- 14 Kasım 2001
- 21.337
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.475
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #5.301
kılıçbalığı bana da yardımcı olursan sevinirim sayfaların hepsine bakamadım ama şöyle bir göz attım özel msj atamıyorum .msj atarsan sevinirim . ben de almak ve yapmak istiyorum tşk ler kolay gelsin .
sevgili kılıçbalığı...paylaşımın için teşekkür ederiz gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık.benimde çok düşündüğüm bir şey iyiki paylaşmıssın ,bende uygulamayı çok istiyorum acaba ürünü nasıl temin edebilirim yardımcı olursan çok sevinirim.saçlarım kötü durumda acil yardmına ihtiyacım var:)
KILIÇBALIĞI senin derdin ne??????yardımcı olmucaksin madem bu konuyu neden açtın???bi afra bi tafra kaç kişi soru soruyo sana burda hiç umursadığın yok ..anca teşekkür ederim yağlasınlar ballasınlar seni pöhhhhhhhhhhh...kaç gündür 500 sayfayı okumak o kadar kolaymı zaten bütün sayfalarda aynı şeyler yazıyo.....kaç gündür okuyorum oku oku bitmiyo hala sorularımın cevaplarını bulamadım....bi özel msj atmak bu kadar zormu?????yazan bi kaç arkadaşında soruları cevapsız kalmış bunuda farkettim?????saçımız yansa rahatmı ediceksin???milleti azarlıyosunuz git beşyüz sayfayı oku diye zaten okusalar nolcak hepsinde aynı şeyler yazıyo ve hiç birimizin sorularının cevaplarıda yok............milleti tersleyerek bi yerlere gelemezsiniz ya adam gibi yardımcı ol yada bu konuyu kaldır burdan....zaten bi işimede yaramadı....
Ikınızde aynı kişisiniz ve günlerdir bu konuda bana gelen özel mailler ile alakanız olduğunu düşünmeye başladım.