Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım ısı vermeden keratini sabitleyemezsin saçında, formaldehittir keratini saç pullarının arasında muhafaza eden bu da ısı ile ancak. Ayrıca düzleştirdiği gibi fönün bakım özelliği de var. Saçların ince telli ise asla 200 ü geçme derim. Ben bile kalın telli halimde 180 ile yapıyordum en son 200 le yaptım.

Üst üste mi yapmak istiyorsun, eğer öyleyse biraz ara ver derim en azından iki hafta kadar.

Bu duman ve koku olayına bir çözüm bulmak gerek. Aslında hiç iyi bir şey yapmıyoruz, sağlığa son derece zararlı ama gel gör ki sıfır formaldehidli ürünler de etki etmiyor artık. Çok berbat bir durum :KK43: İnşallah ileride başımıza bir işe gelmez bu yüzden, tek korkum bu...

Çikolata kokulu ise sen style'ın çikolatalısını kullanmışsındır. O normal style'a göre daha az dumanlı ve kokuluydu. Şu sıra piyasada olanı ise gerçekten dayanılmayacak derecede kokan ve duman çıkartan berbat bir şey olmuş. Ne yapacağız bilmiyorum offff.

Canım o içeriğinde eser miktar keratin bulunan bir serum. Esas amacı saçlardaki statik elektrik yükünden doğal kabarmaları, ve dış faktörlerden kaynaklı saç yıpranmalarını engellemek. Bu amaçla kullanmak çok iyi bir fikir değil. Maalesef saçındaki o tiftik görüntüyü yok eden ürün içeriğindeki silikon. Hernekadar ben silikonlu ürünlerin kullanımının zararlı olduğunu düşünmüyor olsamda, bu ürünle saçları daimi olarak düzleştirmek bence uzun vadede saçlara zarar verebilir. Ben fix nano'dan pek hoşlanmasam da, o markanın bir saç maskesi var. Duşta saç maskesi olarak kullanılabildiği gibi, botox amaçlı hem keratin yükleme hem saç dalgalarını açmak maksatlı kullanılabiliyor. Fiyatı da 40 tl civarı, istersen onu bir araştır, hiç fena bir ürün değil çünkü...

Canım onun kullandığı bizim kullandığımız keratinden değil, Gratis'te satılan bir saç bakım markası Hask. Şampuan, maske ve saç serumları var, ben de nemlendirici olan serumunu almıştım. Arkadaşımız keratinli serumunu almış.

Tatlım bence düzleştirici ile yapma, saçları kuruttuktan sonra fırça ile fön çek derim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. İçeriği sizin düzleştirmedeki kullandığnız ürünler gibi olmayacağı için aynı işlemi tekrarlama konusunda ürktüm. Şampuana katarak kullanayım. Birazda maske gibi sürüp bekleyim diyorum. Kullanımında sürün bekleyin diyor zaten.
Düzleştirme amaçlı fix nano yu araştırayım ama sen neden hoşlanmadın kılıçbalığı

Bu arada saçlarımda yanık ya da bariz bir yıpranma yok. omuzda kestirip yıpranmış saçlarımdan arınıp uzattım saçlarımı.Uzun süredir boyamıyordum. Sadece Tarcın bakıra boyattım 2. defa . çok işlem görmüş değil saçım.
Yapısal olarak tiftik ve kuru saçım yıpranmadan ziyade.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. İçeriği sizin düzleştirmedeki kullandığnız ürünler gibi olmayacağı için aynı işlemi tekrarlama konusunda ürktüm. Şampuana katarak kullanayım. Birazda maske gibi sürüp bekleyim diyorum. Kullanımında sürün bekleyin diyor zaten.
Düzleştirme amaçlı fix nano yu araştırayım ama sen neden hoşlanmadın kılıçbalığı

Tatlım bence şampuana da ekleme... Şimdi biz silikonlu ürünleri haricen saç uç ve boylarına sürerek bir evvelki mesajda yazdığım gibi elektriklenme ve yıpranmalara karşı koruyoruz ama kafa derisine silikon değmesi iyi bir şey değil. Özellikle silikon içeren şampuanlar da kullanılmamalı çünkü birikme özelliği vardır silikonun. Maske gibi boy ve uçlara sürüp tabii ki şampuanın kurutucu etkisinin uçlara ulaşmasını engelleyebilirsin ama dediğim gibi kullandığın silikon içeren bir ürün o yüzden bence diplere yaklaştırma. Ben fix'in b.fönü ürününden hoşlanmadım canım. Bu meskeyi bir defa denedim bence uygun fiyatlı bir çözüm.

