Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

balık uzun suredır ortada yok ben yenı uyeyım ben uye oldugumdan berı onu gormedım hıc..

saclarım yogun dalgalı kalın tellı ve kuruydu normalde.keratınden sonra yuzde 80 düz,yumuşak oldu..

1 ay oldu yapalı belkı yavas yavas keratın azalıyordur saçımda.önlerın cok az bır kısmında yanma gıbı tırtıklanma vardı onemsememıstım arka uclar yumusacıktı cunku..

ancak sımdı o onlerdekı yıpranma arkalar yanlarda da uclarda belırmeye basladı kısaca saç uclarım şuan 4 cm falan tırtık boyle sert.

bozulsa ortalarda da olurdu..ben bırkac kez ütü yaptım saçıma sanırım ordan yaktım oysa cok tutmamıştım :(

gliserinli su suruyorum uclara bıraz faydası oluyor. shea butter var bende ama yagı yok hındıstan yagıda yok valla onu al bunu al bıktım almıcam artık bişey..
sacın dalgalıysa ılk uygulamadan 1 ay falan sonra tekrar yapmalısın hem ıyıce tutnmus olacak keratın hemde yuzde yuze yakın duzluk yumusaklık olacak yogun dalgalı sacta tek seferde hemen tam netıce olmuyor tatlım.sen gene yap bence bugunlerde bu kez daha uzun dayanacak nereden baksan 4-5 ay dayanır bu kez canım.ütüde tavsıye etmem zaten bı kez daha yapınca yeterınce duz olacaktır

bu arda geçende sormuştum glissin saç sıvı saç kremleri hanı şu fısfıslı olanlar keratını bozabılır demıstınız...
pekı ya 7-24 ler bozarmı mesela elıdorun var bende bazen dalgalı ıstıyorumda ıslakken onu surmek ıstıorum ama korkuyorum

onu bılemıyorum tatlım yardımcı olmak ısterdım ama

esin95'cim bencede sana başka bir uygulama yapılmış yada uygulama yanlış yapılmış anladıgım kadarıyla saç uçlarına fazla ısı verılmıs ve yanmıs (lastık gıbı uzadıgına göre...). bende bu brezilya fönünü kullananlardanım ilkini geçen sene bu başlık sayesinde evde kendim yaptım yaklaşık 7 ay dayandı bana. onun üstünede sanırım 3 4 ay geçti saçlarım kendi halinde şimdilerde 2. uygulamamı yapıcam ve hiç böyle bir şikayetim olmadı... ben ve nerdeyse butun arkadaslar cok memnunuz.. onlarca arkadas yaptı veya yaptırdı. lütfen okuyan ve uygulama yapacak / yaptıracak arkadaşların kafası bulanmasın. kılıçbalığım allah senden bin kere razı olsun... onu anmadanda geçmeyelim dimi ama:))))))

herkes burda yaptırmış ve yorumlarını söylemiş bende karşılaştığım durumu açık açık söyledim .. bunda kötü bir şey göremiyorum .. bana brezilya fönü dediler ilk bikaç gün süper durdu ama sonra yıpranmalar oldu yıkadığımda saçım keçe gibi oldu dedim .. uygulayıp uygulamamak kişinin kendi kararına kalmıştır. ben sadece uyarmak istedim . ben yandım millet yanmasın :34::34: bu brezilya fönü yüzünden popoma kadar değen saçlarımı omzumda kestirmek zorunda kaldım ..

hangi firmadan sipariş verdin acaba bende almak istiyorum

Canım site ve marka ismi vermek yasak, google'dan aratırsan, bulursun...
Ama iyimi orasını bilmiyorum, kullananlar memnun kaldıklarını paylaşmışlar. Umarım bende de aynı etkisi olur. :49:
Tercih etmemim sebebi; saçta bir gün kalması, benim saçlarım normalde ince telli, dipleri yağlı, çalıştığım için ve özellikle havaların ısındığı bu dönemde diğerinin 4 gün kalması beni zorlayacaktı. Ama o diğer üründen de aldım, onuda daha sonra tatil zamanıma denk getirip ikinci denememde uygulayacağım. :1:

Hafta sonu yaptim keratin bakimini olmadi :( saclarim kece gibi oldu..dayanamayip aksam yikadim sacimi sac bakim maskesi uyguladim biraz bekletip yikadim. Acaba saclarim rofleden cok yipranmisti o yuzden mi olmadi ? Tek faydasi sac tellerim biraz kalinlasti gibi.. İlerleyen gunlerde tekrar denicem

