- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.801
ewt cnm çarşamba yıkıcaksın
Tamam gözdecim sağol sen yaptınmı keratin uygulaması?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewt cnm çarşamba yıkıcaksın
Nano keratin hariç diğer ikisi olur, aramızda style kullanan ve iyi sonuç alan arkadaşlar var, sanırım Hawai kullanan birileride vardı...Yinede acelen yoksa bekle, yakında Türk Piyasasına Dünyaca bilinen ve gerçekten "FDA" onaylı bir ürün girecek...
Selam bende 4 gün önce kuaförde yaptırdım kendime güvenemedigim icin simdi kuruttum ama tam düz pırasa gibi olmadı tabi eskisine oranla süper ama acaba tarakmı kullanmalıyım sacımı kuruturken
meraba öncelikle bu deneyimini bizimle paylaştığın için teşekkürler. ben bişe sorcam bu 7.aşamada yani 4 gün bekleme süresinde hiç saçlarımızı yıkamıyoruz dimi?
Tamam gözdecim sağol sen yaptınmı keratin uygulaması?
yaa kızlar saçınıza saç şekıllendırıcısi olarak ne kullanıyorsunuz???ben avonun durulanmayan bakım kremını ve pantenın 7/24 unu kullanıyorum acaba brezılya fonumun 3 hafat içinde bozulmasının sbebı onlar olabılır mı??kılıçbalığı yardımcı olursan çok sevınırı
içinde uygun olmayan bişi varsa olabilir canım
Bacaksiz keratini ben internetten aldım sende google'a yazarsan bir sürü marka çkıyor alabilirsin ordan.