Bu hask serum değil maske mi ben onu anlamadım ama? Bu şişe içindeki değil de kağır poşet içindeki mi?

Bu arada saçlarımda yanık ya da bariz bir yıpranma yok. omuzda kestirip yıpranmış saçlarımdan arınıp uzattım saçlarımı.Uzun süredir boyamıyordum. Sadece Tarcın bakıra boyattım 2. defa . çok işlem görmüş değil saçım.
Yapısal olarak tiftik ve kuru saçım yıpranmadan ziyade.

Anladım o halde nem verici ürünlerle desteklemen lazım, mümkün olduğunca ısıdan uzak tutmalısın saçlarını. Bak forumda gliserinli su tarifi var, az gliserin bol su ile bence nemlendirebilirsin saçlarını. Bir araştır belki denemek istersin.

Tatlım bence şampuana da ekleme... Şimdi biz silikonlu ürünleri haricen saç uç ve boylarına sürerek bir evvelki mesajda yazdığım gibi elektriklenme ve yıpranmalara karşı koruyoruz ama kafa derisine silikon değmesi iyi bir şey değil. Özellikle silikon içeren şampuanlar da kullanılmamalı çünkü birikme özelliği vardır silikonun. Maske gibi boy ve uçlara sürüp tabii ki şampuanın kurutucu etkisinin uçlara ulaşmasını engelleyebilirsin ama dediğim gibi kullandığın silikon içeren bir ürün o yüzden bence diplere yaklaştırma. Ben fix'in b.fönü ürününden hoşlanmadım canım. Bu meskeyi bir defa denedim bence uygun fiyatlı bir çözüm.

Bu hask serum değil maske mi ben onu anlamadım ama? Bu şişe içindeki değil de kağır poşet içindeki mi?

Anladım o halde nem verici ürünlerle desteklemen lazım, mümkün olduğunca ısıdan uzak tutmalısın saçlarını. Bak forumda gliserinli su tarifi var, az gliserin bol su ile bence nemlendirebilirsin saçlarını. Bir araştır belki denemek istersin.
cam şişede olan benim aldıgım. posette olan dediğin gibi maske. Gliserinli suyu uzun süredir kullanıyorum pek etkisi olmadı. daha doğrusu başta çok etkiliydi şimdilerde hiç etkisi yok

Gözünün içine kaçırma ama çok fena yakıyor :KK48:
Gözüme kaçırmadan nasıl sürebilirim peki? Mesela boş rimel kutusu satan, bulabileceğim bir yer var mı?

cam şişede olan benim aldıgım. posette olan dediğin gibi maske. Gliserinli suyu uzun süredir kullanıyorum pek etkisi olmadı. daha doğrusu başta çok etkiliydi şimdilerde hiç etkisi yok
Gliserinli su bende işe yaramadı. Ben de çareyi litrelik gliserin alıp banyodan sonra (yani saçım ıslak ya da çok nemliyken) direkt sürmekte bulmuştum. Saçımın kabarıklığı olmuyordu ve kurusa bile içten nemli kalıyordu. Kesinlikle yağlı bir görünümde olmuyor, hatta sonrasında eli yıkamaya bile gerek kalmıyor. Bir de öyle deneyin isterseniz.

KilicBaligi KilicBaligi fön aklıma neden geldi kendime gülüyorum :KK70: :KK70: :KK70: yüzüm için bir şey deniyorum ayrıca 1 ay dolsun deyivercem buralardan birde tatlım sen bir yorumda maskeye sıcak havlu koyduüğunu yazmıştın ben duşta sürüp bekliyor duruluyorum yanlış uygulamamı yapıyorum

O halde başka bir öneri... Senin ilacın Dande Argan Yağlı sprey... Turuncu bir şişe, dene seveceksin.

Gözüme kaçırmadan nasıl sürebilirim peki? Mesela boş rimel kutusu satan, bulabileceğim bir yer var mı?

