Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sagol canim benim
$u püsküllü saci bir an önce dogal haline getirym dahada bisey istemiyorum hayirlisiyla
canım sarımsaklı sampuan oldukca etkılıdır sac uzatmada ama sampuanında kullanamıyorsan zeytınyagının ıcıne rendele yada ıkıye uce bolup at.ölçünde örnegın yarım lıtre yaga 20-30 diş olabılır.haftada bır sacına surersın ve oldukca faydasını gorursun.ayrıca her ay cok az ucundan kes bır ıkı mılım kadar yanı cok degıl

Son düzenleme:
kılıç balığı nerelerdesin ya 3 ay oldu keratinimii yapalı, öyle güzel anlatmışsın ki herkes hala saçlarıma hayran. sadece saçlarımla kendime öyle güveniyorum ki , ne kilo verme derdim ne de ne giysem yakışmıyor derdim kaldı, kendimi çok güzel ve bakımlı buluyorum ve her daim saçım açık.daha sık gir varlığın güzeldi. her zaman , her yerde aklıma geliyorsun ve sana minnettarım

aynen katılıyorum...evde brezilya sensiz düşünülemio kılıçbalığı çık gel artık:)

brezzilya föümü yaptım sonuç güzel oldu..ama sormak istediğim bişey var ben saçlarımda dökülme oldyuğu için doğal zeytin yağ sabunu kullanmak istiyorum saçlarıma,brezilya fönünü bozarmı acaba?dogal sabunlarda sulfat varmı?bu konuda bilginiz varmı?

Sodyum var, bozar...

Kızlar az daha zaman verin bana, döneceğim...

Arkadaşlar, uzun süredir sitenize dışarıdan ziyaretci olarak girip , öğrenmek istediğim konularda ayrıntılı bilgileri alıyordum ama artık dayanamadım ve üye oldum . Kesinlikle de çok iyi yaptım .
2 ay kadar önce brezilya fönü yaptırdım , çalı süpürgesi gibi olan saçlarım normale döndü , yumuşadı ve parladı ama kuaförden çıkmış gibi fönlü olmadı. hiç yoktan iyiydi. En son saçımı boyadığımda beyazlar kapansın diye ılık fön tuttum , sanırım biraz sıcak tutmuşum , brezilya fönüm iyice bozuldu. Şimdi evde kendim yapmak istiyorum fakat keratine ihtiyacım var. Piyasada 100ml lik tek marka var. O marka hakkındada iyi şeyler duymadım. lütfen keratin paylaşımınıza benide ekleyin. Sizleri tanımak gerçekten çok güzel ......

Paylaşım yapmıyoruz artık canım... 80 ml ye bak...

Kızlar döndüm gibi gibi, yalnız haftasonu yine yokum sormak istediğiniz bir şey varsa buralardayım...

Bu arada başta Dersimm ve yokluğumda konuyu sahipsiz bırakmayan herkese teşekkürler...

Kızlar döndüm gibi gibi, yalnız haftasonu yine yokum sormak istediğiniz bir şey varsa buralardayım...

Bu arada başta Dersimm ve yokluğumda konuyu sahipsiz bırakmayan herkese teşekkürler...
balıgım rica ederım yardımcı olabıldıysem ne mutlu.ben senı bulmusken sorumu sorayım o haldesac derısının gozeneklerını acmak ve derın temızlık ıcın bıraz karbonatla sampuanı karıstırıp sacımı onunla sampuanladım bı kac kez ve ıyı geldı sankı.acaba karbonat keratını bozarmı canım?veya soyle arada bır derın temızlık ıcın ne kullanmalıyım bıldıgın bısey varmı tatlım

Karbonat yani karbonik asit keratini bozmaz tatlım, kullanabilirsin arada silikonlu ürünlerin kalıntılarını temizlemek için kullanırdım ben eskiden,birde mayonez kafa derisindeki gözenekleri açar ama kokusuna tahammül edebilir misin bilmiyorum...

pekı canım cok sevındım memnunum cunku karbonattan.mayonezı sacımda hıc denemedım tatlım bı deneyım oyle karar vereyım dayanıp dayanamayacagımabırde merak ettıgım,sacımızı yıkadıktan sonra maske krem vs suryoruz ya durulama suyuna sırke katıp dokunce sırke kremın etkısını gotururmu acaba balıgım?arada elma sırkesı kullanıyorumda parlatması ıcın kafama taktım ıste

Tam tersi, daha önce açıklamıştım yeniden geçelim...

