Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

OKYANUSYAA OKYANUSYAA Geçen sene ekim gibi ilk defa yaptım baya uzun süre gitti bende.hatta dipler kıvırcık ama kalan yerler iri dalga şeklinde kaldı.jöle ile kivirciklastiriyorum.
Tamam sıkıntı yok o halde. Yetirmeye çalışıp standart fönü yapabilirsin. Olmadı diplerden başla sürmeye tarakla aşağılara doğru yedir.
Fön yapma 180 derecede düzleştir

OKYANUSYAA OKYANUSYAA saçlarımin düzleşmesini istemiyorum ama sadece bakim yapmak istoyorum ben.
Neden normal bakım ürünleri ile yapmıyorsun bunu ?
Durduk yere niçin kimyasala maruz bırakıyorsun
Ben yerinde olsam madem ille kullanmak istiyorsun, önce tamamen kurutup sonra en düşük derecede üzerinden 8 kere değil 3 kere geçerdim ertesi gün yıkardım yada aynı gün

Yinede fön çekmek istiyorsan çek tabi.
Senin kararın

OKYANUSYAA OKYANUSYAA elimdeki ürün bitsin tamamen de kabini cöpe atayım diye istoyorum kullanmak.dolabın içinde beni dürtüp duruyor çünkü :) tamam dediğin gibi yaparım ertesi gün yıkamak gibi.çok teşekkürler:KK66:

Arkadaşlar ben bu işlemi az önce yaptım.
Konu sahibesi buhar kesilene kadar saçı duzlestirin demiş ama benim saçtan çıkan buharlar bir türlü kesilmedi:KK43: duzlestire duzlestire saclarimin ucu yandı, makasla duzeltmek zorunda kaldim hep. O kadar duzlestirmeme rağmen saçın yağlı görüntüsü geçmedi . Sizce bunlar neden olmuş olabilir? KilicBaligi KilicBaligi canım beni bir aydinlat:KK43:

Arkadaşlar ben bu işlemi az önce yaptım.
Konu sahibesi buhar kesilene kadar saçı duzlestirin demiş ama benim saçtan çıkan buharlar bir türlü kesilmedi:KK43: duzlestire duzlestire saclarimin ucu yandı, makasla duzeltmek zorunda kaldim hep. O kadar duzlestirmeme rağmen saçın yağlı görüntüsü geçmedi . Sizce bunlar neden olmuş olabilir? KilicBaligi KilicBaligi canım beni bir aydinlat:KK43:
Üzüldüm konuyu genel olarak tarafınız mı bilmiyorum
Yağlı görünüm ve ağırlaşma yapması normal
İşlemi sıra ile nasıl yaptınız ayrıntı yazın yardımcı olayım. Kılıç nerede ve hangi aşamada demiş bunu kesin bilirsem yapılan hatayı bulabiliriz çünkü yüksek ihtimal kılıcın yazdığı bir yeri yanlış anladınız yada spesifik bir ürün için yazdı yada ne bileyim öncesinde şunu şunu yapım dedi ve siz orayı atladınız gibi gibi...

Üzüldüm konuyu genel olarak tarafınız mı bilmiyorum
Yağlı görünüm ve ağırlaşma yapması normal
İşlemi sıra ile nasıl yaptınız ayrıntı yazın yardımcı olayım. Kılıç nerede ve hangi aşamada demiş bunu kesin bilirsem yapılan hatayı bulabiliriz çünkü yüksek ihtimal kılıcın yazdığı bir yeri yanlış anladınız yada spesifik bir ürün için yazdı yada ne bileyim öncesinde şunu şunu yapım dedi ve siz orayı atladınız gibi gibi...

Keratini saça sabitleme aşaması. Orada demis ya buhar kesilene kadar saçı duzlestirin diye. Valla kilicin tum dediklerini harfiyen yerine getirdim. Teşekkürler mesajınız icin.

Kızlar Brezilya fonu muhteşem bir şey kuuru, yıpranmış,tiftik görünümlü saçım yyumuasacik, düz ve artık kaparrmiyorr.1 hafta olduyoor yapalı .Ben morfose şampuan kullanıyorum .Düş sonrası gliss spreyle tariiyorum.İsteyenler albümüne bakabilir.

