Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığı merhaba.beni tam istediğim yerden vurdun:):):)öyle istiyordum ki brezilya fönü ama evden çıkıp yaptırmaya gitmeye vaktim yok.sayende iki gündür evde yapabileceğimi öğrendim.sürekli okuyorum.çok çok sağol.bende hemen denemek istiyorum ama azıcık saçımında uzamasını istiyorum.turplu su yapayım diyorum keratinden sonra olmaz dimi önce turplu su sonra keratin ne dersin?

kılıçbalığı merhaba.beni tam istediğim yerden vurdun:):):)öyle istiyordum ki brezilya fönü ama evden çıkıp yaptırmaya gitmeye vaktim yok.sayende iki gündür evde yapabileceğimi öğrendim.sürekli okuyorum.çok çok sağol.bende hemen denemek istiyorum ama azıcık saçımında uzamasını istiyorum.turplu su yapayım diyorum keratinden sonra olmaz dimi önce turplu su sonra keratin ne dersin?

Neden olmasın ki? Turplu su, sinamekili kür, yağlı bakımlar vs brezilya fönüne zarar vermez...

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen markaları ve nerden aldıkalrınızı öğrenebilir miyim acaba kaça aldınız ve tabiki memnun kaldınız mı ? :) tşkler kolay gelsin ben de yapmak istiyorum çok :)

kılıçbalığı bana da yardımcı olursan sevinirim sayfaların hepsine bakamadım ama şöyle bir göz attım özel msj atamıyorum .msj atarsan sevinirim . ben de almak ve yapmak istiyorum tşk ler kolay gelsin .

arkadaşlar lütfen markaları ve nerden aldıkalrınızı öğrenebilir miyim acaba kaça aldınız ve tabiki memnun kaldınız mı ? :) tşkler kolay gelsin ben de yapmak istiyorum çok :)
marka adı paylasmıyoruz burda

kılıçbalığı bana da yardımcı olursan sevinirim sayfaların hepsine bakamadım ama şöyle bir göz attım özel msj atamıyorum .msj atarsan sevinirim . ben de almak ve yapmak istiyorum tşk ler kolay gelsin .
ayrıca söyle bı goz atmak yerıne dıkkatlıe okumanızı tavsıye ederım.zıra bızde yüzlere sayfa okudukkı ınsanları gereksız mesgul etmeyelım dıye........

Burada marka adı paylaşmıyoruz, daha ilk mesajda bile bunu paylaştım zaten tek bir mesaj bile okumadan soru sormak neden?

marka adı paylasmıyoruz burda

ayrıca söyle bı goz atmak yerıne dıkkatlıe okumanızı tavsıye ederım.zıra bızde yüzlere sayfa okudukkı ınsanları gereksız mesgul etmeyelım dıye........

Pes diyorum artık... En iyisi bu mesajları görmezden gelmek...

herkese merhaba,ben yıpranmış röfleli saçlarıma bu uygulamayı yaptım ama saçlarım ıslakken inanılmaz sert ve dolaşık oluyo sanki oryalden yeni çıkmış gibi.nude krem aldım,kullanınca çok iyi ama sanki döktü saçlarımı biraz.Krem kullanmadan da kuruyken yumuşak amaıslakken taramak falan mümkün değil.
Acaba açı röfleli olup da aynı şeyi yaşayan var mı?

herkese merhaba,ben yıpranmış röfleli saçlarıma bu uygulamayı yaptım ama saçlarım ıslakken inanılmaz sert ve dolaşık oluyo sanki oryalden yeni çıkmış gibi.nude krem aldım,kullanınca çok iyi ama sanki döktü saçlarımı biraz.Krem kullanmadan da kuruyken yumuşak amaıslakken taramak falan mümkün değil.
Acaba açı röfleli olup da aynı şeyi yaşayan var mı?

Kremi kafa derine mi sürüyorsun? Kafa derine sürmediğin bir şey saçını dökmez çünkü...

hayır canım,sürmüyorum tabiki de ama kremliyken tarıyorum belki bir miktar ulaşıyo olabilir.
Bir de şeyi merak ediyorum ,sizin kullandığınız keratinde de röfleli saçlar için düşük ısı mı kullanılıyor acaba?

hayır canım,sürmüyorum tabiki de ama kremliyken tarıyorum belki bir miktar ulaşıyo olabilir.
Bir de şeyi merak ediyorum ,sizin kullandığınız keratinde de röfleli saçlar için düşük ısı mı kullanılıyor acaba?

O ulaşan miktar saçını dökmeye yetmez, saçının dökülmesinin sebebi bambaşka bir şeydir muhtemelen, bence hiç vakit kaybetmeden bir doktora görünüp kan tahlili yaptır ve bu konuyu ciddiye al çünkü ben 5-6 ay evvel başlayan saç dökülmemi ciddiye almayıp doktora gitmeyide red ettiğim için saçlarımın 3/2 sini kaybettim neredeyse...

Eğer saçların kimyasal işlemden dolayı hasar gördüyse tabii ki 230 derece uygulaman daha fazla hasar görmesine sebebp olur, sen kendi saçını daha iyi tanıyorsun bu yüzden kendi saç durumuna uygun olan bir ısı kullan, mesela 210 derece gibi...

