Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

mahlepcim şimdi kulak arkası falan yapınca saç o şekli almasın iz yapmasın diye.. dümdüz saçta çok küçük bir dalgalanma bile belli ediyor kendini böyle pürüzler olmasın diye olduğunu düşünüyorum

dedıgın gıbı baska topıklerde yazılı onlar ve bu soruyu artık sadece o topıklerde sorun zıra her 5 sayffada bır aynı sorulara cevap vermek cok sıkıcı olmaya basladı.burda paylasmamamızın sebebı konu sahıbının ıstegıdır.bızde sızın gıbı hıc bısey bılmeden basladık arastıra arstıra bulduk arkadasım

kızlar bugun uygulamayı denedım bnmı bı yerlerde ynlıs yptım bılmıyorm ama soyle anlatıyım once yıkadım tbı sampuanıyla kuruttum guzelce snra tutam tutam kretını srdum sacıma yapıs yapıs oldu sacım nyse sora bkleme suresı doldu enseden bı tutam aldım duzlestırıcıyı 2 degmemde sac uclarım yndı sonra fonle devam ettım ama bkledıgım gbı olmadı ypıs ypıs bıse oldu sacım ne umutla ypmıstım

tamam canım cok tesekkur ederim.. zaten bu hafta esim yokken yapayım gelince surpriz lur ona da diye dusunmustum ama hem coook yogunum fırsat olmadı, hem de aycangulun bakım tarihlerine de uymak istiyorum, o yuzden bi sure daha beklemek durumundayım. ama kesinlikle uyarılarını dikkate alacagım tesekkur ederim.

An itibariyle siparişimi vermiş bulunmaktayım. Bir siteden 80ml. keratini 45tl.'ye aldım. Bakalım kargom ne zaman elimde olacak. Eğer bu hafta sonuna kadar gelirse, pazar günü denemeyi düşünüyorum. İki haftadır araştırma yapıyorum, umarım olumlu sonuç alırım. Uygulamayı yapan ve bizimle paylaşan tüm arkadaşlara hem bizi bilgilendirdiği hemde cesaretlendirdiği için teşekkürlerimi sunarım..

kuruttuktan sonra düzleştirip öyle sürseydin bir daha yaparsan unutma acaba saçların yanık yıpranmıştı da sende yüksek dereceyle yapınca kaldırmadımı saçın kesin bir yanlışlık yapıyorsun yoksa harika sonuçlar çıkıcak ortaya

gunaydıın.. two_che benim jeton sonradan dustu gene o bana cevap verirken kac gun duracagıyla ilgili keratinine baglı demiştin ya, bu bendeki keratin kılıcbalıgının yaptıgı son alımdan .. bana gelişi hayli maceralı oldugundan kaldı bu zamana.. bu durumda 4 gun mu beklemek lazım?

mahlep ben o keratinden kullanmadım ama sanırım 3 gün duruyordu okuduğum kadarıyla biraz eski sayfalara bak bakalım çok emin değilim çünkü ama 3gündü sanki
o keratinde alan bir arkadaşımızda cevap verebilir okuyunca

edit= canım bak bu yazıyı balık yazmış bir sayfada
1- Uygulamadan sonraki bekleme süresi 3 güne inmiş
2- Keratin saça sürülüp bekletildikten sonra saç tamamen kurutuluyor
3- Çok daha az duman var
4- Daha az göz yakıyor
5- Saçlarım bu sefer yağlı gibi kalmadı direkt fön çekmişim gibi duruyor
6- Bu seferki üründe düzleştirici ile düzleştirmekten hariç aynı zamanda hafif dalgalı fön, saçı içe veya dışa doğru kıvırma, kırık fön uygulaması yapılabiliyor
7- Saç tamamen kurutulduktan sonra son kısma geçildiği için son aşama olan düzleştirme kısmını atlayıp sadece saç bakımı olarak kullanılabiliyor...

sanırım sizin aldığınız keratinden bahsediyor kılıçbalığı

ayrıca nerdesin balık yaaa özledik seni saçlarını bilgilerini :))))))))

