- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.681
sacın dalgalıysa ılk uygulamadan 1 ay falan sonra tekrar yapmalısın hem ıyıce tutnmus olacak keratın hemde yuzde yuze yakın duzluk yumusaklık olacak yogun dalgalı sacta tek seferde hemen tam netıce olmuyor tatlım.sen gene yap bence bugunlerde bu kez daha uzun dayanacak nereden baksan 4-5 ay dayanır bu kez canım.ütüde tavsıye etmem zaten bı kez daha yapınca yeterınce duz olacaktırbalık uzun suredır ortada yok ben yenı uyeyım ben uye oldugumdan berı onu gormedım hıc..
saclarım yogun dalgalı kalın tellı ve kuruydu normalde.keratınden sonra yuzde 80 düz,yumuşak oldu..
1 ay oldu yapalı belkı yavas yavas keratın azalıyordur saçımda.önlerın cok az bır kısmında yanma gıbı tırtıklanma vardı onemsememıstım arka uclar yumusacıktı cunku..
ancak sımdı o onlerdekı yıpranma arkalar yanlarda da uclarda belırmeye basladı kısaca saç uclarım şuan 4 cm falan tırtık boyle sert.
bozulsa ortalarda da olurdu..ben bırkac kez ütü yaptım saçıma sanırım ordan yaktım oysa cok tutmamıştım![]()
gliserinli su suruyorum uclara bıraz faydası oluyor. shea butter var bende ama yagı yok hındıstan yagıda yok valla onu al bunu al bıktım almıcam artık bişey..
bu arda geçende sormuştum glissin saç sıvı saç kremleri hanı şu fısfıslı olanlar keratını bozabılır demıstınız...
pekı ya 7-24 ler bozarmı mesela elıdorun var bende bazen dalgalı ıstıyorumda ıslakken onu surmek ıstıorum ama korkuyorum
onu bılemıyorum tatlım yardımcı olmak ısterdım ama