Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu arada kızlar, yoğun çalışmalarımın ve emeklerimin sonucu olarak mezun oldum ve diplomamıda aldım sonunda, bundan böyle forumdayım...

tebrikler kilicbaligi.darisi basima.ayrica sunu belirtmek istiyorum,saclarima her dokundugumda sana dua ediorum.2 sene once kuaforun yaktigi saclarimi inatla kestirmedim,araliksiz bakim yaptim yine de kendine gelmemistita ki senin evde brezilya fonu paylasiminla tanisana kadar.simdi saclarim hic olmadigi kadar saglikli,guclu guzel,sanki hic boyanmamis,rofleuygulanmamis,inanamiorum gozlerime,dolasmiyor bile.binlerce kez tesekkur

saçlarım aynı seninki gibi karamel. kalın telli sık ve banyodan sonra aynı bu şekilde kabarıyor. çok güzel olmuş bayıldım fön sonrasına. sadece kurutarak böyle oluyorsa süper. bende çok istiyorum bana özelden ulaşabilir misin???

Brezilya fönü bizim gibi sorunlu saçlara sahip insanlar için bir nimet... Hem saçlardaki kusurları kapatıyor, hem saçlar parlıyor hem çabuk kuruyor daha ne olsun :)

Benim son uygulamamın üzerinden çok zaman geçti, tatilden geldikten sonra yeniden uygulamayı planlıyorum, gerçi saçlarımda sorunlu yer kalmadı ve doğal olarak düz saça sahibim ama fön aktığı için saçlarım geç kurumaya başladı, dipleri nemli kalıyor iyisi mi bir uygulama daha yapayım

Kılıçbalığı ben sana bişey sormak istiyorum. Benim saçlarım kısa uçlarında lastik gibi olan yanık kısımlar var. Ben keratin aldım ama yükleme yapmak istiyorum sadece. Daha doğrusu dün yaptım çok da güzel oldu saçlarım. önce keratini sürdüm sonra folyoya sarıp yarım saat bekledim. iyice yesin diye de kurutma makinesiyle kurutup yıkadım. yarım saat falan sürdü kurutmadı ama güzel oldu saçlarım çok memnun kaldım. 100 ml aldım yarısı duruyor bile kısa saçlarım zaten. asıl sormak istediğim ben de haftada bir sinameki kürü yapıyorum. bu kür acaba saçımdaki keratini akıtır mı. bugun bi kere yaptım saçlarım çatallaştı gibi oldu braz ondan sormak istedim sana. Eğer iyi gelmez sinameki kürü dersen saçlarımı b,raz daha uzatıp ondan sonra kullanıcam geri kalan keratini. daha önce sorulduysa kusura bakma baktım ama göremedim. şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Canım, bende sinameki kürü, yağ bakımları gibi bakımları uyguladım. Şu an sinameki uygulamıyorum ama yağ bakımlarına devam ediyorum normal şartta akıtmaz ama senin şu anki yaptığın uygulama geçici, 2-3 yıkama sonra tamamen akacak zaten çünkü ilacı saça sabitleyen ısı yani press...

Şu şekilde yap tatlım, ilacı sür folyo ile değil strech film ile sar 40 dakika beklet iyice kurut ve en az 2 gün bekle... Bu şekilde kurutur kurutmaz yıkaman keratinin hızlıca akmasına sebep olur eğer beklersen belki 1 ay civarı dayanır ve sülfatsız şampuan şart...

Bu arada arkadaşlar, kullandığımız Nude isimli şampuanın içinde sülfat olduğu ama bizim sülfatsız olduğunu ifade ettiğimizi ifade eden arkadaşlar var... Nude içeriğinde bulunan sulfoacetate ile Sodium Laureth Sulfate herhalde terim benzerliğinden ve kimya bilgisi eksikliğinden olsa gerek Sls'nin süslenmiş hali olduğu sanılıyorsada "sulfoacetate " Hindistan cevizi ve Hurma yağından üretilen cildi kurutmadan temizleyen, cilt ve kullanıcı dostu bir köpürme ajanıdır...

Sodium Lauryl Sulfoacetate is derived from coconut and palm oils; a safe skin friendly surfactant (foaming agent) for both skin and hair. This mild plant derived surfactant creates a rich, luxurious lather that effectively removes suface oil, dirt and bacteria, without stripping or drying sensitive skin. Sodium Lauryl Sulfoacetate is also hydrophillic, This meas it is attracted to water, which enables it to dissolve more readily in water. thus providing superior rinseablility.

Ayrıntılı bilgi için bkz Google "sulfoacetate"

Canım benim çok teşekkür ederim dediğin gibi deniyorum şimdi de. Zaten ben bi aydr sülfatsız şampuan kullanıyorum o konuda hiçbir sıkıntı yokkk :)

çok sağol canım verdiğin bilgi için ben onu merak ediyordum güvenle kullanabiliriz demek ki

çok sağol canım verdiğin bilgi için ben onu merak ediyordum güvenle kullanabiliriz demek ki

Brezilya fönü açısından evet güvenle kullanabilirsin çünkü fönü bozmaz, ama diğer açıdan bakarsan diğer içeriklere göre daha güvenli ama tam manası ile güvenli değil elbette... Alerji riski sadece %40 daha az ama bu bile bir şey tabii...

Markasını yapanlar da mı bilmiyor

tabiki bu da bir şeydir. kılıçbalığı senin söylediklerine kefil olacak kadar güvendim sana bu konuda. herkese elinden geldiğince yardım etmişsin valla bunu herkes yapmaz ben bile şüphe ederim kendimden. ve bende artık cesaret ettim şu brezilya fönünü deneyeceğim. aslında denize falan gideceğim ama olsun en azından denemiş olurum. menun kalırsam da sürekli yaparım teşekkürleeer kılıç.

Ortak alım yaptığımız ve bana markasını soran herkes markasını biliyor olur mu öyle şey?

Bu arada sevgili arkadaşlar 1 hafta tatildeyim, internete girmeyebilirim kendinize iyi bakın...

ya cnm ben de sana bisi sormak ostiyorum.biya yapsam ustune tutar mi brezilya fonu buna engel mi merak ediyorum ben yapali daha 12 gun falan oldu

kılıçbalığı sana bir şey daha sormak istiyorum. ortak alım yaptığınız keratinle malum bi sitede satılan keratin aynı marka olmasına rağmen kalite bakımından farklılık var demiş bir arkadaş bu konu hakkında bi bilgin var mı ona göre artık kesin almak istiyorum da? marka adı vermedim aman dikkat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…