- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.281
KILIÇBALIĞI senin derdin ne??????yardımcı olmucaksin madem bu konuyu neden açtın???bi afra bi tafra kaç kişi soru soruyo sana burda hiç umursadığın yok ..anca teşekkür ederim yağlasınlar ballasınlar seni pöhhhhhhhhhhh...kaç gündür 500 sayfayı okumak o kadar kolaymı zaten bütün sayfalarda aynı şeyler yazıyo.....kaç gündür okuyorum oku oku bitmiyo hala sorularımın cevaplarını bulamadım....bi özel msj atmak bu kadar zormu?????yazan bi kaç arkadaşında soruları cevapsız kalmış bunuda farkettim?????saçımız yansa rahatmı ediceksin???milleti azarlıyosunuz git beşyüz sayfayı oku diye zaten okusalar nolcak hepsinde aynı şeyler yazıyo ve hiç birimizin sorularının cevaplarıda yok............milleti tersleyerek bi yerlere gelemezsiniz ya adam gibi yardımcı ol yada bu konuyu kaldır burdan....zaten bi işimede yaramadı....
pekı nıye hep aynı seyler yazılı sayfalarda sence?cunku senın gıbı aynı soruyu dıger sayfalardan okumayıpta ısrarla mılyon kez sordukları ıcın aynı seyler yazıyor hep.ayrıca burası bır forum kımse kımseye yardım etmek zorunda degıl asıl senın derdın ne???bızde en basından berı okuduk yuzlerce sayfayı ve eger gercekten cevabı bulamazsak tekrar soruyoruz kımseyı tekrar yormamak ıcın.suraya bak ya sankı para odemıste karsılıgını alamamıs gıbı nasılda hesap soran bı tarz!!!sastım dogrusu ben asla bu hakkı bulamazdım kendımde.ayrıca bıraz bekleseydınız ılla evap gelırdı kılıcbalıgı mtlaka cevap yazıyor herkese yazmadıysada gozunden kacmıstır.pes dogrusu oldukca ılgıncsınız..........KILIÇBALIĞI senin derdin ne??????yardımcı olmucaksin madem bu konuyu neden açtın???bi afra bi tafra kaç kişi soru soruyo sana burda hiç umursadığın yok ..anca teşekkür ederim yağlasınlar ballasınlar seni pöhhhhhhhhhhh...kaç gündür 500 sayfayı okumak o kadar kolaymı zaten bütün sayfalarda aynı şeyler yazıyo.....kaç gündür okuyorum oku oku bitmiyo hala sorularımın cevaplarını bulamadım....bi özel msj atmak bu kadar zormu?????yazan bi kaç arkadaşında soruları cevapsız kalmış bunuda farkettim?????saçımız yansa rahatmı ediceksin???milleti azarlıyosunuz git beşyüz sayfayı oku diye zaten okusalar nolcak hepsinde aynı şeyler yazıyo ve hiç birimizin sorularının cevaplarıda yok............milleti tersleyerek bi yerlere gelemezsiniz ya adam gibi yardımcı ol yada bu konuyu kaldır burdan....zaten bi işimede yaramadı....
ayrıca cevapta verılmıs sız neyın pesındesınız allah askına????Kılıçbalığı ürün ismi vermiyor canım.internette satan siteler var.içeriklerini buraya yazarsan sana yardımcı olur.ama isim vermeden tabiki.
içinde formaldehit olmayan ürünü kullanmanı tavsiye edecektir.tabi bu konuyu baştan okursan sana daha fazla faydası olur.
eğer lafın banaysa yardımından dolayıda tşkkür ettim.. ayrıca cvp verirse iyi vermesse kötü mü oluyor.. bi zahmet edip sende oku.. ne kullanılmış .. ne yorumlar yapılmış anlarsın.. bu arada ben koruyuculuk yapmıyorum.. aynı şekilde bende sordum ama bende marka ismi konusunda yardım alamadım.. 500 sayfayı okuyunca cevabımı buldum..
pekı nıye hep aynı seyler yazılı sayfalarda sence?cunku senın gıbı aynı soruyu dıger sayfalardan okumayıpta ısrarla mılyon kez sordukları ıcın aynı seyler yazıyor hep.ayrıca burası bır forum kımse kımseye yardım etmek zorunda degıl asıl senın derdın ne???bızde en basından berı okuduk yuzlerce sayfayı ve eger gercekten cevabı bulamazsak tekrar soruyoruz kımseyı tekrar yormamak ıcın.suraya bak ya sankı para odemıste karsılıgını alamamıs gıbı nasılda hesap soran bı tarz!!!sastım dogrusu ben asla bu hakkı bulamazdım kendımde.ayrıca bıraz bekleseydınız ılla evap gelırdı kılıcbalıgı mtlaka cevap yazıyor herkese yazmadıysada gozunden kacmıstır.pes dogrusu oldukca ılgıncsınız..........
ayrıca cevapta verılmıs sız neyın pesındesınız allah askına????
kızlar, keratin araştırmalarım sürerken bir sitede "s..."marka keratinin iki türlüsü olduğunu gördüm.Yalnız içeriklerle ilgili hiç bişey yazmıyo,sadece birisinin üzerinde strong yazıyo ,bunun inatçı saçlar için olduğunu düşünüyorum, zarar verebilecek başka bişey olabilir mi sizce.Bir de başka bi sitede bu topikteki açıklamanın içindeki keratin setine ait resim var,hem de buzlanmış durumda,yalnız marka farklı yine içerikle ilgili hiç açıklama yok.Bu sitenin iletişim bilgilerine baktığımda mersin kökenli olduğunu gördüm.Bu bölgede (hatay,mersn) çok fazla merdiven altı üretim var diye duymuştum.Güvenemedim,bu ürünler başka sitede yok,ne yapsam?
bişey diğcem canım bende bu fönü uygulamak istiyorum fakat o keratini kaç gün saçında bekletip düzleştirdikten sonra duruluyorsun onu yazmamaışsınçok merak ediyorum bana bilgi, verirmisiniz bide hangi keratin nerden temin edebiliyoruz?????
lütfen cavap bekliyorum
balıgım sac boyası keratını bozuyor ya,acaba boya sılıcıde bozuyormudur?ıcınde oryal falan yokmus galıba boya sılıcılerın.kardesım kullanacakta bılemedım sana sorayım dedım.bu arada gene bazılarının canı sıkılmıs bu topıke damlamıs galıba
Burada tartışmak yerine rahatsız olduğunuz mesajlara cevap vermeden kötü içerikle bildirseniz,konu da sayfalar boyunca gereksiz mesajlarla ilerlemese?
baluum uzun suredır görüşemıyoruz ama forumda pek değişen bişi olmamış gene aynı muhabbetler :) benım son kullanımlık keratınım kaldı onuda yaz gelmeden erıteceğim ondan sonrasını burda guvendiğim bı kauför var onla halledeceğim sanırım artık evde uğraşmak da öyle zor gelıyorkı .. farkettım de brezilya fönu yaptırdıktan sonra bakım kremlerıne verdiğim para mıktarı nerdeyse %90 azalmış :) bu ıyı haber kendını amorti edıyo bu keratın ,
kızlar baluumu sinirlendirmeyiiin
senin işinde zor kılıçbalığı...hakikatn hepimizle uğraşıosun ve bıkmadan usanmadan. yalnız sanırım bıkmak üzeresin bizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?