Hafta sonu yaptim keratin bakimini olmadi :( saclarim kece gibi oldu..dayanamayip aksam yikadim sacimi sac bakim maskesi uyguladim biraz bekletip yikadim. Acaba saclarim rofleden cok yipranmisti o yuzden mi olmadi ? Tek faydasi sac tellerim biraz kalinlasti gibi.. İlerleyen gunlerde tekrar denicem
siz yanlıs işlem yaptınız sanırım marka ve kullanım seklınız yanlıs olabılır cunku saç botoxu muthıs bısey en berbat sacı ıpek gbı yapar
merhaba ben boyle birseyi ilk defa duyuyorum,sac duzlestirme yontemimi bu?

saça keratın yukleme ve yan etkısı ısıyı gorunce duzleşmesı yumusacık oluyo kabarmıo

sacın dalgalıysa ılk uygulamadan 1 ay falan sonra tekrar yapmalısın hem ıyıce tutnmus olacak keratın hemde yuzde yuze yakın duzluk yumusaklık olacak yogun dalgalı sacta tek seferde hemen tam netıce olmuyor tatlım.sen gene yap bence bugunlerde bu kez daha uzun dayanacak nereden baksan 4-5 ay dayanır bu kez canım.ütüde tavsıye etmem zaten bı kez daha yapınca yeterınce duz olacaktır

onu bılemıyorum tatlım yardımcı olmak ısterdım ama

derdım duz olması deılde ucların tamamen ıpek gbı olması uclarda 4 cmlık tırtıklanma var ve benı delı edıyor..genel anlamda cok memnunum keratınden ıyıkı yaptırmısım aslada vazgecmıcem her yıl yaptırmak ıstıyorum bunu ancak sevmedıgım tek tarafı saçı bıraz agırlastırıyor ve fön tutmuyor havalı olmuyor saç .kı bnm sacım hemen fon tutan bır saçtı bunu sadece duzlestırmelı yada maşa yapmalısın ...
neyse ben 2. keratını yapıcam ama once saçımı açmak ıstıyorum rofle setıyle kendım açıcam ama once papatya suyu ıle rengını kırmaya calısıyorum muhtemelen temmuz gbı 2. keratını yaparım...
tesekurler

sakın deneme tatlım bak benden sana öneri.. ben şimdi bi sürü bakım ürünü aldım saçım 4 bucuk aydır daha yeni yeni kendine geliyo .. sakın sakın bidaha yapma tabi yinede sen bilirsin

sakın deneme tatlım bak benden sana öneri.. ben şimdi bi sürü bakım ürünü aldım saçım 4 bucuk aydır daha yeni yeni kendine geliyo .. sakın sakın bidaha yapma tabi yinede sen bilirsin

Siz nasil uyguladiniz? Ben sacima her banyoda bakim maskesi uyguluyorum suan iyi durumda... Keratini surup soylenilen sure bekledim sacimi kurutmak icin actigimda kece gibiydi ne fon ne masa yapabildim . Bi kac saat sonra yikadim... Herkes bu kadar memnun kalmis bizler mi uygulamayi beceremedik acaba?

Siz nasil uyguladiniz? Ben sacima her banyoda bakim maskesi uyguluyorum suan iyi durumda... Keratini surup soylenilen sure bekledim sacimi kurutmak icin actigimda kece gibiydi ne fon ne masa yapabildim . Bi kac saat sonra yikadim... Herkes bu kadar memnun kalmis bizler mi uygulamayi beceremedik acaba?

bakın , ben antalyanın en iyi kuaförüne gittim . 450 tl gibi bi para da ödedim. saçlarım öldü öldüü .. önce sülfatsız şampuanla yıkadılar sonra keratini sürdüler inca tutamlar halinde. ardından düzleştiriciyle pres yaptılar. 3 gün gittim saçımın telleri çok kalınlaştı neredeyse 2 katına çıktı çok mutlu olmuştum ama saçlarımı bi yıkadım olan fazla keratin akınca afedersinz ama saçlarımın ağzına scmıslar. o kadar berbat bi görüntü çıktı ki anlatamam size. keçe gibi. taranmıyo . kabarık . elektrklenmiş . berbat bişeydi ya . ben saçlarıma çok önem veririm . bi daha mı asla. adını bile duymak istemiyorum . dedim ya popoma değen saçlarımı kestirdim ben omzumda. şuanda yavaş yavaş eski boyuna geliyor diyebilirim. ne bakımlar yaptım ama kurtarmak için .. KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM . bence bu sayfadaki arkadaşlarda bazılarını tuzağa düşürmek istyor bazıları iyi sonuç almış olabilir ama bi kaç kişi var gözlemlediğim kadarıyla kendi saçları mahvolunca başkalarınında saçları mahvolsun istiyor. neyse ben diyeceğimi dedim arkadaşlar :)) yaptırmayın , yapmayın .

