Ay ben yanlış hesaplamisim söylemesi ayıp duşta geldi aklımaBenim de 34-9 = 25 buna göre erkekherkes erkek diyor ama benim içime kız doğuyor bakalım sonucu öğrenince yazarım
Canım mm teşekkür ederim 25 çıktı yani tek
Kontrolun ne zaman sen ne zmaan öğrenirsin. Senle günlerimiz ayni sayilirCanım mm teşekkür ederim 25 çıktı yani tek
Çarşamba babam ameliyat olacak. Çuma yada cumartesi canım eşime yalvarirsamKontrolun ne zaman sen ne zmaan öğrenirsin. Senle günlerimiz ayni sayilir
Senle ysimiz ayniymis ayni hesap bndede var bakalim tutacakmi:)29+7-9=27 tek cikti. Simdilik tutuyor gibi.
bende yaptım tuttu13 haftalık hamileyim çin rus karbonat lavabo acıcı çamaşır suyu yuzuk ne varsa tüm testleri yaptım bide hamile kalma yaşınız hamile kaldınız ayı toplayıp 9 çıkarıyoruz eger çift ise kız tek ise erkek benim tek çıkıyor yüzde 90 tutuyor benimde ilk üç kızımın tuttu buda erkek çıkıyor inşallah doğrudur diğer testlerde erkek çıktı sizde yapabilirmisiniz bu yaş testini benim yaşım 23 temmuzda gebe kaldım toplam 30 -9 : 21 tek çıkıyor sizde yaparmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?