Özellikle boyalı veya işlem görmüş bir saçın normal ph değerine sahip olması mümkün değil bu sebeple saçlar sert ve kuru görünüyor asla ipek gibi olmuyor... Şampuanla yıkanan saçın ph değeri ortalama 11-13 (saçlar lastik gibi uzuyorsa 13)ph, saç kremi sürüldükten sonra bu ph 8-11 civarına düşüyor ve nispeten daha yumuşak ve parlak olmasını sağlıyor saçın, bitirici darbe olarak ph si oldukça düşük olan sirke kullanıldığında ise bu değer 6-9 arasında bir değere sahip oluyor ki bu saçların parlamasına katiküllerin kapanmasına sebep oluyor gayet başarılı bir operasyon...Ph ne kadar normale yakınsa saçlar o derece yumuşar ve parlar... Hint yağının sırrıda burada mesela, ph si yanılmıyorsam 3.5 bu sayede saçlara çok iyi geliyor kendileri...

aaaa bak demedımmı bende bı tuhaflık var bugunlerdenasıl olurda bır ınsan oglu bu denlı tersını dusunur olayın degılmı yahint yağınıda öğrendiğim ıyı oldu bak ph sının 3.5 oldugunu bılmıyordum.su anda yaptıgım en mantıklı sey bnları sana sormak olmus desene balıgım sayende gene bı suru sey ogrendım

Kılıcbalıgııı burdan mesaj atıyorum gelmiyor, sms atıyorum ona da cevap alamadım henuz.. musait oldugunda bi geri dönüş yapabilir misin lütfen

Cok heyecanlıyım keratinim geldi.uygun ısı veren bir duzlestirici bulduğum an yapacagım , benimki 200 deeceye kadar çünkü.

Son düzenleme:

Canim bende seni cok arayipta bulamayanlardanim,,
öncelikle sormak istedigim sey yaptigimiz kürler keratin etkisini bozmuyor degilmi? Hint yagini benimde ögrendigim iyi oldu ama diyorumki ben kürlerim yüzünden sacima düzlestirici sürmüyorum egerki keratin asamasinda sürersem saca faydadan cok zarari olmazmi acaba ona kafam iyice takildi, vede keratin saca hicbir sekilde zarar vwermiyor degilmi misal yanlis yaptim olmadi tutmadi saclarim eskisindende berbat olursa cok üzülürm ben .. simdilik saclarim iyi durumda cünki kestirdim ama kisacik oldula uzamasinida istiyorum , uclarininda saglikli durmasini istiyorum simdilik tepeler mükemmel uclarda kestirdigim icin fena sayilmaz ama ben bi hacimi bi durusu bi havasi olsun istiyorum ama cookda kötü degil saclarim sence keratini yinede uygulamalimiyim?
birde dha cabucak uzamasi icin senin bi fikrin varmi diye sormakda istiyorum ..

ayol ben cevaplamıstım bunları demek begenemedınhıh bı daha da cevap mevap yazmam ben sana

ayol ben cevaplamıstım bunları demek begenemedınhıh bı daha da cevap mevap yazmam ben sana
Yok Hayatim Dikkate almazmiym Tabikide dikkate aldim dediklerimi ama ben herzaman bir.soruyu.bikac kisiye soranlardanim Senin cvplarina Tabiki Tsk ederim Senide dinledim Diger arkadasimida dinlerim, Keratin meselesinde kararsiz kaldim o yuzden konu sahibi arkadasimada danismamda sakinca yok degilmi,, sende kirik kopuklardan kurtulmami soylemistin seni dinleyerek kurtuldm aslinda saclarim suan biraz saglikli gozukuyo uclari haric bakimlarlada toparladim yani o yuzden arkadasima bi soriym dedim kirik kopuk bisey kalmasada keratin bana ne.kazandirir manasinda,, Sana ben herturlu Cok Cok Tsk ederim Cnm

Yok Hayatim Dikkate almazmiym Tabikide dikkate aldim dediklerimi ama ben herzaman bir.soruyu.bikac kisiye soranlardanim Senin cvplarina Tabiki Tsk ederim Senide dinledim Diger arkadasimida dinlerim, Keratin meselesinde kararsiz kaldim o yuzden konu sahibi arkadasimada danismamda sakinca yok degilmi,, sende kirik kopuklardan kurtulmami soylemistin seni dinleyerek kurtuldm aslinda saclarim suan biraz saglikli gozukuyo uclari haric bakimlarlada toparladim yani o yuzden arkadasima bi soriym dedim kirik kopuk bisey kalmasada keratin bana ne.kazandirir manasinda,, Sana ben herturlu Cok Cok Tsk ederim Cnm

saka yapıyorum canım benım tabıkı kılıcbalıgı bu konuların uzmanı ben vekaleten cevap verıyordum en dogrusu onun verecegı cevapları dınlemektir.kendısı aksam gırer sanırım gorunce cevaplayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…