- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.761
zaten keratinlerin hepsinin içinde formaldehit var biliyorum. senin kullanacağın keratinin içinde de vardır muhakkak
inan ben kuaforlere guwenmiyorum aksine kendime guweniyorum.ben sacimi bile kendim boyarim,acarim,renkten renge gecerim bi kez bile sacimi yakmadim,ama 25 yasimdaim,bu yasima kadar 5 kere kuafore sacimi boyattiysam 2 sinde kesin yakti
ben de ne zaman kuaföre gitsem oflayıp puflamaları, saçlarımın ne kadar kırık, çok, rezalet olduğunu söylemeleri yüzünden bunalıma girdiğimdenher şeyi kendim yaparım
ben yaptım yıkayınca koyarım. markası için de konu açtım. bakarsınız :)
HAYIR keratinlerin hepsinin icinde formaldehit yok Tabiki, bizim Brezilya fonu dediğimiz şey, fon amaçlı değil bakım amaçlı yapılan bir yöntem. Ama bunu kalıcılık için yapanlar yüzünden piyasadakilerin cogu formaldehitli, yani cesedin curumemesi için kullanılan şey fonumuz çürümesin diye kullanılıyor :)) kimyasal her şeyi kullanabilirsiniz ama formaldehit asla.. Ben de hayatımda hiç kuaföre sac boyamadım ama yeşilden kızıla, maviden Mora her rengi kullanmış biri olarak söylüyorum formaldehite dikkat edin
kızlar ben ne marka alayım şimdi kılıç balıgı senın kullandıgın en basta resmı olan ürünü bulamadım bana bir tavsiye
kızlar topiği açan arkadaş marka paylaşımı istemiyordu ama ya dikkat edelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?