Gliserinli su bende işe yaramadı. Ben de çareyi litrelik gliserin alıp banyodan sonra (yani saçım ıslak ya da çok nemliyken) direkt sürmekte bulmuştum. Saçımın kabarıklığı olmuyordu ve kurusa bile içten nemli kalıyordu. Kesinlikle yağlı bir görünümde olmuyor, hatta sonrasında eli yıkamaya bile gerek kalmıyor. Bir de öyle deneyin isterseniz.

Bilmem ki var mı... Ben biten rimelleri hep temizleyip saklıyorum mesela ama... Bence kulak temizleme çubuğu işini görebilir.

Bu gliserini direkt sürmeyin saçınıza, hatta cilde bile direkt sürmeyin. Siz nemlendiriyor sanıyorsunuz ama mikroskobik ortamda görseniz tövbe dersiniz. Muhakkak 4 kat hatta garanti olsun 5 kat su ile karışsın. Bu şekilde işe yaramıyorsa saça tatbik etmeyin.

KilicBaligi KilicBaligi fön aklıma neden geldi kendime gülüyorum :KK70: :KK70: :KK70: yüzüm için bir şey deniyorum ayrıca 1 ay dolsun deyivercem buralardan birde tatlım sen bir yorumda maskeye sıcak havlu koyduüğunu yazmıştın ben duşta sürüp bekliyor duruluyorum yanlış uygulamamı yapıyorum

Ben genelde havlu değil termal bone kullanırım ama banyodan çıkmak gerekiyor bunun için çünkü elektrikli. Sen kafana göre takıl canım. Eğer istersen havluyu kaynar suda ıslatıp o şekilde kafana sarabilirsin etkisi artar ürünlerin.

Cildin için denediğin şeyi merak ettim, umarım istediğin sonucu alırsın :KK9:

Hanımlar ben bisey buldum. Bir ürün var sadece sacina sürüyosun tarakla iyice yediriyosun ve 15 dk bekletip saci yikiyosun, sonrada ozel sampuaniyla 1 kere yikiyosun sac dümdüz oluyo. Maşa yok hic bisey yok. Ama sacinizi yikadiktan sonra kesinlikle fönle kurutmaniz gerekiyo saç ıslak kalmayacak. Ayrica istediğiniz bütün sampuanlari kullanabilirsiniz ( ama mentolsuz olucak )

Ama bu ürün Türkiyede var mı bilmiyorum. Buyuk kozmetik marketleri arayip sorarsiniz. BULURSANİZ KONUNUN ALTİNA YAZİN HEPİMİZ YARARLANALIM.

Yapilişi videoda anlatiliyo.

Yurt disinda var hemde cok ucuz. Kargosuyla beraber 40 liraya geliyo

m.ebay.com/itm/251932343170?_mwBanner=1

EĞER TÜRKİYEDE BULABİLİRSENİZ BENİDE HABERDAR EDİN LUTFEN CUNKU EBAYDEN ALİSVERİS YAPMAYİ BİLMİYORUM

Ürünün resminide attim kutu ve iceriğindekiler bu sekilde

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-30-01-14-28.jpg
    Screenshot_2015-11-30-01-14-28.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 58
OKYANUSYAA OKYANUSYAA benim de ilk yaptırdığım ürün yoğun çikolata kokulu ve bol dumanlı olan markasını hatırlamıyorum çok çok iyiydi. Sonra denediklerim ilki gibi olmadı. Ama ben yine de o kadar yoğun kokulu dumanlı birşeyi şimdilik rafa kaldırayım. Bu aralar çok alerjikim kokulara karşı. Çok teşekkürler bilgilendirmen için. Davines benim için en uygun olan gözüküyor. Bir de onu deneyelim. :KK70:
Dene bakalım ama deneyimlerini paylaşmayı unutma olur mu :))

KilicBaligi KilicBaligi güneş lekelerim var onun için pirinç ve gül suyundan tonik yaptım sabah akşam onu deniyorum siyah noktam çoktur onda azalma var beyazlama olmadı ama sanki renkte açılma oldu annemin deyimiyle suratın daha düzgün gözüküyor :KK70:

KilicBaligi KilicBaligi önerdiğin ürünü en kısa zamanda alıp deneyeceğim.
Gliserini banyodan çıkınca ıslak saca sürmekte mi sakıncalı? Ben ıslak saça sürüldüğünde nemi hapseder diye faydalı sanıyordum?

