Bir kaç güne kadar sanırım yeni bir başlık açacağım, ürünlerim geldi hatta keratin harici bir kaç şey daha aldımonları da paylaşacağım. Ama şu konuda biraz tereddütüm var.Şimdi burada genel kullanımı paylaştık o dönem için ama bütün markalar birbirine girdi, bazısı nemli saça, bazısı tamamen kuru saça,bazısı ıslak saça uygulanıyor.Şimdi yeniden genel başlık açarsak yine aynı şey olacak. Acaba şu anki güncel marka için bir başlık açıp kullanma talimatını ve görüşlerimizi paylaşsak, burada da yine genel mi devam etsek ve yeni ürünler gelince onlar için ayrı başlıklar açsak? Ne diyorsunuz kızlar?
Bebe şampuanı kullanabiliyorsan derin temizlik için elinin altında unibaby şampuan bir kere kesin bulunsun, küçük boy al. Bunun dışında ben şu an Organic Power Build serisinin şampuanını kullanıyorum mesela çok memnun kaldım 250 mllik minicik şişeyi 3 aydır kullanıyorum yarısından biraz az kaldı yani herhalde bir şişe 4 ay yeter gibi, temizlemesi harika ve en alerjik bünyeler için bile zararsız. Bunun dışında, naturanın groomed şampuan ve saç kremini aldım, içerik temiz ve sarımsak özü içerdiği için şu sıra meydana gelen stresten kaynaklı inatçı saç dökülmem için iyi olabilir diye düşünüyorum ama henüz denemedim, Organic ile dönüşümlü kullanabilirim.Bunun dışında şu an benim bir önerim yok çünkü benim kullandığım şampuanlar genelde profesyonel olduğu için fiyatları diğerlerine oranla biraz daha yüksek tabii ama hem cildim hem saçım artık o kadar hassaslaştı ki herşey alerji yapıyor ve mecburum
Kullanıcı yorumları varsa araştırın ona göre kullanın ben bu markayı ilk defa şimdi görüyorum mesela.