- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.961
kızlar watsonsun ballı mask ı keratini akıtırmı ki?
selam hanımlar:)
bu size ilk yazım daha yeni üyeyim:) hep okurdum ama şimdiye nasipmiş... hatta evde keratin bakım fikrini bana bu sayfa verdi
şimdi size sorum bilen biri var mı acaba keratin bakımlı saçtan boya silici ile boya kusturulursa keratin bozulur mu?
[]
ben global keratin alacağım 1000 ml bana çok arakadaşlar isteyen olursa gönderebilirm özelden yazarsanız arkadaşlarr en iyisi global ben style marka ile yaptım 6 ay öncee kokudan ölüyordum
[]
ben global keratin alacağım 1000 ml bana çok arakadaşlar isteyen olursa gönderebilirm özelden yazarsanız arkadaşlarr en iyisi global ben style marka ile yaptım 6 ay öncee kokudan ölüyordum
Bende etkisi şöyle oldu bi kere uygularken koku duman falan olmadı nanoydu yani tek başımada rahatlıkla yaptım tabi biraz kollar yoruluyor işçilik istiyor ama tek yapılmayacak bişy değil benm yanık görüntü tamanen gitmedi tabiki ama yarıyarıya düzelme oldu 2 3 hafta aralıklarlada sadece yanık kısımlara yaptım hatta şuanda 3. sü kafamda pazartsi yıkayacağım 2. uygulamda etkisi daha fark edilir olmştu bakalım bu sefer nasıl olacak :)
canım kullandığın ürünleri ve maliyetini özelden yazman mümkün mü ha tabi kullandığın araçlar noldu çoğusu ısı seviyesi yüksek düzleştirici diyo kimisi de fön :44:
yeterli mesaj sayım olmadığı için yazdım ama atamıyorum canım
tamam canım uğraşman yeter neyse hani bi geçicilik olacak mı yoksa çok mu memnun kaldın bu konudada ilerleyen zamanlarda bilgi verirsen çok sevinirim inşallah kalıcı olur..canım en azından ne kadar tuttu bu işlem onu öğreneyim senden..
Arkadaşkende mesj atılamyrmş100 lira gibi bşye aldım canm ben 3 kere uyduladım 1 i tam 2 si kısım kısım. 2 3 haftada 1 yaptığım için şuana kadar kalıcılk süresi için bşy diyemiyorm
inşallah iyi bi sonuç alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?