Kızlar Brezilya fonu muhteşem bir şey kuuru, yıpranmış,tiftik görünümlü saçım yyumuasacik, düz ve artık kaparrmiyorr.1 hafta olduyoor yapalı .Ben morfose şampuan kullanıyorum .Düş sonrası gliss spreyle tariiyorum.İsteyenler albümüne bakabilir.
Yaniiii daha ne olsun
Gördüm fotoları
İşte sonuç....
Güle güle kullan canım

Keratini saça sabitleme aşaması. Orada demis ya buhar kesilene kadar saçı duzlestirin diye. Valla kilicin tum dediklerini harfiyen yerine getirdim. Teşekkürler mesajınız icin.
Anlaşıldı ☺️ 2011 yılı saça solüsyona yani duruma bağlı diye yazmış kılıçcığım, genel hatları ile uygulama o
Fakat yukarıda da yazdığım gibi son yazılanları bir gözden geçirseydiniz. Üzerinden yıllar geçti çoğu şey değişti
Mesela yazdığınız durumdan ben direk şunu anlayabiliyorum. Solüsyonu gereğinden fazla sürdünüz fazlasını tarakla almadınız saçınızda beklettiniz ama kurutmadınız. Düzleştirme aşamasında bırakın 10 kere üzerinden geçmeyi 20 kere geçseniz o duman çıkacak çünkü solüsyon kurumadı. Ve saç yanacak
Yada yine solüsyondan dolayı saçın ağırlayacağını ve yağlı görüneceğini tahmin edemediğinizden o görünüm gidene kadar bastınız presi
Dereceyi de sormaya çekiniyorum
Neyse çok geçmiş olsun.
Ertesi gün yaptığınızda ısınızı düşürün ve ortalama 4 defadan fazla üzerinden geçmeyin.
Hatta acaba hiç mi geçmeseniz diye düşünmüyor değilim KilicBaligi KilicBaligi sen ne diyorsun yandı saç

Anlaşıldı ☺️ 2011 yılı saça solüsyona yani duruma bağlı diye yazmış kılıçcığım, genel hatları ile uygulama o
Fakat yukarıda da yazdığım gibi son yazılanları bir gözden geçirseydiniz. Üzerinden yıllar geçti çoğu şey değişti
Mesela yazdığınız durumdan ben direk şunu anlayabiliyorum. Solüsyonu gereğinden fazla sürdünüz fazlasını tarakla almadınız saçınızda beklettiniz ama kurutmadınız. Düzleştirme aşamasında bırakın 10 kere üzerinden geçmeyi 20 kere geçseniz o duman çıkacak çünkü solüsyon kurumadı. Ve saç yanacak
Yada yine solüsyondan dolayı saçın ağırlayacağını ve yağlı görüneceğini tahmin edemediğinizden o görünüm gidene kadar bastınız presi
Dereceyi de sormaya çekiniyorum
Neyse çok geçmiş olsun.
Ertesi gün yaptığınızda ısınızı düşürün ve ortalama 4 defadan fazla üzerinden geçmeyin.
Hatta acaba hiç mi geçmeseniz diye düşünmüyor değilim KilicBaligi KilicBaligi sen ne diyorsun yandı saç

Sacimi 20 dk kuruttum. Uclari ince ve yıpranmış oldugu icin yandi ama kestim onlari su an yanik durmuyor. Bir de benim saclarim cok uzun belime kadar.. Derecesi 210 du. Ama bugun 190 ve 200 dereceyle duzlestirdim. Ürünü de fazla kullanmadim ama demek ki fazla gelmis. Redusa keratinin adi belkide urunden kaynaklidir. Bir sonraki bakimimda daha az urun kullanacagim. Duzlestirirkende dikkat edecegim.

arkadaşlar merhaba maxi bio keratin satan bir yer bulamadım internette , halbuki gecen hafta 250 ml satılıyordu üşengeçlik ettim şimdi de bulamıyorum hiç bi yerde. elinde fazla olup satmak isteyen var mı acaba ?

Arkadaşlar az önce kuaförden geldim.ombre için konuşmaya gitmiştim.kızın birine brezilya fönü yapıyorlardı.lapella yada la perla marka ile yaptıklarını söyledi.3 gün bekleme olayı yokmuş.dunan da yoktu fazla.fiyat 250 ye yaparız dediler.bu markanın nasıl bişey olduğunu duyan var mı aranızda

X