bakın , ben antalyanın en iyi kuaförüne gittim . 450 tl gibi bi para da ödedim. saçlarım öldü öldüü .. önce sülfatsız şampuanla yıkadılar sonra keratini sürdüler inca tutamlar halinde. ardından düzleştiriciyle pres yaptılar. 3 gün gittim saçımın telleri çok kalınlaştı neredeyse 2 katına çıktı çok mutlu olmuştum ama saçlarımı bi yıkadım olan fazla keratin akınca afedersinz ama saçlarımın ağzına scmıslar. o kadar berbat bi görüntü çıktı ki anlatamam size. keçe gibi. taranmıyo . kabarık . elektrklenmiş . berbat bişeydi ya . ben saçlarıma çok önem veririm . bi daha mı asla. adını bile duymak istemiyorum . dedim ya popoma değen saçlarımı kestirdim ben omzumda. şuanda yavaş yavaş eski boyuna geliyor diyebilirim. ne bakımlar yaptım ama kurtarmak için .. KESİNLİKLE ÖNERMİYORUM . bence bu sayfadaki arkadaşlarda bazılarını tuzağa düşürmek istyor bazıları iyi sonuç almış olabilir ama bi kaç kişi var gözlemlediğim kadarıyla kendi saçları mahvolunca başkalarınında saçları mahvolsun istiyor. neyse ben diyeceğimi dedim arkadaşlar :)) yaptırmayın , yapmayın .

Kılıçbalığı'nın her fırsatta hatırladığı konuyu atlamışsın anlaşılan, biz doğru ürünü bulabilmek için epeyce bi araştırma yapıp, emek verdik, dolayısıyla iyi sonuç aldık. Ancak yeterli araştırma yapılmadan, yanlış bir ürünle yanlış yapılan uygulamalarla sonucun felaket olabileceğini bi çok kez söylemişti Kılıçbalığı. ben sanırım 4 kez kendime, 3kez de arkadaşlarıma uygulama yaptım, hepsinin toplam maliyeti dahi 450 lirayı bulmadı, sonuçsa mükemmel yumuşacık saçlar, çabucak kuruyan kısmen dümdüz, etkisi geçtiğinde dahi kabarmayan, çok hızlı bir şekilde kuruyan, zahmetsiz bakımlı saçlar.. Yüksek maliyetle yapılmış işlemler malesef ki her zaman doğru sonuca ulaştıramayabiliyor. O yüzden kendi eksik ve yanlış deneyimlerinizi böylesine lanse ederek bu nimetten yararlanmak isteyen arkadaşları korkutup kararsız bırakmayın lütfen..

söylede olabilir,sızın sacınız cok guzel olmus ve sızden baskası guzel saçlara sahip olsun ıstemıyorsunuz...............

biz kimi niye tuzağa düşürelim insanın fikri neyse zikride o dur derler ya o hesap.... siz bilgisizliğinizden böyle konuşuyorsunuz ama farkında da değilsiniz o daha komik herkesin saçı güzel olsun saçlarıyla mutlu olsun neden biz sizin gibi kötü düşünelim ki içiniz fesat ne diyim başınızdan kötü bir tecrübe geçmiş tamam ama burda birbirine yardım etmeye çalışan fikir veren bayanları karalayamazsınız

fix nanomu kullandın sende sizin yorumlarınızı okuyunca korktum yapmaktan vaz geçtim.:18:

aslaa. ben kimsenin kötülüğünü düşünmem. ben sadece uyardım başıma gelen kötü bi olayı sizlerle paylaştım sizde hemen bana parladınız . ben yaşadığım şeyleri söylüyorum . yanlış yada doğru ürün . hiç fark etmez bana brezilya fönü dediler ilk bikaç gün süperdi sonra keçe gibi oldu defalarca söyledim bi daha söylüyorum YAPTIRMAYIN :)) ben kimsenin benim düştüğüm duruma düşmesini istemem ama yinede gidip yaptıracaksanız saç sizin para sizin zaman sizin ben niye karışayım ki. ama bu forum ve bu başlık adı altında yazılan yorumlar olumlu yada olumsuz karşılaştığımız durumları söylememiz için .......... dediğim gibi saçlarınıza yazık olur:50::50:

aslaa. ben kimsenin kötülüğünü düşünmem. ben sadece uyardım başıma gelen kötü bi olayı sizlerle paylaştım sizde hemen bana parladınız . ben yaşadığım şeyleri söylüyorum . yanlış yada doğru ürün . hiç fark etmez bana brezilya fönü dediler ilk bikaç gün süperdi sonra keçe gibi oldu defalarca söyledim bi daha söylüyorum YAPTIRMAYIN :)) ben kimsenin benim düştüğüm duruma düşmesini istemem ama yinede gidip yaptıracaksanız saç sizin para sizin zaman sizin ben niye karışayım ki. ama bu forum ve bu başlık adı altında yazılan yorumlar olumlu yada olumsuz karşılaştığımız durumları söylememiz için .......... dediğim gibi saçlarınıza yazık olur:50::50:

esin acaba sana başka bir uygulamamı yaptılar brezilya fönü diye bilemiyoruz ki ben defalarca yaptım saçlarıma hiç bişi olmadı kuaför yaktı ya da fazla ısı verip senin saçları üzüldüm senin adına ama sende bizi suçlayınca sinirlendim açıkcası... geçmiş olsun umarım saçların eski sağlığına kavuşur :34:

Son düzenleme:
esin acaba sana başka bir uygulamamı yaptılar brezilya fönü diye bilemiyoruz ki ben defalarca yaptım saçlarıma hiç bişi olmadı kuaför yaktı ya da fazla ısı verip senin saçları üzüldüm senin adına ama sende bizi suçlayınca sinirlendim açıkcası... geçmiş olsun umarım saçların eski sağlığına kavuşur :34:

ben herkesi değil bu başlık altına yorum yapan birkaç kişiyi suçladım . siz güzel sonuçlar almış olabilirsiniz tabiki, belki bana yanlış birşey uyguladılar onuda bilemiyorum ama yaptıracaksanızda iyi araştırın derim ben araştırmadım bana brezilya fönü dediler ama saçlarımın içine ettiler . kesinlikle ben bu başlık altına olumlu yoru yapan herkesi suçlamadım ...

Merhaba arkadaşlar,

Ben de evde Brezilya Fönü yapmaya karar verdim :)) 4 gün beklenen üründen sipariş vereceğim ama iki farklı sitede var; birinde fiyatı 30 TL iken diğerinde 45 TL. 30 TL olandan sipariş versem eski nesil ürün göndermeleri gibi bir durum yaşar mıyım?

Bende hemen sipariş vermek istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

Mrb arkadaşlar bende burdaki yorumlardan yüreklenerek dün gece uğraşlı çalışmalarla kız kardeşime yaptırdım... benim aldığım üründe 1 gün sonra yıkayabilirsiziniz yazıyordu bugun eve gidince yıkasam mı diye düşünüyorum... yoksa yarını mı beklesem kısa sürsün tekrara alalım diye bir stratejimi acep... çok şüpheciyim galiba :P

ama galiba sabırsızlanıp eve gidince yıkıyacağım... sonuçları en geç pzt günü yazarım arkadaşlar inş tutar...

yakın bır zamanda ısyerınden sadece isim olarak tanıdığım bırırıs kuaförde yaptırmış (saçları çok kıvırcıktı) ve memnun kalmayı kestirmek zorunda kalmış inş aynısını yaşamam ...:((

merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım bilindik bir markanın ürününü aldık set halinde ve hem anlatıldığı gibi hem de buradaki tavsiyelerle ürünü cuma günü uyguladık. az önce yıkadık ve kuruttuk. saçlarımızın hiçbir farkını göremedik. amacım umudunuzu kırmak değil bilginiz olsun istedim çünkü çok heveslenmiştik hevesimiz yarım kaldı.bir daha yaparsak daha iyi olur diyemiyorum çünkü ilk haliyle aynı, yani biraz olsun fark görseydim yatışsaydı saçlar denenmeye değerdi ama fark yok.o saçlarla 3 gün evden çıkmadık zaman ve para kaybı.üstelik benim saçlarımın uçlarının rengi ve arkadaşımın saçlarının dip bölümü 3 ton açıldı. denediğimize ve umut ettiğimize pişmanım. görüşmek üzere.

Back