• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde bu renkleri nasıl platine yakın renge çevirebilirim...(resimli)

svjn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
84
2
98
Hatay
saclarımın ilk halii
turunculukları bi türlü götüremiyorum fikir verirmisiniz nasıl gider acaba yaa platine yakın bi renk istiyorum evde yapabileceğim..........

Son düzenleme:
yardım edecek kimse yokmuu lüttttffffffffffffeeeeeeeeeennnnnnnnn:43:

bence saçlarını bir profesyonel birine emanet etmelisin canım platin çok tehlikeli evde ben 2 yıl önce küllü sarı saçlarımı bu yolda yakmıştım :26: şimdi çok iyiler ama bu hale getirene kadar neler çektim
:25:

o profesyonel birini bulmak cok zor hiç bi kuaför adam akıllı isteniilen rengi yapamıyo kii off su sarı hevesim beni öldürecek :(:( evde yapmaya calısıyorum ama şu turunculuklar bi türlü gitmiyorr:(

Canım benim kuaförüm çok başarılı boya konusunda ama neredesin bilmiyorum :) çok az bi volümle arkadaşımın saçı çok güzel bir platin olmuştu :)
Turuncu azaltıcılar var canım alabilirsin kozmetik dükkanlarından çok çok az bir damlacık katılıyor sanırsam boyaya. :49:

ben hataylıyımda su an bi kaç aylığına denizlideyim cnm o dediğin turunculuk azaltıcıları nerde bulabilirm acaba ve pahalımıdır:(

Canım bence profesyonel birinden yardım al araştır git..Sonuçta saç bu önemli yanii

tmm ben kozmetik ürünleri satan yerlere bi sorayaım bakayım varmı buralarda:(

Canım bence profesyonel birinden yardım al araştır git..Sonuçta saç bu önemli yanii

evet öylede dediğim gibi o profesyonel birini bulmak zor işte kimseye güvenemiyorumki :( cünkü ne kadar bişe olmaz deselerde sacı mahvediyolar

kozmetik dükkanlarında sor istersen oralarda var mı bilmiyorum :)

canım sunu söyleyeyim ki açık küllü sarı güzel olmuş ama sarıya direk boyayınca sac nasılsa turunculaşıyor bende açık küllü sarı ile normal sarıya boyadım sacımda haifi turunculuk oldu yani küllü sarıya birdaha boya derim bir kaç boyamadan sonra düzelecektir die düşünüyorum birde istediğin renk o zaman oturabilir

boya ile turunculuk geçmez. oryalle açıcaksın saçını boya satan yerlerde vardırr. 20 volum oksidan al. karıştır. sür kafana ama dikkatli ol. yakma kendini. çok bekletme. sürekli kontrol et. senin saça 20 dakika yeter sonra yıka. canlı dursun renkler istiyosanda . sarı renge boya

acık küllü sarı denemyi düşünüyodum daa bilmiyorum daha:( oryal degirmek istemiyorum çünkü saclarım yıpranmıs durumda dahada yıpranır diye korkuyorum acıkcası:(

boyayla olsa keşke bende istiyorum sarı ama olmuo canım neyazıkkkiii yıpranmamasını istiosan turuncumsu sarıya razı oolcaksın YOKSADAAA,PALETTE RÖFLE SETİ PİLATİN YAPIO TURUNCUSUZ.FOLYOLU YAPCAKSIN AMA YOKSA ODA TURUNCU OLUR.SAÇIN YIPRANIR AMA BUNU ÖNEMLE SÖYLÜYORUM.

Ha bide şu fikri werebilirim yeşil yada maviyle cila yapabilirsin.biraz alır turuculuğu.küllü renk içerdiği için,yeşillik olur saçında onlarda akar yıkandıkça zaten.

Bildiğim bişey varki platin rengini bulana kadar saç baya bi işlemden geçmesi lazım...doğal sarışınlar bile göze batmadan ton ton bu işe kalkışıyor..bi kerede olcak şey değil..saçını mahvedersin..üstelik o çiğ rengi neden seçtiğinide anlamıyorum..tatlı dore sarılar altın ışıltıları varken platin solgun gösteriri bence..

Evede piyasada stılan kutu boyalarla platini tutturacağını hiç sanmam..boşuna saçına zarar verme sen..oriel yapılması gerekir oda saçını en az 2 yada 3 sene yanık kullanmanı gerektiricek ve saç uçların kırıklanıp saçların epey incelecek...fön den sonra elektirk çarpmış gibi olucak.. Bunları ben bzzat yaşadımm yıllar evel senin gibi platine heveslenmiştim..saçımı yaktılar..belki rengi tutmuş ama yanık saç kullanmaktansa bence doğal bi tonda karar kıl..

galiba haklısınız arkadaslar yaa off vazgecmeliyim platin hevesinden :(:(

Back