- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.621
Canım ısı vermeden keratini sabitleyemezsin saçında, formaldehittir keratini saç pullarının arasında muhafaza eden bu da ısı ile ancak. Ayrıca düzleştirdiği gibi fönün bakım özelliği de var. Saçların ince telli ise asla 200 ü geçme derim. Ben bile kalın telli halimde 180 ile yapıyordum en son 200 le yaptım.
Üst üste mi yapmak istiyorsun, eğer öyleyse biraz ara ver derim en azından iki hafta kadar.
Bu duman ve koku olayına bir çözüm bulmak gerek. Aslında hiç iyi bir şey yapmıyoruz, sağlığa son derece zararlı ama gel gör ki sıfır formaldehidli ürünler de etki etmiyor artık. Çok berbat bir durum İnşallah ileride başımıza bir işe gelmez bu yüzden, tek korkum bu...
Çikolata kokulu ise sen style'ın çikolatalısını kullanmışsındır. O normal style'a göre daha az dumanlı ve kokuluydu. Şu sıra piyasada olanı ise gerçekten dayanılmayacak derecede kokan ve duman çıkartan berbat bir şey olmuş. Ne yapacağız bilmiyorum offff.
Canım o içeriğinde eser miktar keratin bulunan bir serum. Esas amacı saçlardaki statik elektrik yükünden doğal kabarmaları, ve dış faktörlerden kaynaklı saç yıpranmalarını engellemek. Bu amaçla kullanmak çok iyi bir fikir değil. Maalesef saçındaki o tiftik görüntüyü yok eden ürün içeriğindeki silikon. Hernekadar ben silikonlu ürünlerin kullanımının zararlı olduğunu düşünmüyor olsamda, bu ürünle saçları daimi olarak düzleştirmek bence uzun vadede saçlara zarar verebilir. Ben fix nano'dan pek hoşlanmasam da, o markanın bir saç maskesi var. Duşta saç maskesi olarak kullanılabildiği gibi, botox amaçlı hem keratin yükleme hem saç dalgalarını açmak maksatlı kullanılabiliyor. Fiyatı da 40 tl civarı, istersen onu bir araştır, hiç fena bir ürün değil çünkü...
Canım onun kullandığı bizim kullandığımız keratinden değil, Gratis'te satılan bir saç bakım markası Hask. Şampuan, maske ve saç serumları var, ben de nemlendirici olan serumunu almıştım. Arkadaşımız keratinli serumunu almış.
Tatlım bence düzleştirici ile yapma, saçları kuruttuktan sonra fırça ile fön çek derim.
Teşekkür ederim cevaplarınız için. İçeriği sizin düzleştirmedeki kullandığnız ürünler gibi olmayacağı için aynı işlemi tekrarlama konusunda ürktüm. Şampuana katarak kullanayım. Birazda maske gibi sürüp bekleyim diyorum. Kullanımında sürün bekleyin diyor zaten.
Düzleştirme amaçlı fix nano yu araştırayım ama sen neden hoşlanmadın kılıçbalığı