenecek yaşa geldik yavaş yavaş para yok onuda bulduk diyelim ilerde ne olcağı bellimi eşinle Allah korusun dünyanın binbir türlü hali var öyle bişeyde ortada kalmak var kendimi geliştirmek istiyorum bi alanda ilerdede devam edebileceğim bi işte kızlar sizce ne yapmalıyım çok bunaldım iş arıyorum yok sevgilimde öğretmen olacak bi kariyerimin olmamasıda çok ağrma gidiyo boşuna mı okudum ben