• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

zaten keratinlerin hepsinin içinde formaldehit var biliyorum. senin kullanacağın keratinin içinde de vardır muhakkak

HAYIR keratinlerin hepsinin icinde formaldehit yok Tabiki, bizim Brezilya fonu dediğimiz şey, fon amaçlı değil bakım amaçlı yapılan bir yöntem. Ama bunu kalıcılık için yapanlar yüzünden piyasadakilerin cogu formaldehitli, yani cesedin curumemesi için kullanılan şey fonumuz çürümesin diye kullanılıyor :)) kimyasal her şeyi kullanabilirsiniz ama formaldehit asla.. Ben de hayatımda hiç kuaföre sac boyamadım ama yeşilden kızıla, maviden Mora her rengi kullanmış biri olarak söylüyorum formaldehite dikkat edin
:45:

inan ben kuaforlere guwenmiyorum aksine kendime guweniyorum.ben sacimi bile kendim boyarim,acarim,renkten renge gecerim bi kez bile sacimi yakmadim,ama 25 yasimdaim,bu yasima kadar 5 kere kuafore sacimi boyattiysam 2 sinde kesin yakti

ben de ne zaman kuaföre gitsem oflayıp puflamaları, saçlarımın ne kadar kırık, çok, rezalet olduğunu söylemeleri yüzünden bunalıma girdiğimden :37: her şeyi kendim yaparım

ben de ne zaman kuaföre gitsem oflayıp puflamaları, saçlarımın ne kadar kırık, çok, rezalet olduğunu söylemeleri yüzünden bunalıma girdiğimden :37: her şeyi kendim yaparım

hic bunalima girme hayatim,niye giriosun?kuaforlerin cogu samimiyetsiz,bunu yaparken ya sana bakim yapalim,keselim gibi oneriler yatiodur kafalarinda,herkese ayni seyi soluolar.eger ona kestirmediysen kesimini beenmez boyani beenmezler adami deli ederler

ben internette bakarken formaldehit yoktur yazan keratin gördüm tam bilmiorum tabiiki cok bilgisizim ama anladığım kadarıyla formaldehit olmayan keratinler var ama benim düşüncem formaldehit olanlar kalıcılık sağlıyor formaldehit olmayanlar sadece kısa süreli bakım sağlıyor doğrumudur bilmiyorum tabi

HAYIR keratinlerin hepsinin icinde formaldehit yok Tabiki, bizim Brezilya fonu dediğimiz şey, fon amaçlı değil bakım amaçlı yapılan bir yöntem. Ama bunu kalıcılık için yapanlar yüzünden piyasadakilerin cogu formaldehitli, yani cesedin curumemesi için kullanılan şey fonumuz çürümesin diye kullanılıyor :)) kimyasal her şeyi kullanabilirsiniz ama formaldehit asla.. Ben de hayatımda hiç kuaföre sac boyamadım ama yeşilden kızıla, maviden Mora her rengi kullanmış biri olarak söylüyorum formaldehite dikkat edin
:45:

ben öyle biliyordum ama sonuçta bu keratini saç derimize değdirmiyoruz. havadar bir alanda gözlerimize burnumuza maske takarak ve kılıçbalığınında dediği gibi vantilatör kullanarak bunu engelleyebiliriz bir nebze de olsa.

Hanımlar elinizde internet denen bir imkan var formaldehit denen madde sadece cesetlerin curumemesi icin degil laboratuvarlarda hücre kültürlerinin bakteri ve virüslerden arındırılması, uzun sure saklanmasını sağlamak aynı zamanda da yine laboratuvar hastane gibi ortamların hijyeninin sağlanması icin kullanılır.Ben bu madde ile gayet hasır nesirim. Brezilya gönlünde kullanılmasının sebebi ise uzun raf ömrünü sağlamak. Korkulacak bir madde degil demiyorum tabii eğer formaldehitli bir Keratin kullanacaksanız maske şart ihmal etmeyin.

Kilic baligi sacimi boyayim mi? 2 hafta gecmesi gerekio uygulamanin ustunden die biliorum,3 hafta oldu bana ama sana danismak istiorum,bu isin uzmani sensin

kızlar ben ne marka alayım şimdi kılıç balıgı senın kullandıgın en basta resmı olan ürünü bulamadım bana bir tavsiye:17:

kızlar ben ne marka alayım şimdi kılıç balıgı senın kullandıgın en basta resmı olan ürünü bulamadım bana bir tavsiye:17:

Mesaj yazamadığım için buradan yazıyorum: Yaptım yıkadım ama 2 kere serum sürüp düzleştirin dediği için daha bitmedi. bugün son olarak yıkayıp sadece kurutucam. ama benim saçım çok kıvırcık, yıpranık, kalın, gür vs. sanırım dümdüz olmıycak. 2ay önce falan ilk organix ile yaptım kıvırcığı dalgalıya çevirdi. şimdi fix nano ile, düz gibi ama kabarık gibi hafif. sanırım 3.ye yaparsam istediğim gibi olcak. zaten her yerde zor saçlar 3-4 seans diyor. senin saçların nasıl ki benim gibiyse zor iş :)

benım saclarım ınce yıpranık bırsey hafıf dalgalı alacagım ama markadan karar veremedım kılıcbalıgının kullandıgını da bulamadım

arkadaslar lutfen yardim edin. mesajlarin hepsini okuyamadim bir cogunu okusamda bi sonuca varamadım .s hawai marka keratin uygun fiyatli ama iyi mi bilmiyorum . fix nano nasil hic bilmiyorum annem yapicak evde ama markaya karar veremedik .s yardim ederseniz memnun olurum :)

O ilk sayfada ki fotografın temsili bir fotograf olduğunu ve bana özelden veya genelden marka adı sormamaniz gerektiğini kac defa yazmam gerek??? Ben nasıl araştırıp bulduysam sizde bulabilirsiniz degil mı???

sert çıkışmaya gerek yok kimse isim vermezse biraz zor bulunur hangi marka oldugu bizde kobay değiliz ki riske atalım bugün gezinirken fark ettim baska sayfa da zaten yazmşssın ki ürünü (o kadar bakım yapıyoruz yaramıyor sayfasında) gereksiz çıkışma bilmiyorum neyse hakkını helal et gene de özelden o kadar mesaj attım ama burda sert çıkışman biraz tuhafıma gitti yapana işe yarayana da yaramayana da hayırlı olsun ben bunu kullandım bana yaradı ama sorumluluk kabul etmem baska böyle sert çıkma başka polemik olsun diye demiyorum ama okadar şeyi paylasıyorsak bir ürün adıdır ne yani ben bunu kullandım ama sorumluluk kabul etmem demek zor birsey degıl...

sert çıkışmaya gerek yok kimse isim vermezse biraz zor bulunur hangi marka oldugu bizde kobay değiliz ki riske atalım bugün gezinirken fark ettim baska sayfa da zaten yazmşssın ki ürünü (o kadar bakım yapıyoruz yaramıyor sayfasında) gereksiz çıkışma bilmiyorum neyse hakkını helal et gene de özelden o kadar mesaj attım ama burda sert çıkışman biraz tuhafıma gitti yapana işe yarayana da yaramayana da hayırlı olsun ben bunu kullandım bana yaradı ama sorumluluk kabul etmem baska böyle sert çıkma başka polemik olsun diye demiyorum ama okadar şeyi paylasıyorsak bir ürün adıdır ne yani ben bunu kullandım ama sorumluluk kabul etmem demek zor birsey degıl...

Back