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim saçlarımın maşallahı var çok uzun, hergören maşallah diyor.(Sizde deyin) Saçlarım yanar diye çok korkuyorum o yüzden tereddütte kaldım. birde bu düz etki ne zamana kadar sürüyor ki? yani bi kaç ay sonra saçlar yine dalgalı mı oluyor??

merhaba : ) keratin markalarini arastirdigimda yurt disinda en cok tavsiye edilen markayi gordum ,alan ya da kullanan var mi acaba ?
ben de istiyorum , 1 litresi 250 $ sitesinde ama sadece denemek icin fazla geldi ve 100 ml yetiyormus zaten tek uygulama icin

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar balıkta yok ne zamandır bılenınız varmı acaba sac serumları keratını bozuyormuydu hatırlamıyorum ya down under naturals ın serumunu pek övdüler alasım var tereddutte kaldım

kızlar balıkta yok ne zamandır bılenınız varmı acaba sac serumları keratını bozuyormuydu hatırlamıyorum ya down under naturals ın serumunu pek övdüler alasım var tereddutte kaldım

dersimmcim ben bir serum içeriği yazmıştım uyar demişti balık bir başka içerik yazdım bozar demişti serumdan seruma değişiyor sanırım

ben nude şampuan ve kremle bırlıkte down under serumunuda aldım ındırımdeydı hepsı. 1 aydır kullanıyorum bozulma yok.

ama uçlarda sanırım benım saçımdan kaynaklı bır kuruma var anlayamadm

dersimmcim ben bir serum içeriği yazmıştım uyar demişti balık bir başka içerik yazdım bozar demişti serumdan seruma değişiyor sanırım
anladım tatlım balık gelınce bır sorayım bakalım tesekkur ederım canım

ben nude şampuan ve kremle bırlıkte down under serumunuda aldım ındırımdeydı hepsı. 1 aydır kullanıyorum bozulma yok.

ama uçlarda sanırım benım saçımdan kaynaklı bır kuruma var anlayamadm
tatlım balıga sormusmuydun bozup bozmadıgını o serumun?bırde sacın düzmü canım eger duzse bozulsada farketmemıs olabılırmısın acaba?o kuruma ıcın shea yagıyla hındıstan cevızı yagını onerırım canım cok ıyı gelecegıne emınım

Merhaba kızlar, bişey sormak istiyorum. :26:
Piyasada formaldehitsiz, kokusuz, dumansız, saçta 1 gün bekletilen keratin var. Acaba içinizde kullananınız varmı? Nasıl bir üründür?
O diğer 4 gün bekletilen keratinler kadar iyi sonuç veriyormu? :44:

memnunlarmıs kullananlar canım

memnunlarmıs kullananlar canım

balık uzun suredır ortada yok ben yenı uyeyım ben uye oldugumdan berı onu gormedım hıc..

saclarım yogun dalgalı kalın tellı ve kuruydu normalde.keratınden sonra yuzde 80 düz,yumuşak oldu..

1 ay oldu yapalı belkı yavas yavas keratın azalıyordur saçımda.önlerın cok az bır kısmında yanma gıbı tırtıklanma vardı onemsememıstım arka uclar yumusacıktı cunku..

ancak sımdı o onlerdekı yıpranma arkalar yanlarda da uclarda belırmeye basladı kısaca saç uclarım şuan 4 cm falan tırtık boyle sert.

bozulsa ortalarda da olurdu..ben bırkac kez ütü yaptım saçıma sanırım ordan yaktım oysa cok tutmamıştım

gliserinli su suruyorum uclara bıraz faydası oluyor. shea butter var bende ama yagı yok hındıstan yagıda yok valla onu al bunu al bıktım almıcam artık bişey..

bu arda geçende sormuştum glissin saç sıvı saç kremleri hanı şu fısfıslı olanlar keratını bozabılır demıstınız...
pekı ya 7-24 ler bozarmı mesela elıdorun var bende bazen dalgalı ıstıyorumda ıslakken onu surmek ıstıorum ama korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…