öyle çok bi dökülme değil aslında hani günde 100 tele normal diyolr ya anca o kadar.krem kullanmadığım zaman baya azalıyo.
Yalnız üçte ikisini kaybetmek tabiki ciddi bi sorun ,geçmiş olsun,yenilemiştir umarım.
düzleştirme işlemini evdeki maşamla yaptım (200 C).160-180 arası yeterli yazıyodu.ben 200 e kadar çıktım gerçi bi kaç tutam dışında kaldırdı saçım bu ısıyı.Ya aslında keratinde de iş yoktu galiba şu senin sevmediğin.
Fırsat bulursam, sizin kullandığınız keratinden almak istiyorum ama ulaşmam ciddi mesele.istanbula gelmeyi geç evden dışarı çıkmam bile hikaye oluyo, çocukla gurbette olmak zor.
Kılıçbalığı çok sorup yordum seni ama bu keratinin onayı var mı onu da merak ediyorum..sevgiler

kılıçbalığı öncelikle bu başlık için sana teşekkür etmek istiyorum. ben günlerdir bu başlığı okuyorum ve brezilya fönüyle ilgili hiçbir şey bilmezken sayende epey bi bilgi sahibi oldum. aslında insanlar üşenmeyip önceki sayfaları dikkatle okusalar adını öğrenmek istedikleri keratini de, sakıncalı olan keratinleri de anlamış olacaklar. şampuanından tut, brezilya föününde kullanılabilecek düzleştiriciye kadar tüm ayrıntılar defalarca kez paylaşılmış aslında... şimdi benim sorum şu: ben o keratin markasını internetten arattım ve buldum almayı düşündüğüm site de kuaför malzemeleri satan bir site, ancak bu konuyla ilgili sana danışmam gereken bişey var. çünkü ürün, şekli şişesi fln aynı ürün, ama isminde ufak bir değişiklik var sahte fln olmasından korktum... sana özelden mesaj atıcam ama gönderilmio bnde ekledim seni, kabul et lütfeeenn=)) :ssz:

kılıçbalığı öncelikle bu başlık için sana teşekkür etmek istiyorum. ben günlerdir bu başlığı okuyorum ve brezilya fönüyle ilgili hiçbir şey bilmezken sayende epey bi bilgi sahibi oldum. aslında insanlar üşenmeyip önceki sayfaları dikkatle okusalar adını öğrenmek istedikleri keratini de, sakıncalı olan keratinleri de anlamış olacaklar. şampuanından tut, brezilya föününde kullanılabilecek düzleştiriciye kadar tüm ayrıntılar defalarca kez paylaşılmış aslında... şimdi benim sorum şu: ben o keratin markasını internetten arattım ve buldum almayı düşündüğüm site de kuaför malzemeleri satan bir site, ancak bu konuyla ilgili sana danışmam gereken bişey var. çünkü ürün, şekli şişesi fln aynı ürün, ama isminde ufak bir değişiklik var sahte fln olmasından korktum... sana özelden mesaj atıcam ama gönderilmio bnde ekledim seni, kabul et lütfeeenn=)) :ssz:
canım balık özeldende marka ısmı paylasmıyor dıye bılıyorum ama gercı senın sorun bambaska markanın sahte olup olmadıgını soruyosun en kısa surede sana donecektır.ayrıca 100 msj ın dolmadan ozel msj atamzsın balıga arkadaslık ıstegı gondermen durumu degıstırmeyecek forumda yenısın dıye haber vereyım dedım canım

Sevgili kilicbaligi sayende yaptigimiz fonumuzden o kadar memnun kaldik ki hep dua edioruz sana :) yakinda yine yapmam gerekiyor ama benim bi sorunum var. Hani sampuan kullaniyorduk ya nude die, sonra bir suru kisi artik memnun olmadigini soyledi sen de otacinin ivy var dedin bi de doa. Herneyse bizde nude den sikayetci olmaya baslamistik hemen onu birakip ivy e gectik. O da ilk guzeldi bi de cok guzel kokuyor ama yinede sac diplerinde hep bi kasinti bi acima oluyor. Acaba sodyumsuz arinmis saclara mi alerjimiz var bizim:)) napmak lazim baska hangi sampuan kullanmaliyiz cunku fonumi tekrar edicem normal sampuan kullanip bozmak istemiorum

kızlarrr merhabaaa bende keratin almak istiyorum ama nette bulamadım bi türlü :( saçlarım kıvırcık ama boyadan dolayı artık ne kıvırcık ne de dalgalı diyebileceğim tarifsiz bi haldeler kabarmaları da cabası tabi :'( ne olu yardım edin bi el uzatın bna :)

canım balık özeldende marka ısmı paylasmıyor dıye bılıyorum ama gercı senın sorun bambaska markanın sahte olup olmadıgını soruyosun en kısa surede sana donecektır.ayrıca 100 msj ın dolmadan ozel msj atamzsın balıga arkadaslık ıstegı gondermen durumu degıstırmeyecek forumda yenısın dıye haber vereyım dedım canım

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben arkadaş olunca msg yollanabilio sanıyodum :17: evet dediğin gibi marka adı sormıcam alacağım keratini de belirledim ama ürünün isminde bi tuhaflık var onu sorucam sdc:) inşallah sevgili kılıçbalığı da bana döner bi şekilde çünkü kafam karıştı o bu işin uzmanı anladığım kadarıyla, en doğrusunu da bilir diye düşündüm...

ben 4 kez kuaförde yaptırdım 3 kez iyi 4 kez kötü oldu e bende evde yapmaya karar verdım daha önce kuaförlümde oldu için elım yatkıntır föne interneten alıp evde yaptım kötü kuaförde yaptırdımdan hiç alakası yok arkadaşlar paradan geştim o kadar emek boşa gitti şimdi iyi bir marka alıp deneyecegim

Son düzenleme:
Back