- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 318
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.781
sert çıkışmaya gerek yok kimse isim vermezse biraz zor bulunur hangi marka oldugu bizde kobay değiliz ki riske atalım bugün gezinirken fark ettim baska sayfa da zaten yazmşssın ki ürünü (o kadar bakım yapıyoruz yaramıyor sayfasında) gereksiz çıkışma bilmiyorum neyse hakkını helal et gene de özelden o kadar mesaj attım ama burda sert çıkışman biraz tuhafıma gitti yapana işe yarayana da yaramayana da hayırlı olsun ben bunu kullandım bana yaradı ama sorumluluk kabul etmem baska böyle sert çıkma başka polemik olsun diye demiyorum ama okadar şeyi paylasıyorsak bir ürün adıdır ne yani ben bunu kullandım ama sorumluluk kabul etmem demek zor birsey degıl...
Sert çıkmadım lakin henüz ilk mesajı bile dikkatli okumamışsınız.Bahsettiğiniz başlıktaki ürün selective protek ammino keratin maskesi, bu ürün bakım amaçlı bir maske brezilya fönü için değil bilginize... Ayrıca ben kobay mıydım ki bu kadar ürünü araştırdım?
Arkadaşlar ben uzun zamandır bu sayfayı takip ediyorum ve brezilya fönünü 2 kez kuaförde yaptırdım 1 kez de kendim evde yaptım. Tabi Kılıçbalığına bunun için sonsuz teşekkürler. Üçünde de başka markalar kullanıldı ve kullandım saçıma
Yalnız benim bir sorum olacak Brezilya fönü yaptıran arkadaşlara...Sizlerin de saçları bu fönden sonra geç uzamaya başladı mı? Çünkü ben bu fönden önce her 2 ayda bir uçlarından kırıklarını aldırırdım ve çok hızlı bir şekilde uzardı saçlarım, ancak bu fönden sonra saçlarım hiç uzamıyor((( Şubattan beri omzumdan aşağıya inmiyor saçlar
Konu hiç güncel değil neden ya
Ben saclarımı dün yaptım suanda gayet iyiler ama bakalım 4.günde yıkayınca nasıl olacak sabah tekrardan
dalgalanma olan yerlerini düzelttim düzleştiriciyle..
Bide ben simdi cumartesi yaptım Çarşamba günü yıkıcam dimi?
Yokmu su yakınlarda sacını evde kendi yapan yaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?