KilicBaligi KilicBaligi güneş lekelerim var onun için pirinç ve gül suyundan tonik yaptım sabah akşam onu deniyorum siyah noktam çoktur onda azalma var beyazlama olmadı ama sanki renkte açılma oldu annemin deyimiyle suratın daha düzgün gözüküyor :KK70:

Harika haber, tarifini de ver bari kuzum deneriz biz de...

KilicBaligi KilicBaligi önerdiğin ürünü en kısa zamanda alıp deneyeceğim.
Gliserini banyodan çıkınca ıslak saca sürmekte mi sakıncalı? Ben ıslak saça sürüldüğünde nemi hapseder diye faydalı sanıyordum?
Evet nemi hapseder doğru ama yeterli nemi bulamazsa saçın kendi nemini çeker... Bu açıdan dikkat etmek gerek.

Bende birara pirinç suyuna takmıştım ama denemedim hiç :)) burnumun üzerinde hiç geçmeyen lekelerim var deli oluyorum, kışın solan yazın açan :))
krem kullandım pahalı da ama ıhh işe yaramıyor. Kökten çözüm yolları arıyorum kazıyacak söküp atacak, bakalım :KK66:
Gül suyu cildini kurutmuyor mu :KK43:

KilicBaligi KilicBaligi OKYANUSYAA OKYANUSYAA
Ben gratisten aldığım fısfıslı şişelere gül suyu içine de bir yemek kaşığı pirinç koydum içinde duruyor halen öyle kullanıyorum sabah akşam siliyorum. Tarifi tv de pervin budaktı sanırım o vermişti. O ıhlamur ve pirinç ile tonik yapmıştı ve pirinç nişastasını verdikten sonra pirinci atıyordu ben olduğu gibi kullanıyorum :KK70:
Cildimi kurutmadı çünkü müthiş yağlı cildim var sivilce için hap tedavisi yaptım ama halen yağlı siyah noktalar halen var mesela. Yağı azaldı ama bu da kuru cilt yapmasa iyi olur demek su ile yapın ya da ıhlamur ile yapın.
Ben az daha güneş gitsin soydurma yaptıracam tretin kremle yıllar önce soydurma yapmıştık ben onu kendi kafamdan yazın bir hafta yapınca tüm sivilceler leke kaldı yazın güneşi ile öncesinde mis gibi cildim vardı :KK43:

Bugün saçımı ikinci kez yıkadım dümdüz ipeksi yumuşaklık gitti uçlar kabarık duruyor üstler güzel. Ben bir süre sonra yeniden düzleştirici geçmeden yaparım gibi. Düzleştiriciden uzak durma sebebim kırıklar çıkmaya başladı saçımda ve aşırı dökülme var kepek sorunum bitti dökülme sorunum geldi yani. Lastikleşme bir tık daha azaldı ama daha çok yol var gibi. Tamamen geçmedi halen inatla her seferinde bir tık gidiyor... Bu işlemden sonra saçımda eski yumuşluktan örnekler görmeye başladım bu arada. Yani keratin işe yarıyor mu evet ama %100 çalışmıyor maalesef.

KilicBaligi KilicBaligi OKYANUSYAA OKYANUSYAA
Ben gratisten aldığım fısfıslı şişelere gül suyu içine de bir yemek kaşığı pirinç koydum içinde duruyor halen öyle kullanıyorum sabah akşam siliyorum. Tarifi tv de pervin budaktı sanırım o vermişti. O ıhlamur ve pirinç ile tonik yapmıştı ve pirinç nişastasını verdikten sonra pirinci atıyordu ben olduğu gibi kullanıyorum :KK70:
Cildimi kurutmadı çünkü müthiş yağlı cildim var sivilce için hap tedavisi yaptım ama halen yağlı siyah noktalar halen var mesela. Yağı azaldı ama bu da kuru cilt yapmasa iyi olur demek su ile yapın ya da ıhlamur ile yapın.
Ben az daha güneş gitsin soydurma yaptıracam tretin kremle yıllar önce soydurma yapmıştık ben onu kendi kafamdan yazın bir hafta yapınca tüm sivilceler leke kaldı yazın güneşi ile öncesinde mis gibi cildim vardı :KK43:
AH canım soyma islemi yada kimyasal islemler günesin en yogun oldugu zamanlar tehlikeli ;( cok dikkat etmek gerek leke yapmamasi icin :KK43:

X