Evde cinsiyet Testleri YAPANLAR....

• Konu Sahibi Konu Sahibi evd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
11
7
1
36
13 haftalık hamileyim çin rus karbonat lavabo acıcı çamaşır suyu yuzuk ne varsa tüm testleri yaptım bide hamile kalma yaşınız hamile kaldınız ayı toplayıp 9 çıkarıyoruz eger çift ise kız tek ise erkek benim tek çıkıyor yüzde 90 tutuyor benimde ilk üç kızımın tuttu buda erkek çıkıyor inşallah doğrudur diğer testlerde erkek çıktı sizde yapabilirmisiniz bu yaş testini benim yaşım 23 temmuzda gebe kaldım toplam 30 -9 : 21 tek çıkıyor sizde yaparmısınız

Benim de 34-9 = 25 buna göre erkek herkes erkek diyor ama benim içime kız doğuyor bakalım sonucu öğrenince yazarım

bende 13. hafta içindeyim. Doktorumuz %80 kız dedi acaba yanılma payı olur mu ? Daha sonradan bu durum değişir mi ? 13 hafta erken gibi sonuç olarak

36-9=27 buna gore erkek ama dr kiza benzetmişti. Kontrolum yarin kesinlesir insallah buraya yazarim:))) ama cok merak ettim

Ben geçen hafta gittim yorum bile yapmadı herşey olabilir tabi kesin değil 16 ile 20 haftada kesin birşey söylüyorlar oda detaylı ultrasonda gördükleri organlardan Rabbim gönlüne göre versin inşallah E em163450

Kontrolun ne zaman sen ne zmaan öğrenirsin. Senle günlerimiz ayni sayilir
Çarşamba babam ameliyat olacak. Çuma yada cumartesi canım eşime yalvarirsam
Yarın Belki biraz erken götürür de gidersem bilmiyorum götürmem diyordu bakalım küçük bi umut küçük bir ihtimal.

Bende merak ediyorum 27+7-9=25

35+8-9=34 çift ve kızım olucak bende tuttu açıkçası...

bende yaptım tuttu

bu hesaplama yönetimine göre 1 ay erkek 1 ay kız çıkıyor. mesela ben temmuzda hamile kaldım hesaba göre erkek çıkıyor doğru da ama ağustos olsa kız mı olacaktı. bu şekilde ilerlerse kız,erkek,kız,erkek gider :)

Eski konunuz ama merak ettim son bebeğinizin cinsiyetini

Merak ettim bebeğinizin cinsiyeti tuttumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…